web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11

11:11 betekenis o.a.

Daar waar 11 dus staat voor bewustzijnsverhoging, veranderingen en het ontstaan van het nieuwe, staat 22 voor: op dat nieuwe voortborduren, bestendigen en cultiveren en nieuwe levens en een nieuwe wereld creëren. De 33 betreft: ‘universele service door de versnelling van ons Eénwezen’. Het evenwicht tussen het lichamelijke en het spirituele wordt becijferd door het hoofdnummer 44, waarmee het de basis vormt van ons nieuwe leven.

55 symboliseert individuele vrijheid. Vrijheid die we ervaren door vrij te zijn en los te komen van oude patronen uit ons verleden. Bij 66 gaat het om het uitvoeren van onze eigen verantwoordelijkheden op een liefdevolle en creatieve manier, terwijl 77 diepe inzichten, wijsheden, kennis en openbaringen representeert. De 88 staat voor het verkrijgen van meesterschap over onze gedachten, onze gevoelens en gedragingen. Tenslotte vertelt de 99 over de vervolmaking van een cyclus op het gebied van evolutie en daarmee een flinke sprong vooruit.

We kunnen niet alleen geactiveerd worden door deze hoofdnummers, maar ook door zogenaamde superhoofdnummers zoals 111, 222, 333 enz. Deze superhoofdnummers hebben eveneens zo hun specifieke trilling die ‘ons op diep cellulair niveau beïnvloedt en activeert.’

Het zien van deze superhoofdnummers in het algemeen en de 11:11 en afgeleide hoofdnummers in het bijzonder, is voor ons steeds een positieve bevestiging dat we ons op het juiste pad bevinden en dat we met ons verhoogde bewustzijn veranderingen in de patronen van ons leven tegemoet zullen gaan. De 11:11 vertelt je dat je over je grenzen en beperkingen heen mag denken.

Je wordt je bewust(er) van de ware en diepere aspecten van het leven: Liefde, Eenheid en Verbondenheid. Je zult een Grotere Realiteit binnen gaan en meer synchroniciteiten, ofwel schijnbare toevalligheden, ervaren. De 11:11 vormt een brug in de overgang van dualiteit en afgescheidenheid naar Eenheid en Verbondenheid.

Het hoekgetal 11
Het hoekgetal 11 heeft net als de andere hoekgetallen 22 en 33 een dienende functie: de mensheid volkomen onzelfzuchtig dienen door zoveel mogelijk menselijk begrip aan te kweken. Het wordt in verband gebracht met leiderschap en leiderschapskwaliteiten en anderen voorgaan door een bron van inspiratie te zijn voor anderen.

Deze leiders zijn vaak oude(re) zielen met een grote intuïtie, spiritueel en doelbewust. Het zijn mensen met geestelijk inzicht, innerlijke kracht en idealistisch in het meehelpen om het verbeteren van de wereld te realiseren. Deze personen zijn brengers van het Licht en het Leven. Ze leven veelal in een andere realiteit of dimensie en kunnen van daaruit voor openbaring(en) zorgen.

11 als lotsbestemming
Het cijfer 11 als lotsbestemming bepaalt wat het eigenlijke doel van ons leven zou moeten zijn. Gaan we met de flow van die bestemming mee dan creëren wij evenwicht en balans. Het bestemmingsgetal van een persoon is te berekenen uit de som van de dag, maand en jaar van geboorte. Iemand die geboren is op 18-09-1991 heeft als bestemmingsgetal: 1+8+0+9+1+9+9+1=38=3+8=11. Het frappante is dat 21-12-2012 ook op 11 uitkomt!

Elf als bestemmingsgetal heeft te maken met Verlichting en/of Zelfverlichting; een spirituele weg. Het is onze bestemming om activiteiten te ondernemen om de ware zin van ons bestaan te achterhalen en die te doorgronden en te begrijpen. Het is gericht op openbaringen en onthullingen en deze leren te delen of te beleven met anderen.

Binnen ons spirituele proces is het aan ons om te leren geloven en op onze intuïtie te vertrouwen om rust, vrede en balans te vinden. Het gaat erom tot een beter inzicht van het leven te komen en daarmee dichter bij de waarheid: de waarheid van zowel de stoffelijke wereld als de niet-stoffelijke wereld en met beide dimensies in contact te staan.

11 als bestemmingskoers
Vanuit de nummerologie wordt hiermee aanvullende informatie gegeven over bestemming en lot. Het lot beschrijft waarom we hier zijn en de bestemmingskoers vertelt welke specifieke doelen we daarbij zouden kunnen nastreven. De 11 symboliseert het dienen van de mensheid: dienstbaarheid staat centraal.

Bij het varen van de bestemmingskoers moet er voldoende aandacht zijn voor spiritualiteit en geestelijk leven. Er ligt geen nadruk op geld, materie of roem, maar op Ver-lichting en begrip voor onszelf en onze medemensen. Wees verdraagzaam en een liefdevol voorbeeld voor anderen. Wees een Lichtwerker, een Wegwijzer.

Geadviseerd wordt om gelijkgestemden op te zoeken die ons mentaal en spiritueel kunnen steunen, stimuleren en inspireren en om tevens bewust te ZIJN; alert te zijn en de eigen kennis en inzichten te delen met anderen. Deel je ideeën en wijsheden, maar dring de niet op aan anderen. Immers: niet iedereen wil of kan het zelfde pad bewandelen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥