web analytics
...
Astrologie

Vedische astrologierapport voor juli 2020: een betere wereld

Juli begint met een maansverduistering op de avond van 4 juli 2020 MST, de derde zonsverduistering die begon op 5 juni. Mercurius, de planeet van communicatie, gaat rechtstreeks op 12 juli 2020. Voordelige en uitgebreide Jupiter gaat achteruit naar zijn eigen teken van Boogschutter en zal van 30 juni tot 7 juli precies conjunct transformatieve Pluto zijn.

Een maansverduistering, de finale van drie verduisteringen, vindt plaats op 4 juli 2020 om 19 graden Boogschutter om 21:44 uur MST of Arizona-tijd, PDT. De vorige verduisteringen waren 5 juni en 20 juni 2020. Het is zeldzaam om drie verduisteringen op rij te hebben, en omdat verduisteringen kunnen wijzen op veranderende omstandigheden, soms dramatisch, brengt deze zomer grotere openbaringen en openingen voor ons persoonlijk en wereldwijd. Verborgen dingen worden nu blootgelegd zodat we ze kunnen begrijpen en mogelijk corrigeren.

De 4 juli th maansverduistering optreedt in de Jupiter geregeerde teken Boogschutter in de nakshatra van Purva aashaadha. Maansverduisteringen versterken de volle maan, en deze kan onthullen hoeveel we individueel of collectief elkaar echt nodig hebben, en hoe diep verbonden we werkelijk zijn. Met de verduistering in Boogschutter worden we uitgenodigd om naar het leven te kijken met een breder perspectief, evenals een focus op vrijheid, gelijkheid, eerlijkheid en onze overtuigingen. We willen de grotere betekenis van alles wat we in onze wereld ervaren diep begrijpen.

De nakshatra voor deze zonsverduistering, Purva Ashadha, benadrukt de noodzaak van meer discriminatie bij onze keuzes en eist dat onze acties ethisch en positief zijn. Purva Ashadha betekent ‘vroege overwinning’, dus succes kan snel komen. Het is ook een erg energieke en creatieve nakshatra. Er is echter het gevoel onoverwinnelijk te zijn met Purva Ashadha, en het wordt ook geassocieerd met beginnende veldslagen. Probeer dus kalm te blijven en geen argumenten aan te wakkeren die kunnen escaleren, nederig te zijn en in plaats daarvan deze krachtige energie in vredige en genezende activiteiten te richten. Onthoud dat verduisteringen dagen zijn voor spirituele of meditatieve activiteiten, dus het is een geweldige tijd om naar binnen te gaan.

Lees ook:   Uurhoek astrologie

Mercurius, de planeet van communicatie, zaken en leren, gaat nu op 12 juli 2020 rechtstreeks op 11 graden Gemini en is sinds 17 juni 2020 retrograde. Mercurius is vrij sterk in zijn eigen teken van Gemini, dus als we vooruitgaan, ervaren we meer helderheid, ontvankelijkheid en vindingrijkheid. Wanneer Mercurius direct gaat, is het een goed moment om eventuele misverstanden die tijdens de retrograde fase zijn ontstaan, op te lossen. Je kunt de inzichten die je de afgelopen drie weken hebt verzameld tijdens Mercurius retrograde toepassen en werken aan je nieuw geïnspireerde doelen.

Jupiter, de grote weldadige planeet, retrogradeert zich terug van Steenbok, zijn verzwakte teken, en verhuisde van 29 juni 2020 tot 20 november 2020 nog een laatste keer naar zijn eigen teken Boogschutter. Jupiter is comfortabeler in zijn eigen teken. Jupiter zal echter een tijdje nauw worden vergezeld door intense Pluto terwijl het terugkeert naar Boogschutter. Deze twee planeten zullen precies conjunct zijn van 30 juni tot 7 juli 2020 bij 29 graden Boogschutter. Jupiter, een versterkende planeet, verbonden met aangedreven Pluto kan erg enthousiast zijn en zal gedwongen worden om de waarheid te vinden, zelfs tot op het punt van obsessiviteit.

We zijn gemotiveerd om een ​​diepere spirituele expressie te vinden en staan ​​open voor hogere bewustzijnstoestanden. Aan de uitdagende kant kan deze combinatie controleproblemen over geloofssystemen of uitdagingen op juridisch of financieel gebied naar voren brengen. Positief is dat we merken dat onze persoonlijke waarden een diepe transformatie ondergaan ten goede. Het is tijd om deze krachtige combinatie te kanaliseren in opbeurende visies en ambities voor een betere wereld.

Lees ook:   Knooppunten in Synastry

https://consciouslifenews.com/vedic-astrology-july-2020/11189032/

Gerelateerde artikelen

Back to top button