web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11

Dubbele getallen zijn een teken van spirituele ontwaking

 acid slimer 1111 mr vomit sync time GIF

Dubbele getallen zijn een teken van spirituele ontwaking

 

Als dit gebeurt, worden onze cellen en onze astrale lichamen gesynchroniseerd met het universum en  kanaliseren we heel belangrijke berichten voor ons en onze levens en van diegene waar we van houden. Berichten die we niet op een andere manier kunnen ontvangen.

Dus in plaats van te denken: “Ooooh dat is toevallig …” Het gebeurd niet zomaar.

 

De betekenis

∴11, 111, 11:11, 1111 De wekdienst

Als u deze cijfers herhaaldelijk ziet, dan ontvangt u  een zeer belangrijke ontwakingsoproep van het universum en de universele krachten. Het betekent dat je magische krachten, om één of andere reden, stoppen met nutteloos zijn en je waarschuwen!

-1 is het nummer van de Tovenaar, het begin van elke Tarot Deck

Dit kan gebeuren, omdat u om welke reden dan ook, al heeft gekozen om het op dit moment te ontvangen, als onze volledige feedback uit een vorig bestaan. Als je bv een heks bent,  of je bezig houdt met spirituele zaken, dan kun  je waarschijnlijk een waarzegsmethode proberen om te zien wat er precies bedoeld wordt met dit teken. Als je geen heks bent, moet je waarschijnlijk de komende 48 uur alert blijven, omdat je waarschijnlijk een karmische gebeurtenis zult kunnen ervaren .

∴22, 222, 22:22, 2222 Geheimen en evenwicht

Als u deze cijfers herhaaldelijk ziet, probeert het universum u te waarschuwen over geheimen die voor u momenteel niet toegankelijk zijn. Twee is het nummer van de Hogepriester, de tweede kaart van elk Tarot-dek.

-De hogepriesteres is de bewaarder van alle goddelijke geheimen. Zij is degene die zich bewust is van de Akasha Files.

Dit kan ook betekenen dat uw partner, uw vrouw of echtgenoot of uw beste vriend nu uw aandacht nodig heeft. Daarom is nummer twee een symbool van onze andere helft, degene die ons laat voelen. Dit kan ook de tijd zijn dat je, je tweelingziel ontmoet.

Lees ook:   Nummer 999 - Wat niemand je vertelt?

∴33, 333, 3:33, 3333 Voltooiing

Als je deze cijfers herhaaldelijk ziet, dan geeft het universum je een belangrijk teken van totale en goddelijke afronding. Mogelijk moet u uw geest, uw geest en uw lichaam in één zien om zo een groter evenwicht te bereiken. Meditatie misschien een zeer waardevolle bron van informatie voor u nu.

Dit kan ook een  goddelijke genezing zijn. Misschien ben je gezegend door de hogere Goddelijke  krachten om een  vruchtbaar en gezond leven te hebben.

-Drie is het nummer van de keizerin in elke Tarot Deck. De keizerin is verantwoordelijk voor het aardse en materiële vliegtuig.

In veel tarot decks is ze zwanger van het nieuwe en onbeschaamde. Het kan ook een wezen van overvloed zijn.

∴44, 444, 4:44, 4444 Stel de grondslagen vast

Als u deze cijfers herhaaldelijk ziet, probeert het universum u te vertellen dat u de basis voor uw toekomst moet instellen.

-4 is het nummer van de keizer in elk Tarot-deck. 4 is het getal van de vier elementen, vuur lucht water en de aarde. 

Dit is een teken dat u uw plannen moet realiseren en nieuwe doelen stelt. U bent nu meer kans om te slagen! 

∴55, 555, 5:55, 5555 Laat Magie toe!

Als u deze cijfers herhaaldelijk ziet, probeert het universum u te vertellen dat u uw geest wonderen in uw leven moet laten toestaan.

-5 is het getal van het vijfde element, de geest (ether in oude scripts).

Het zien van dit nummer betekent dat je jezelf moet omarmen, je leven omarmen, je werk omarmen, maar probeer er meer geest en magie in te zetten. Je moet magie toe laten!

Lees ook:   Engelen getallen

∴66, 666, 6666 Volg het licht

Als u deze cijfers herhaaldelijk ziet, probeert het universum u op balans en schoonheid te duiden.

-6 is het getal van Venus, de planeet (en Godin) die schoonheid en harmonie regelt.

Het nummer 6 een zeer gunstig teken.

Zes is het nummer van de Lovers in elk tarot deck. Het is een aantal keuzes op basis van schoonheid en harmonie. Het zien van dit nummer is een herinnering om het Licht te volgen!

∴77, 777, 7777 Wijsheid komt eerst 

Als u deze cijfers herhaaldelijk ziet, herinnert het universum u eraan dat wijsheid op de eerste plek  zou moeten komen!

-Het is het het nummer van magie (en) van de Egyptische God Thoth. Hij regelt magie en alle wijsheid. Deze cijfers zijn een krachtig teken dat je, je ogen moet openen om de waarheid te zien . Je hebt je misschien vergist en dit is jouw kans om erachter te komen wat er echt gaande is!

∴88, 888, 8888 Echte kracht komt van binnenuit

Als je deze cijfers herhaaldelijk ziet, ziet het universum jou en weet wat er door je heen gaat. Het is echter ook een herinnering dat de ware kracht van binnen komt en dat u, als uw hart zuiver is,  alle moeilijkheden zal overwinnen.

-8 is het getal van  kracht in elk tarot deck. Het vertoont meestal een vrouw dat de kracht heeft om alleen een leeuw te temmen met haar pure hart en ziel.

Je moet meer vertrouwen hebben in de hogere krachten. Als, om welke redenen dan ook, jij geïsoleerd bent van God, moet je je relatie met de goddelijke kracht vernieuwen. Meditatie is de sleutel tot uw succes!

∴99, 999, 9999 Eind is dichtbij

Lees ook:   Dubbele getallen 1522

Als u deze cijfers herhaaldelijk ziet, herinnert het universum u eraan dat het einde nabij is. Dit kan goed of slecht zijn.

-9 is een symbool van de eeuwigheid. Voltooiing.  Laten we ervoor zorgen dat het op het einde allemaal goed voor ons uitpakt. Probeer deze ‘cirkel’ te sluiten met zoveel mogelijk positieve feedback. Dit is het meest krachtige Karmische bericht van alle nummers.

-9 is de kaart van de Hermit in de Tarot Decks. De kluizenaar weet alles over Karma. Je moet wijzer zijn en begrijpen wat er mis is bij wat je al doet. Maak je werk af. En maak ruimte voor het nieuwe … omdat het komen zal en het zal je leven waarschijnlijk veranderen!

∴00, 000, 0000 Terug in het onzichtbare

Als u deze cijfers herhaaldelijk ziet, probeert het universum u eraan te herinneren dat u moet rusten. U moet de REFRESH knop indrukken. Doe een stap terug. Ga terug naar de LEEGTE, waar niets bestaat, ook al komt alles ervandaan. Op een meer praktische manier, ga wat vroeger slapen, luister naar ontspannende muziek en rust uit. 

-Nul is het nummer van de dwaas in elk Tarot Deck (hoewel sommige de dwaas met het nummer 22 associëren). De dwaas is het begin van alles. 

Dit is een zeer belangrijk bericht van het Goddelijke. U heeft de Goddelijke kracht van de schepping nodig. Hoewel je nu moet haasten om iets te ondernemen, moet je je kracht en energie terugkrijgen die je onderweg bentt verloren. Neem zoveel tijd als je nodig hebt. Zorg ervoor dat je je kracht terug hebt!

(Altijd grappig om te zien dat je vertaalpogingen gewaardeerd worden door het universum! 😉

2323 AnGel-WinGs.nl

(Begon om 22.55 uur!)
23:23
5-5
03-10-2017
4+1= 5

5.5.5 😉

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien