web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11Dubbele tijden 11:11

De geheime waarheid achter synchroniciteiten

Geloof je niet in toeval? Wij ook niet. Elke gebeurtenis om ons heen is meer dan alleen toeval; het zijn tekenen, waarschuwingen en feedback uit het universum, zorgvuldig op ons pad geplaatst om ons op onze reis te begeleiden. Het is alsof het universum voortdurend op ons reageert en ons precies geeft wat we nodig hebben, wanneer we het nodig hebben. Deze video is een herinnering om alert te blijven op je pad en aandacht te besteden aan de signalen die het universum jouw kant op stuurt. 

*Ik heb nu een nieuwe qua dubbele getallen.
Ik heb dit nog nooit zo meegemaakt, en dit is zo vreemd.
Ik lees bv een artikel, en dan zijn er bv 222 reacties.
Gisteren had ik dat bv en ik dacht, ik ga toch een reactie plaatsen.
Dus dat deed ik, was ik alsnog de 222ste reactie, heel apart.

Ik heb het dat ik bij dat soort artikelen het idee krijg, dat ik er iets mee moet, dus die plaats ik dan op mijn website. Maar dit is nog sinds kort.
Ik vind het zo absurd ergens.
Maar ja, het valt mij wel op!
🙂

Lees ook eens:   Nummerologie geboortedagen uitleg

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥