25 januari 2022

 

Volle maan in stier

Volle Maan in Stier 24-10-2018: Innerlijke conflicten

Tijdens deze Volle Maan staat de Maan in Stier en recht tegenover de Maan staat de Zon in Schorpioen. Een Volle Maan daagt je uit om een balans te zoeken tussen de eigenschappen van twee tegengestelde astrologische tekens. Het kan voor veel innerlijke conflicten zorgen; een strijd tussen gevoel en verstand en heeft doorgaans veel effect op jouw emoties. Er vinden veranderingen plaats in je bewustzijn en daarom kan je de dagen rond de Volle Maan veel last hebben van onrustig slapen, emotioneel zijn, hoofdpijn of griepachtige verschijnselen. Ook van het keelgebied, horende bij Stier, kan je last hebben als emoties niet worden geuit.

https://www.inspirerendleven.nl/volle-maan-oktober-2018/

Hm in mijn zevende huis…
nou ik denk niet dat die nog meedoet!
Geen idee heb vrachten geraniums inmiddels hahaha!

Heb liever vrienden dan een relatie eigenlijk…maar goed…volle maan…wat is deze ontroerend mooi!

 

 

Lees ook:   Astrologie link

Gerelateerde berichten