web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11Dubbele tijden 11:11

Duidelijke uitleg betekenis dubbele getallen

Prisoned Angel GIF - PrisonedAngel Angel Prisoned GIFs

111 – “Je bent op de goede weg.”

Als je 111 ziet, beschouw het dan als jouw manier om jezelf te vertellen dat als je doorgaat op de manier waarop je nu bent, je snel genoeg de vruchten zult plukken. 111 wordt vaak beschouwd als de hoogste en meest goddelijke van alle getallen, omdat het de zuiverste is (als dualiteit bijvoorbeeld wordt weergegeven door 2, dan is eenheid, de ultieme waarheid van het universum, 1).

222 – “Je moet verstandig kiezen.”

Het getal 2 staat voor dualiteit (dag en nacht, goed en kwaad, enzovoort). Als je voortdurend nummer 2 ziet verschijnen, betekent dit dat je je meer moet concentreren op wat je wel wilt dan op wat je niet wilt. Als je niet oppast, kan het zijn dat je jezelf meer tegenhoudt dan je denkt.

333 – “Je komt in perfecte afstemming.”

Het getal 3 staat voor goddelijkheid en de transcendentie van de menselijke conditie. Steeds weer 333 zien, betekent dat je op weg bent om je lijden op te lossen en je ware potentieel te actualiseren. Het betekent dat je je omstandigheden overwint en het hoogste, best mogelijke pad kiest. Het betekent ook dat je daarbij wordt ondersteund door het Universum.

444 – “Je wordt beschermd.”

Zelfs als je je op dit punt in je leven verloren, onzeker of neerslachtig voelt, weet dan dat 444 betekent dat je wordt beschermd en geleid. In plaats van jezelf af te vragen waarom je iets niet kreeg wat je wilde, vraag je af waartegen je werd afgeschermd. Als je een bepaald levenspad of partner overweegt als je 4s ziet, beschouw het dan als een teken dat het correct is. (Lees meer over 444 hier .)

Lees ook eens:   1.11: wat is engelennumerologie en wat betekenen engelennummers

555 – “Dingen staan ​​​​op het punt te veranderen.”

Als je je uitgeput voelt, het zat bent en alsof je inspanningen niet worden beloond, maak je geen zorgen: het zien van 5s betekent dat je leven op het punt staat een periode van transformatie door te maken. Op dit moment zijn de dingen in beweging, zelfs als je de resultaten niet ziet. Blijf geloven, en nog belangrijker, blijf doorgaan.

 

666 – “Wees voorzichtig met je gedachten en acties.”

Folklore (en bepaalde religies) geloven dat de aanwezigheid van de 6’s wijst op kwaad en negativiteit. In werkelijkheid is het een manier om te communiceren dat u niet op de goede weg bent, en u moet uw gedachten, ideeën en plannen in de gaten houden wanneer u deze cijfers ziet. Doe een stapje terug en bedenk wat een beter plan zou kunnen zijn. Dit is een waarschuwing dat je denkt of handelt vanuit een plaats van ego.

 

777 – “Je bent sterker dan je denkt dat je bent.”

Het zien van 7’s is een manier om jezelf eraan te herinneren dat je meer innerlijke kracht hebt dan je jezelf toegeeft. Het betekent dat je alle angst of zorgen die je hebt moet loslaten en echt enthousiast moet worden over de toekomst. Alle goede dingen zijn onderweg.

888 – “Je ontvangt goddelijke leiding.”

Het getal 8 wordt soms omgedraaid om het oneindigheidsteken te vertegenwoordigen, dat ook je eeuwige verbinding kan vertegenwoordigen met alles wat is en alles wat ooit zal zijn. Het zien van herhalende 8’s betekent dat je wordt herinnerd aan je ware aard en wordt geleid naar je grootste potentieel. Let de komende uren en dagen op wat je hoort, ziet en droomt.

Lees ook eens:   Nummerologie algemeen

999 – “Je begint opnieuw.”

De 9’s zijn een symbool van voltooiing. Het betekent dat een deel van je leven ten einde loopt, maar dat betekent niet dat het eindigt, het is gewoon aan het transformeren. Dit is een manier om je eraan te herinneren dat zelfs als dingen veranderen, dit niet betekent dat je alles verliest waar je om geeft. Vaker wel dan niet, verlaten bepaalde dingen je leven ter voorbereiding op je ware, hoogste zegeningen, die op handen zijn.Gedachte Catalogus Logo Mark

Snap-chat en 11:11

Als je veel chat, heb je misschien wel of geen vrienden die je een zwart scherm sturen met de tijd om 11:11 uur. Je denkt misschien dat het zo is dat je weet dat het tijd is om een ​​wens te doen, maar eigenlijk is er ook een andere betekenis.

Hoewel, natuurlijk, veel mensen waarschijnlijk hun dagelijkse 11:11 posten omdat het betekenisvol voor hen is en ze denken dat het hen geluk brengt, anderen gebruiken het misschien als een vorm van sluwe hint dat ze in die tijd aan iemand denken.

Mensen die verliefd zijn op iemand zullen dit om 11:11 posten om aan te geven dat ze naar die persoon “verlangen”. Het is een manier om (niet zo) stiekem je gevoelens te communiceren. Dus als je een bepaald iemand hebt die je deze Snap blijft sturen, kan dat de reden zijn.

“11:11 (in relatie tot Snapchat), is de exacte tijd waarin iedereen je feed verlicht om jou en de rest van de wereld te laten weten dat ze iemand verpletteren of daten. Bijvoorbeeld: iemand zou iedereen in een handomdraai kunnen sturen met de tekst “OMG (naam invoegen) is zo schattig!” om 11:11′, legt een Quora-gebruiker uit.

Lees ook eens:   Betekenis 11:11 waarom zie jij dit...

Zijn engelennummers synchroniciteiten?
Om het kort te zeggen: ja.

Synchroniciteiten zijn in wezen “betekenisvolle toevalligheden” die heel specifiek of puntig zijn. Veel mensen geloven dat God, het Universum of de Geest tot je spreken door middel van synchroniciteiten en communiceren of je al dan niet op de goede weg bent.

Bijvoorbeeld, het constant zien van een lieveheersbeestje, of de bloem die je aan een geliefde doet denken, is een veel voorkomende synchroniciteit. Het kan echter ook breder zijn, zoals op het juiste moment op de juiste plaats zijn om de baan te krijgen die je wilde. Het kan ook een manier zijn waarop omstandigheden in je leven zo naadloos samenkomen dat het voelt alsof het onmogelijk toevallig kan gebeuren.

Nummers zijn een van de grootste manieren waarop mensen melden dat ze synchroniciteiten ervaren, en het zal overal gebeuren, van telefoon tot nummers tot kentekenplaten.

“Synchroniciteiten zijn gebeurtenissen die niet met elkaar verbonden zijn door strikte oorzaak-en-gevolg, maar door wat in de klassieke tijd bekend stond als sympathieën , door de overtuiging dat er een oorzakelijk verband bestaat tussen gebeurtenissen binnen en buiten onszelf, een overspraak tussen geest en materie – die wordt beheerst door een bepaalde soort aantrekkingskracht’, meldde PsychologyToday .

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥