web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11Dubbele tijden 11:11

Wat betekent 11:11 voor liefde? Numerologische betekenissen van het engelgetal

Are yearning to understand number meanings and its  spiritual messages? Have you been seeing numbers such as 111 and 888? There are many meanings why you are seeing certain numbers in a row, I have  created this chart of  number meanings spiritual messages. Head over to my blog for a free numerology test to help you understand number meaning. Find your life path number meaning #numerology #numbermeaning #1111 #numbermeaningsspiritualmessages #numbersmeaning

Alles wat er gebeurt, maakt allemaal deel uit van een groter plan.

In het leven ervaren we wat velen toevallen noemen, maar in werkelijkheid kunnen deze incidenten nauwkeuriger worden omschreven als synchroniciteiten die goddelijke tekens uit het universum zijn.

In de numerologie is het de overtuiging dat de cijfers die we om ons heen zien, inclusief die van engelnummers, allemaal een groter doel dienen.

Elk jaar ervaren we veel dubbele numerieke datums zoals 5/5 of 10/10, maar er is iets heel anders aan 11/11 vanwege de associatie en de 11/11 betekenis in numerologie.

Wat betekent 11:11?

Het getal 11 bezit de kwaliteiten geduld, eerlijkheid, spiritualiteit, gevoeligheid, intuïtie en is idealistisch en medelevend. De mensen die tot 11 worden aangetrokken, werken op een ander energieniveau dan de meesten, en wanneer twee mensen samenkomen die allebei dit soort energie hebben, is het bijna brandbaar.

Velen van ons zien de tijd 11:11 vaak en het is de manier waarop het universum ons aanspoort om aandacht te schenken aan ons hart, onze ziel en onze innerlijke intuïtie. Het dient als een wake-up call voor ons, zodat kansen in dit leven niet worden gemist. Het zien van deze specifieke reeks betekent dat het universum probeert om ons onze ogen te laten openen en meer aandacht te gaan besteden aan de synchroniciteiten om ons heen.

Daarom wordt de datum 11/11 nog meer vergroot. Het is letterlijk een portaal van energie dat zich opent in onze normale tijdspanne om ons een verhoogd bewustzijn te geven en een kans om letterlijk buiten de routines waaraan we deelnemen te treden, zodat we verheven kunnen worden naar het volgende niveau van bewustzijn.

Ooit aan iemand gedacht en plotseling bellen of sms’en? Of zie je hun naam plaatsen, of ontmoet je mensen met dezelfde naam? Komt u fysiek iemand tegen die door uw bewuste of onbewuste geest is gelopen? Dit zijn geen toevalligheden, maar synchroniciteiten.

Het universum probeert ons de weg te wijzen door middel van kleine tekens, maar de truc is dat we bereid moeten zijn om ernaar te luisteren.

Het zien van 11:11 is ook een teken van het ervaren van een versnelde zielsgroei, wat betekent dat we binnenkort het leven kunnen leiden waar we voorheen alleen aan hadden gedacht. Onze innerlijke wereld verandert en het kan zijn dat we mensen en gebeurtenissen onverwacht in ons leven tegenkomen, maar op het juiste moment.

Dit is vaak een aanzienlijk aantal dat voorkomt tussen Tweelingvlammen, een zeer esoterisch en spiritueel type soulmates die een hoger doel in onze wereld dienen door middel van een romantische verbinding.

Velen van ons geloven soms dat we het beter weten dan het universum, maar het universum zal ons nooit iets brengen waar we nog niet klaar voor zijn, en de waarheid ervan is dat paraatheid toch maar een illusie is. Niemand kan echt ergens op voorbereid zijn. We hoeven er alleen maar op te vertrouwen dat alles met een reden gebeurt en dat het allemaal precies zal verlopen zoals het bedoeld is.

De gedachte achter tweelingvlammen versus soulmates is dat we een nieuw tijdperk in de menselijke evolutie beginnen waar relaties de spirituele groei tussen geliefden sterk zullen gaan versterken. Onze geliefden zullen niet alleen iemand zijn van wie we houden of die in ons leven past, ze zullen ook iemand zijn die ervoor zorgt dat we een beter mens willen worden.

Volgens de mythologie van de tweelingvlammen werden we in het begin der tijden geschapen uit één energiebron die werd opgesplitst in kleinere en kleinere eenheden, totdat er nog maar twee zielen waren. Deze zielen zouden naar de aarde reizen om dualiteit en de levenslessen te leren en te ervaren, en ze zouden gedurende hun leven reïncarneren met hetzelfde toenemende verlangen naar elkaar.

November is de maand van tweelingzielen, als een van de meestergetallen wordt het nooit gereduceerd tot een enkel cijfer zoals de meeste; 22 is het enige andere hoofdnummer. Elf is als twee pijlers, twee individuen die zij aan zij staan ​​in het ultieme partnerschap en het is deze maand dat veel tweelingzielen hun verhaal beginnen of belangrijke mijlpalen ervaren.

Tweelingvlammen zijn een hogere frequentie dan alleen soulmates omdat ze het ultieme voorbeeld zijn van de Yin / Yang. Ze zijn elk twee hele individuele zielen op zichzelf, maar ze vullen, begrijpen en verbinden zich op een heel unieke manier aan. Ze zenden ook exact dezelfde trillingsfrequentie uit, wat verantwoordelijk is voor een sterk gevoel van energieën wanneer ze fysiek om elkaar heen zijn.

Als je ooit iemand in je leven hebt gehad met wie je de connectie niet helemaal kunt beschrijven, dan is de kans groot dat deze persoon je tweelingvlam is.

Wanneer we in ons huidige leven onze tweelingvlam ontmoeten, zal er een hoog niveau van comfort, intimiteit, begrip voor elkaar en een gevoel van vrede zijn. Het is het gevoel van thuiskomen.

Soulmates kunnen in ons leven worden gebracht in platonische vriendschappen, of degenen die bedoeld zijn om ons leven te helpen veranderen. We hebben misschien 10 verschillende soulmates, maar er is maar één tweelingvlam. Het is soms moeilijk omdat soulmates of karmische relaties zich soms als een tweeling kunnen voordoen, maar er zijn duidelijke verschillen die meestal kunnen worden gevonden in het doel en de kenmerken van de feitelijke verbintenis.

11 november is een kans voor ons allemaal om buiten onszelf en de levens te treden waarvan we dachten dat we ze moesten leiden, zodat we de keuze zouden kunnen maken om deel uit te maken van een groter geheel.

Als je eraan gehecht bent, is het belangrijk om even de tijd te nemen om te kijken waar de relatie heen gaat en of dat is waar je jezelf naartoe ziet gaan. En als je single bent, is het een tijd om op te kijken, want de liefde van je leven komt misschien wel om de hoek.

November is een intense maand voor geliefden, ongeacht of je denkt dat je je tweelingziel hebt ontmoet of niet. Het gaat niet om one night stands, maar om een ​​standpunt in te nemen in uw voor altijd claimen. 

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥