web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & Uiterlijk

Wat als de oorzaak van diabetes type 2 in de darmen wordt gevonden in plaats van in de alvleesklier?

Vandaar dat antibiotica, wat heel slecht is voor de darmflora een oorzaak kan zijn voor diabetes 2 (Amerikaanse onderzoeken)

Er zijn wereldwijd 500 miljoen mensen die lijden aan diabetes type 2. Van het monitoren van de bloedsuikerspiegel tot het nemen van insuline: diabetespatiënten worden gedwongen een enorme verantwoordelijkheid op zich te nemen bij het beheren van hun gezondheid. Fractyl, onder leiding van medeoprichter en CEO Harith Rajagopalan, heeft zich ten doel gesteld de manier te veranderen waarop we type 2-diabetespatiënten behandelen – door de focus te verleggen van de alvleesklier naar de darmen.

Bekijk de TEDMED Hive Talk van Harith 2017 om meer te leren over hoe de minimaal invasieve apparaten en klinische procedures van Fractyl kunnen helpen de enorme fysieke en financiële lasten van diabetesmanagement waarmee we op zowel individueel als maatschappelijk niveau worden geconfronteerd, te verminderen.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥