web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

“Radicale veranderingen”: wat ons te wachten staat in het Jaar van de Draak

Het Jaar van de Groene Draak begint op 10 februari 2024, om ongeveer 02.00 uur Moskouse tijd. Voor de Chinezen is de draak een heilig dier, en de jaren die verstrijken onder zijn invloed worden geassocieerd met verandering, groei en transformatie. De sleutelwoorden hier zijn ‘radicale verandering’. Wat ons te wachten staat in het Jaar van de Draak 

Wat ons te wachten staat in het Jaar van de Draak: voorspelling van een astroloog

Volgens de westerse traditie van de astrologie zal het jaar zeker interessant zijn: er zal veel nieuws zijn dat ons leven echt kan veranderen. Er kunnen twee perioden worden onderscheiden: de eerste – van januari tot het begin van de zomer, wanneer nieuwe projecten succesvol zullen zijn, zullen degenen die betrokken zijn bij nieuwe takken van wetenschap en kunst geluk hebben, zowel in termen van populariteit als financieel. Deze tijd is gunstig voor totaal onverwachte startups, en iets waar niet op was ingezet, kan goed uitpakken. Er zijn verschillende astrologische invloeden die erop wijzen dat deze trends in april 2024 hun hoogtepunt zullen bereiken. Als iemand een eigen bedrijf wil starten en al specifieke plannen heeft, dan is dit een goed moment voor verandering.

In de tweede helft van het jaar zou het leuk zijn om je standpunt te behouden: er zullen verschillende invloeden zijn die verband houden met het testen van iemands bereidheid om het gekozen pad te volgen. Bovendien beweegt Jupiter – de planeet van geluk, geluk en geluk – eind mei 2024 van het vaste aardeteken Stier naar het lichte, luchtige teken Tweelingen. En vanaf de zomer van 2024 staat het geluk al aan de kant van degenen die hun acties goed berekenen, op de hoogte zijn van actuele informatie en wier werk verband houdt met reizen, communicatie en training. Deze trend zal zich voortzetten tot het einde van het jaar. Tegelijkertijd is deze positie niet zo sterk als die van Jupiter in Stier, dus er is hier geen hoop op geluk: je hebt berekening, voorbereiding en kennis nodig – alleen in dit geval zullen je inspanningen behoorlijk succesvol zijn.

Lees ook eens:  Uurhoek tijdsbepaling

Omdat de tweede helft van 2024 geschikter is om posities te versterken, is het op dit moment niet zo’n goed idee om met iets nieuws te beginnen, maar door te ontwikkelen wat al is begonnen, bliksemafleiders klaar te maken voor het geval er iets gebeurt (vooral in verband met wetswijzigingen) , het is zeer de moeite waard.

Een andere astrologische invloed zal relevant zijn in de laatste drie maanden van 2024: Mars – de planeet van actieve acties, zaken, strijd – zal in retrograde beweging gaan, en daarom, als je besluit een soort zakelijk project te starten, dan zou het ofwel moeten zijn een heel bekende waar je om geeft, anders loopt het op een gegeven moment op niets uit. Dat wil zeggen, dit is geen erg goede tijd voor inspanningen op de lange termijn.

Het einde van 2024 zal succesvol zijn voor degenen die weten hoe ze hun activiteiten in een positieve richting kunnen sturen. Het is heel belangrijk om niet toe te geven aan paniek of geruchten, en de kracht te vinden om door een grote hoeveelheid tegenstrijdige informatie te navigeren. Dit is een goed moment voor degenen die weten hoe ze met mensen moeten onderhandelen, compromissen moeten sluiten en de situatie zo moeten transformeren dat ze hun energie of irritatie van de situatie in een positieve richting kunnen richten – in een soort activiteit. Dit is het moment waarop het verdedigen van je rechten met bruut geweld zich kan keren tegen de persoon die het gebruikt. Degenen die in staat zijn om vreedzaam te onderhandelen en compromissen te sluiten, die concessies doen terwijl ze minimaal in hun positie verliezen, zullen succesvol zijn. En dit is natuurlijk een goed moment voor degenen die de huidige informatie goed weten te begrijpen en het belangrijke van het oppervlakkige kunnen scheiden.

Lees ook eens:  Trump met zijn leeuwascendant

Bron

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥