web analytics

Waarom mensen door u worden geïntimideerd, op basis van uw levenspadnummer

Angels Dream Lost GIF - AngelsDream Angel Lost GIFsJe levenspad nummer word opgemaakt uit je geboortedatum. Als eerste tel je de dag, maand en het jaartal van je geboortedatum bij elkaar op.  En breng de uitkomst hiervan terug naar 1 getal door alle cijfers bij elkaar op te tellen. Als je dit gedaan hebt kijk hier onder voor de betekenis van je levenspad getal.

Het levenspadnummer wordt voorgesteld als het belangrijkste nummer van uw persoonlijkheid. De reden hiervoor is dat het levenspadnummer je de meeste informatie geeft met betrekking tot je karakter en het leven dat je zult leiden. Het levenspadnummer onthult wat uw levensdoel kan zijn en het soort ervaringen dat u op uw levenspad kunt tegenkomen.

De levenspadnummers zijn de nummers 1 tot en met 9 en 33/6 omdat je de nummers 11, 22 of 33 niet bij elkaar optelt. 

Weet je waarom mensen door jou geïntimideerd kunnen worden? Er kunnen allerlei redenen zijn waarom iemand zich door u laat intimideren, of het nu gaat om uw woede-uitbarstingen of uw succes als ondernemer. Volgens uw levenspadnummer worden hieronder redenen vermeld waarom mensen door u worden geïntimideerd.

Nummer 1 – De leider

Je bent een geboren leider met een hoog niveau van zelfbewustzijn en zelfmotivatie. Mensen worden door je geïntimideerd vanwege je concurrentievermogen. Je wilt altijd winnen en je zult doen wat nodig is om te winnen. Mensen worden ook geïntimideerd door je moed en vastberadenheid. Je hebt de moed om risico’s te nemen, ongeacht de uitkomst. Je kunt soms op je gezicht vallen, maar je gelooft dat het de moeite waard was om het risico te nemen dan het helemaal niet te nemen. Anderen kunnen door jou worden geïntimideerd omdat je soms egoïstisch en dominant overkomt, ook al is dat niet de plek waar je vandaan komt.

Nummer 2 – De bemiddelaar

Sommige mensen kunnen door u worden geïntimideerd vanwege uw vermogen om bij mensen weg te lopen. Terwijl je vol liefde bent en geliefd wilt worden, verdienen degenen die je van je emotionele energie beroven geen plaats in je leven en loop je weg, zonder ooit achterom te kijken. Als 2 heb je de neiging om overdreven emotioneel te worden met zowel negatieve als positieve emoties. Dus als je boos of gefrustreerd wordt, put het je zowel fysiek als mentaal uit en de boze kant van jou is waar mensen het meest door geïntimideerd worden.

Lees ook:   MY HEART AND SOUL IS TAKING TO YOU IN THIS VIDEO. I HOPE YOU WILL LISTEN

Nummer 3 – Zelfexpressieve schepper

Je bent een natuurlijke entertainer en je drukt jezelf uit door middel van verschillende soorten kunst, of het nu gaat om dansen of schilderen. Mensen worden geïntimideerd door je creativiteit en je vermogen om anders en uniek te zijn. Mensen worden ook door je geïntimideerd vanwege je expressieve karakter, je komt niet altijd als bemoedigend over en bent soms overdreven kritisch over dingen.

Nummer 4 – De toegewijde werker

Je bent het middelpunt van een bedrijf of onderneming vanwege je toewijding en loyaliteit. Mensen worden geïntimideerd door jouw succes en drive om steeds meer te bereiken. Een ander ding waar mensen door worden geïntimideerd, is je focus en hoe geaard je bent in je leven. Je volhardt door triomf en je overwint uitdagingen die voor anderen onmogelijk lijken. Sommige mensen kunnen worden geïntimideerd door uw intolerante en pessimistische kijk op de dingen in het leven, omdat u de neiging heeft om de deur voor veel ideeën te sluiten en geen geduld hebt voor onwetendheid.

Nummer 5 – Vrijheidslievende avonturier

Zoveel mensen met wie je in contact komt, voelen zich onmiddellijk tot je aangetrokken vanwege je energieke en positieve karakter. Anderen kunnen hierdoor worden geïntimideerd omdat ze je zien als een doorzetter en iemand die niet stopt totdat ze krijgen waar ze naar op zoek zijn. Je bent charismatisch en vaak herinneren mensen je alleen door je aanwezigheid. Sommige mensen kunnen hierdoor worden geïntimideerd omdat ze jaloers of jaloers zijn op die eigenschap. Ze kunnen worden geïntimideerd door uw multi-getalenteerde en vindingrijke aard.

Nummer 6 – De verantwoordelijke verzorger

Lees ook:   Is er verschil tussen Engelen en mensen?

Je houdt er natuurlijk van om anderen te helpen en voelt je op je best als je een ander helpt. Dit intimideert sommige mensen omdat ze bang zijn dat je een algemeen beter persoon bent dan zij. Je bent een perfectionist en een over-presteerder in hart en nieren waar sommigen door geïntimideerd kunnen worden omdat ze dat vermogen niet bezitten. Sommige mensen hebben misschien het gevoel dat ze altijd met je in competitie zijn als het gaat om een ​​betere vriend, familielid en/of collega. Ze kunnen het gevoel hebben dat ze zichzelf constant moe moeten maken door met jou te concurreren.

Nummer 7 – De contemplatieve waarheidszoeker

Je hebt de neiging om heel goed na te denken om mogelijke alternatieven te beoordelen en te evalueren en wat de best mogelijke uitkomst zou zijn voor alle betrokken partijen. Je intimideert mensen door zo in elkaar te zitten en de touwtjes in handen te hebben. Mensen zijn ook jaloers op je vermogen om onvoorwaardelijke liefde voor anderen te uiten, evenals op je vrijgevigheid.

Nummer 8 – Zakelijke leider

Sommige 8-ers hebben de neiging om een ​​positieve kijk op geld te hebben en voelen zich aangetrokken tot banen waarbij ze een soort leidende rol spelen. Er zijn andere achten die zichzelf saboteren als het om geld gaat of die beperkte overtuigingen over geld hebben. De Wet van Aantrekking regeert 8-en. Veel mensen laten zich door jou intimideren omdat je dominant, manipulatief en koppig bent. Je hebt een zeer krachtige geest, dus wat je ook denkt of voelt, is wat je in je leven zult aantrekken.

Nummer 9 – De medelevende humanitaire

Je bent begripvol, aardig en begripvol. Je bent empathisch en genereus van aard en je hebt het vermogen om mensen te bereiken en te voelen wat ze voelen. Laat dit je niet voor de gek houden, want er is een kant aan 9’s waar niet veel mensen van weten. Mensen worden door u geïntimideerd vanwege uw vermogen om wraak te nemen op anderen die u dwars zitten. Je bent wraakzuchtig en meedogenloos, dus mensen zijn heel voorzichtig als ze je tegenkomen.

Lees ook:   Ineens kon hij piano spelen

Nummer 11/2 – De inspirerende leraar

11/2’s is een hogere vibratie van 2’s, dus ze omvatten alles wat 2’s hebben met enkele extra kenmerken. 11/2’s hebben het unieke vermogen om andere mensen te inspireren en te verheffen, zelfs vreemden die ze een keer ontmoeten. Ze zijn op hun eigen persoonlijke reis om hun doel te vinden en wanneer ze dat doen, geven ze die wijsheid aan de generaties die na hen komen. Je intense aard intimideert mensen omdat het je op onvoorspelbare manieren kan laten handelen.

Nummer 22/4 – De meesterbouwer

Alles wat nummer 4 heeft, heeft de 22/4, maar de kenmerken worden versterkt. Ze zijn in staat om het grotere plaatje van de dingen te zien en wat er in de nabije toekomst moet gebeuren. Mensen worden door je geïntimideerd vanwege je koppigheid en controlerende karakter. Omdat je een perfectionist in hart en nieren bent, heb je de neiging om te bepalen hoe dingen worden gedaan.

Nummer 33/6 – De Meestergenezer

33/6’s hebben versterkte kenmerken van 6’s met extra unieke kenmerken. Je bent een genezer, of het nu medisch is of door zelfexpressie. Je bent ook erg kritisch en zelfingenomen waar veel mensen zich door laten intimideren. Mensen zijn misschien bang om naar je toe te komen als je overkomt als zelfingenomen of als je geen kritiek geeft op een constructieve en ondersteunende manier.

Levenspadnummers moeten in aanmerking worden genomen met het sterrenbeeld en andere persoonlijkheidsnummers. De nauwkeurigheid van uw numerologiekaart hangt af van uw vermogen om informatie van elk persoonlijkheidsnummer te gebruiken en met elkaar te combineren. Het is belangrijk om alle factoren van uw getallen te combineren, omdat er enkele tegenstrijdige kenmerken kunnen zijn die u in een context moet plaatsen.Gedachte Catalogus Logo Mark

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button