web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11Dubbele tijden 11:11ParanormaalSpiritueel

Engelengetallen: LET OP het bericht! – Billy Carson

Vraagt ​​u zich ooit af waarom u herhalende getallen ziet, zoals 11:11 , 22:22 , of reeksen getallen die “willekeurig” in uw dagelijks leven verschijnen? Deze cijfers zijn verre van ‘willekeurig’.

Billy noemt ze de ‘Numerieke Lichtmatrix van de Wiskunde’, een vorm van intelligente communicatie vanuit de wereld boven, daarbuiten en overal om je heen. In dit verhelderende gesprek gaan Billy Carson en Alexis Brooks een diepgaande discussie aan over Engelachtige Getallen.

Ze onderzoeken wat deze cijfers zijn, verdiepen zich in hun betekenis en benadrukken hun betekenis. Het is van cruciaal belang dat we ons ervan bewust zijn dat wanneer we deze cijfers tegenkomen, we op moeten letten.

Er wacht een verborgen boodschap op het uitpakken, een boodschap die rechtstreeks aan u wordt gecommuniceerd door Intelligent Design. Elk nummer of elke reeks is een persoonlijke noot, bedoeld om iets diepgaands en belangrijks over te brengen, dus zorg ervoor dat je afstemt en aandachtig luistert.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥