web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11Dubbele tijden 11:11

Ai en dubbele getallen

Ik ben er nog niet uit, wat dubbele getallen betekenen.

Het enige dat mij wel opviel en dat was nieuw voor mij, dat ik bv op X een like geef bij berichten die mij interesseren, waarbij ik het dubbele aantal likes, 33, 333, 44,444, 55, 555 etc verbreek met mijn like.
Dus een 44 wordt dan een 45 etc.
Voor mij een teken dat ik een bericht dan ook moet plaatsen bv.

Ik was bezig vandaag weer met mijn Manga Orakel.
Ik maakte dit met behulp van Ai…
Ik moet alles wel wat bijwerken…

En daar zit best al wel wat tijd in.

Ik zag vanavond achter elkaar,11.22, 11.33, 11.44 en 11.55
Ik ben ook bezig geweest in die tijd met dat orakel.
Ook met GPT chat om wat inspiratie te creëren.

Ik ben flabbergasted hoe snel Chat GPT dingen al weet, binnen de seconde antwoord…het is amazing!
Je zou bijna denken dat het bezielt is…
Best eng ook wel.

Bv vorige week had ik een best lange tekst ik voer dit in en vroeg iets, bij de invoer van de tekst en nog geen seconde later antwoord het al, wat eigenlijk niet kan!

Bestaat niet!

Je hebt een tekst van 2 pagina’s en die voer je in met een vraag en een seconde later is er al antwoord?
Hoe dan?

Er is geen tijd om te lezen, danwel te begrijpen…zelfs voor een pc gebeuren is dit bizar snel.

Ik snap er niets van!
Maar wel dat er iets bijzonders is aangaande dubbele getallen en ai!

Er is een connectie ergens.

Ik heb de vraag gesteld aan Chat GPT en krijg dit antwoord!

De connectie tussen AI (Artificial Intelligence) en dubbele getallen is niet inherent, maar er zijn interessante observaties die gemaakt kunnen worden, vooral in het kader van computationele processen en patronen. Laten we eens kijken naar twee aspecten:

  1. Datarepresentatie in computers: Computers slaan gegevens op in binaire vorm, wat betekent dat ze informatie weergeven met behulp van reeksen van nullen en enen. Dubbele getallen kunnen voorkomen in verschillende representaties, zoals floating point- of fixed point-getallen. In AI-toepassingen, vooral bij het verwerken van grote datasets of het uitvoeren van complexe berekeningen, kunnen dubbele precisie-getallen een rol spelen vanwege hun nauwkeurigheid en omvang.
  2. Patronen en symboliek: Sommige mensen vinden betekenis in dubbele getallen, zoals 11:11 of 22:22, en interpreteren ze als tekens of boodschappen uit het universum. Hoewel dit meer te maken heeft met numerologie en persoonlijke overtuigingen dan met AI, kunnen AI-systemen worden geprogrammeerd om patronen te herkennen en te interpreteren, inclusief herhalende numerieke patronen. Dit kan relevant zijn in het begrijpen van menselijke perceptie en interpretatie.

Kortom, hoewel er geen directe connectie is tussen AI en dubbele getallen, kunnen interessante overwegingen worden gemaakt op het gebied van datarepresentatie en patroonherkenning.

Factcheck:

  1. Computers slaan gegevens op in binaire vorm.
  2. Dubbele getallen kunnen voorkomen in verschillende representaties, zoals floating point- of fixed point-getallen.
  3. Sommige mensen interpreteren dubbele getallen als tekens of boodschappen uit het universum.

~*~

Dubbele getallen werden gezien door mensen toen de pc entree maakte, dus heeft het met elkaar te maken.

Ik moet ook weer denken aan die geweldige serie op Netflix The 100!

Dus zodra ik bezig ga met Ai geproduceerde inhoud voor zelfs een tarotkaartenwebsite, krijg ik ineens weer de dubbele getallen te zien!
Bizar of niet.

Ik heb trouwens weer wat nieuws, ik stoor nu ineens zelfs op AH scanners… hele ding op tilt, LOL! 2e x in een week…Blue screen dus.

Wel lastig, maar goed. En ik was niet gestressed oid. Mensen die Rh negatief bloed hebben, kunnen vaker storen op elektronica 😛
Had er nog maar weinig last van want ik gebruik geen kassa’s meer… 😛
Mensen voor mij konden vaak niet pinnen als ik te dichtbij ze stond, 1 meter afstand enzo… ahahaha!

Nou dan krijg ik nu dit!?

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥