web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11

11:11 BETEKENIS

11:11 BETEKENIS

Spiegeluren11:11

Het spiegeluur 11:11 is een van de meest opvallende om te zien. Samengesteld uit een dubbele 11 trekt het vaak de aandacht van ons onderbewustzijn en zullen we er vaak over struikelen. Hier leer je de betekenis van het 11:11 uur voor het dubbele uur en wat voor soort boodschap het je probeert te communiceren door middel van de engelen en door numerologie.

Inderdaad, elf minuten over elf uur wordt door veel numerologen beschouwd als een spiegeluur dat verbonden is met de spirituele of bovennatuurlijke wereld. 11:11 is een goede weergave van Jung’s concept van synchroniciteit met 4 identieke nummers op een rij in de uren en minuten.

11:11 toont een belangrijke connectie met je beschermengel of met je spirituele gids. Dit uur moedigt je aan om na te denken en je bewustzijn te vergroten via je onderbewustzijn. 11 is een meesternummer dat een grote energie symboliseert die je moet leren beheersen of anders het risico loopt overweldigd te worden.

Betekenis van 11:11 met de Beschermengelen
De beschermengelen geven een exacte betekenis aan het uur 11:11 van de spiegel. Ze geven aan dat je je moet concentreren op de positieve aspecten van je leven. Als u voor een uitdaging staat, neem dan de tijd en ruimte die u nodig heeft voordat u hem inschakelt. Deze stap is essentieel om u in staat te stellen uw mentale balans te vinden.

Helaas kan het tegenkomen van 11:11 ook betekenen dat je momenteel een periode van stress of angst doormaakt. Zelfs als je denkt dat je OK beheert, begrijpt je onderbewustzijn, dat dit spiegeluur in de gaten kreeg, dat de engelen je vertellen: kalmeer! Vind je rust! Dit zal een einde maken aan je onvermijdelijke ‘innerlijke opstanden’.

Lees ook:   Dubbele getallen 700 tot 799

Als je 11:11 ziet terwijl je aan een belangrijk onderwerp denkt, betekent dit dat je idee revolutionair is. Houd het vast en gebruik je natuurlijke uitstraling om het wijd en zijd te verspreiden! Wanneer we aandacht schenken aan een synchroniciteit als deze met de engelenwereld, kan het een echte kracht zijn die je zal helpen om positieve vooruitgang te boeken op je levenspad.

Maar pas op dat je niet op zoek gaat naar een bron van macht of verantwoordelijkheid die te groot is. 11:11 laat zien dat je nog niet in staat bent alles aan te pakken. Je moet je op jezelf concentreren voordat je je energie naar buiten richt.

Engeleninterpretatie van het uur 11:11

De beschermengel correspondeert met 11:11 is Lehahiah wiens periode van invloed tussen 11:00 en 11:20 is. Hij is het symbool van rust en geluk! Hij verspreidt in jou de energie die je nodig hebt om te kalmeren. Roep hem op om je oefening in meditatie te verbeteren. Hij brengt geluk naar diegenen die het nodig hebben en die hem met respect vragen.

Hij helpt je bij het ordenen van je gedachten. Dankzij hem zul je erin slagen om balans in je leven te vinden. Hij maakt van jou een trouwe persoon voor wie oprechtheid en eerlijkheid essentieel zijn. Je vindt het moeilijk om met onrecht om te gaan, iets dat je zeker op de verkeerde manier kan wrijven.

 

Wat betekent 11:11 in Numerologie?

De totale waarde van het spiegeluur 11:11 is 22. De numerologische studie van dit aantal geeft aan dat u een ambitieus persoon bent die doet wat nodig is om uw doelen te bereiken. Je bent in staat om mensen om je heen te verzamelen! Of het nu mensen of ideeën zijn, u gebruikt ze op de beste manier om sneller vooruitgang te boeken.

Lees ook:   Zie je ook zo vaak dubbele getallen die zich continu herhalen?

U vindt het gemakkelijk om uw gedachten en gevoelens te analyseren en u kunt snel de ins en outs van een probleem of idee begrijpen. Het is alsof je een zesde zintuig hebt! Dit helpt u om samen te werken aan belangrijke projecten die een vooruitziende blik vereisen.

11:11 en 22 laten beide zien dat je met je voeten op de grond staat. Dit stelt je in staat jezelf voor te stellen dat je grote dingen tot stand brengt, vooral als ze op grote schaal gericht zijn op de mensheid. Je kunt soms de rol aannemen van een “architect”, iemand die dingen voor de lange termijn bouwt. Je bent een symbool van stabiliteit en kracht!

Tot slot laat de totale waarde van dit spiegelduur zien dat u een belangrijke ondersteuning bent voor uw naasten, en natuurlijk ook voor uw partner als u een relatie hebt. In eerste instantie kun je het “traditionele” type lijken, vooral aan het begin van een romantische relatie, maar dit is een slecht begrip van je persoonlijkheid, nietwaar?

Verbinding tussen 11:11 en de Tarot

De tarotkaart die overeenkomt met 11:11 is Kracht. Dit is een geweldig teken omdat het laat zien dat je veel energie in je hebt, maar ook veel controle hebt. Je bent een moedig persoon en je motivatie stelt je in staat om je projecten van begin tot eind uit te voeren. Maar wees voorzichtig om anderen niet te veel te overheersen om uw doelen te bereiken.

Positief
Negatief
Synthese
De symboliek in de beeldtaal van de Kracht Arcanum is heel veelzeggend. Het laat zien dat je in een positie bent van controle, en dat je in staat bent om een ​​beest te kalmeren terwijl je zelf de volledige rust bewaart. Deze kaart die overeenkomt met het uur 11:11 van de spiegel laat duidelijk zien dat je in staat bent om alle problemen die zich aan je voordoen te beheren.

Lees ook:   Dubbele getallen 2121

 

https://www.mirrorhour.com/double/11-11/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien