web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11

Dubbele getallen 1155

bannerweb AnGel-WinGs.nl

11:55 Betekenis 1155. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 11:55 of 1155

Meestergetal 11 symboliseert de beginselen van spiritueel ontwaken en verlichting

Je bent op deze pagina gekomen omdat je wilt begrijpen waarom je regelmatig 11:55 ziet. Carl Jung heeft vastgesteld dat het verschijnsel van synchroniciteit specifiek voor de waarnemer is. De betekenis achter 11:55 zal niet hetzelfde zijn voor elke persoon die het ziet. Je onderbewuste heeft je aanleiding gegeven om naar de tijd te kijken zonder het te beseffen. Dit zou te wijten zijn aan een periode van veel denken, van veel vragen die je hebt of als gevolg van begeleiding van buitenaf zoals van een engel, of van een entiteit. Het Universum spreekt altijd tot ons door middel van tekens, en één van de eenvoudigste manieren om een boodschap te brengen is door middel van getallen, synchroniciteit via numerologie.

 

Engelennummer 11:55 is een mix van de trillingen van nummer 1 dat twee keer verschijnt, versterkt haar energie en resoneert met het Meestergetal 11, en de nummer 5 verschijnt ook tweemaal dat haar invloed versterkt en resoneert met het Meestergetal 55.

 

Nummer 1 heeft de kenmerken van de schepping en een nieuw begin, verwezenlijking en inspiratie, zelfleiderschap en assertiviteit, initiatief, instinct en intuïtie. Nummer 1 herinnert ons er ook aan dat we onze eigen werkelijkheid met onze gedachten, overtuigingen en handelingen creëren, het moedigt ons aan om met moed in het “nieuwe” te stappen.

Lees ook eens:   Relatie nummerologie

 

Meestergetal 11 symboliseert de beginselen van spiritueel ontwaken en verlichting, idealisme, inspiratie en intuïtie, zelfexpressie en gevoeligheid. Meestergetal 11 vertelt ons dat als we met onze hogere zelf verbinding maken, we onze levensdoel en zielsmissie zullen vinden.

 

Meestergetal 11 raadt je aan om je unieke inzicht en filosofie bij te dragen voor het aanzetten tot een nieuw bewustzijn. Meestergetal 11 raadt je aan om de mensheid te helpen en te inspireren via je natuurlijke capaciteiten, beroep te doen op je innerlijke wijsheid en intuïtie om je te begeleiden.

 

 

Dezelfde getallen zien 11:55 of 1155. Meestergetal 11, Meestergetal 55

 

 

 

Nummer 5 resoneert met belangrijke levensveranderingen, spontaniteit, belangrijke levenskeuzes en beslissingen maken, persoonlijke vrijheid en levenslessen geleerd door ervaring.

 

In Numerologie is één van de meest voorkomende Meestergetallen die mensen overal zien nummer 55. Het getal 55 is een Meestergetal wat betekent dat het resoneert bij een extreem hoge trilling.

 

Als je engelennummer 55 ziet opkomen in je beleving is het een teken dat er belangrijke levens veranderingen aan komen. Vanwege de aard van dit nummer kun je er zeker van zijn dat deze veranderingen zeer positief zullen zijn, wat resulteert in een gunstig nieuw begin.

 

Engelennummer 55 kan dus worden gezien als een teken dat het tijd is om dingen en situaties los te laten die je niet langer meer van dienst zijn, het toestaan van de veranderingen die zich manifesteren zullen een nieuwe fase in je leven inluiden.

Lees ook eens:   Dubbele tijden & getallen fenomeen en kassabon vandaag

 

 

Betekenis van 11:55

Nummer 11:55 bevordert de vrijheid om je passies en je levensdoel te beleven en je zielsmissie volledig te dienen.

 

Engelennummer 1155 vertelt je bij je overtuigingen te blijven, en niet toestaan dat anderen je ontmoedigen of je op enigerlei wijze belemmeren, zodra je je definitieve keuze of beslissing hebt gemaakt. Alleen jij weet je ware hart verlangens en ziel roeping. Luister naar je eigen intuïtie en kijk naar nieuwe richtingen en kansen met een open geest en hart.

 

Nummer 1155 is een boodschap om de leiding te nemen van je eigen leven, dingen op je eigen manier te doen en maak positieve levens wijzigingen voor jezelf en mensen om je heen. Hoewel je waarschijnlijk bang bent voor het onbekende, vragen je engelen om te vertrouwen dat deze wijzigingen voor de lange termijn in je voordeel zullen zijn. Blijf positief en optimistisch over deze dreigende wijzigingen, en je zult vinden dat alles vlot gaat.

 

Engelennummer 1155 suggereert dat de timing goed is om een nieuwe onderneming te ondernemen, project en/of richting. Een gelukkige uitkomst en resultaat zal volgen op je positieve verwachtingen.

 

Nummer 1155 stelt ook voor dat je het verdient dat enige positieve veranderingen plaatsvinden in je leven. De moed hebben om trouw aan jezelf te blijven en je leven met passie te beleven.

Lees ook eens:   3, 33, 333 :: Betekenis van het engelengetal

 

De symboliek van engelennummer 1155 is erg sterk. Het zien van dit nummer kan een teken zijn dat het tijd is voor je spirituele ontwaken en verlichting. Je engelen komen je helpen om aan je spirituele reis te beginnen en je alle steun en hulp te geven die je nodig hebt.

 

De belangrijkste betekenis is de verandering die nu in het verschiet ligt en zeer binnenkort naar je toe zal komen. Je engelen willen je voorbereiden op deze verandering en je helpen deze te accepteren en je aan te passen aan nieuwe omstandigheden.

 

Ze staan voor je klaar om je aan te moedigen en je te ondersteunen wanneer je het nodig hebt. Je kunt er zeker van zijn dat veranderingen rijkdom, overvloed en succes in je leven zullen brengen.

 

Zoals je ziet, is er geen reden om je zorgen te maken. De veranderingen zullen in elk opzicht goed voor je zijn. Deze veranderingen brengen niet alleen succes in je professionele leven, maar ook emotionele vervulling.

 

Nummer 1155 heeft betrekking op nummer 3 (1 + 1 + 5 + 5 = 12, 1 + 2 = 3) en engelennummer 3.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥