web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11Dubbele tijden 11:11

De magie van getallen 11:11, 222, 333 etc.

De magie van getallen 11:11, 222, 333

Welcome To Madi's Mind

Het 11:11 fenomeen en zijn betekenis

Zie je vaak de cijfers 11:11 op elektronische horloges, adressen, kassabonnen, pc of andere plaatsen en krijg je een vreugdevol gevoel…
Soms zien we herhalende getallen of een reeks getallen en denken we dat ze een speciale betekenis voor ons hebben.
Er zijn verbanden te leggen met het Uranichisme van dit dubbele getal (het astrologische huis van Uranus is het 11e):

11:11 DAO URANIUM

11:11 – Bewuste spirituele reis

Besteed aandacht aan je gevoelens wanneer je herhalende combinaties van getallen ziet.
Je kunt hun betekenis in je leven realiseren of gewoon negeren.

Zodra je bijvoorbeeld 11:11 ziet, pauzeer en denk na over wat je nu vergezelt – je gedachten, gevoelens, wat je aan het doen was.

Veel mensen vragen zich af waarom ze bepaalde getallen zien en er zijn veel verschillende interpretaties, waarom je deze getallen en combinaties ziet.

Hoogstwaarschijnlijk is er een individuele boodschap voor u en het is belangrijk om deze voor uzelf te interpreteren. Vaker wel dan niet, geloven we dat dit een interventie is van iets groters dan wij en een ontwakende oproep vanuit je ‘levens dutje’ om nieuwe perspectieven van je realiteit en waarheid te openen.
Dit komt je engelen en spirituele mentors misschien bekend voor in hun poging contact met je op te nemen.

Hier zijn enkele ideeën wat het zou kunnen zijn:

• Wakker-worden; oproep voor lichtwerkers
• Mogelijke missie
• Oproep tot actie
• Evenwicht vinden in het leven
• Verhoogd bewustzijn
• DNA activering
• Tijdspanne
• Brug
• Tussenpersonen
• Engelen op aarde
• De weg
• Drempel
• Ultieme realiteit
• Spirituele wijsheid
• Herinnering uit het heelal
• Rust en stilte
• Communicatie met het onbekende
• Synchroniciteit in je leven

You can't wish on itYES‼ I Lenda V L AM the March 2017 Lotto Jackpot Winner‼4 3 13 7 11:11 22Universe Please Help Me, Thank You I AM GRATEFUL‼
Dus als je constant 11:11 ziet, dan ga je waarschijnlijk terug naar hogere niveaus van bewustzijn in de vierde en vijfde dimensie. Je bent in staat tot hogere niveaus van communicatie met de engelen en nu is het tijd om vriendelijkheid, mededogen en genezing voor anderen en jezelf te hebben.

Doe een wens om 11:11

Veel mensen doen wensen wanneer ze deze combinatie van cijfers (11:11 of 1:11) op het horloge(whatever) zien. Niemand kent de wortels van dit fenomeen, slechts één keer, misschien in de kindertijd op de speelplaats, zei dat dit moest gebeuren. En we voelen nog steeds enige betekenis van het moment en stoppen om het moment van wat er gebeurt te realiseren of om een intensievere intentie te lanceren.

Lichtwerkers of engelen op aarde: een oproep tot actie

Er is een vrij brede kring van mensen die zichzelf als ‘lichtwerkers’ beschouwen. Hun missie in dit leven is om zoveel mogelijk licht naar deze planeet te brengen, om in wezen de vibratie van liefde op planeet Aarde te verhogen en naar Eenheid te komen. Wanneer u 11:11 op de klok ziet, dient dit als een herinnering voor jou dat je een lichtwerker bent. Of je neemt het als een boodschap van engelen die je vertellen dat je een ‘engel op aarde’ bent met dezelfde missie als een lichtwerker.

Doreen Virtu schrijft in haar boek ‘Engelen getallen 101:

Betekenis 111, 123, 444 en andere numerieke combinaties’ als volgt over de getallen 111: ‘De energiepoorten openen zich voor jou en manifesteren je gedachten snel in de realiteit. Kies je gedachten op dit moment verstandig en zorg ervoor dat ze overeenkomen met je verlangens. ‘ Het is niet nodig om over angsten na te denken.

Het oude boek over de Kabbalah schrijft ook over de magie van getallen en dat het onze taak is om Lichtwerkers te worden.

Maya en 2012
Volgens de Maya-kalender, en de Maya’s waren een zeer geavanceerde beschaving met ongelooflijke kennis in astronomie en wiskunde, eindigde hun cyclus van 26.000 jaar officieel op 21 december 2012 om (raad eens hoe laat) 11:11.

How many times have you made a wish when the clock struck 11:11? What's so important about this number? Let's find out the significance of 11:11.
Deze datum markeert de verandering van tijdperken en de herleving van onze wereld. Deze nieuwe wereld evolueert naar eenheid in tegenstelling tot scheiding. Als je 11:11 ziet, kan dit een andere sleutel zijn om de universele eenheid in deze wereld te begrijpen. Dit is een prachtige ideologie. Het beroemde boek van Celestijnse beloften rapporteert ook elf openbaringen, evenals vele andere boeken van het New Age-tijdperk en bewustwording van teksten.

Wat betreft het einde van de wereld, we zien een einde aan de oude wereld, wat mogelijk betekent hebzucht en afscheiding, gebrek aan sociale verantwoordelijkheid, ontkoppeling van onze invloed op het leven van de planeet en andere levende wezens. We kunnen een einde maken aan die wereld en naar hogere dimensies van spiritueel getransformeerd bestaan stijgen. Wat leidt ons naar …

Fourth Dimension, 4:44 and Time 4D (Transformational) Life

Nu zie je steeds vaker combinaties van zulke getallen 4:44 en 44.

1111 in totaal geeft 4.

4 is het aantal Opgestegen Meesters – engelen en bestuurders die adviseren en beschermen. In aardse concepten is 4 het aantal: transformatie, het vergroten van het bewustzijn voorbij het ego. ( ca. LK – in China wordt 4 beschouwd als een ‘slecht nummer’, het betekent ‘dood’, dus mensen vermijden het, de code op internet  404 betekent “een dergelijke pagina bestaat niet”) .
Volgens de Global Esoteric Website: “444 vertegenwoordigt de vierde dimensie in termen van de derde. Je gaat naar de vierde dimensie. Je relatie met alles om je heen verandert en deze cijfers laten je beweging zien. Dit is het moment om je vaardigheden te introduceren. Tijd om je kracht op te eisen. Hoewel de attributen van de vierde dimensie je niet toestaan jezelf te zien begiftigd met macht, moet je er rekening mee houden dat de introductie van technieken die je verbeteren je ten goede zal komen. Telkens wanneer je deze cijfers ziet – 444 – denk aan Meesterschap en Kracht. “

Lees ook eens:   Dubbele tijden & getallen fenomeen en kassabon vandaag

Herhaalde reeksen getallen: hun betekenis

Er zijn veel materialen over de betekenis van numerieke combinaties en cijfers, waaronder het boek van Doreen Virtu en veel artikelen op internet.
Hier is een interpretatie – van Drunvalo Melsihedek. Volgens hem betekenen de combinaties van getallen die we tegenkomen dat we bepaalde processen doorlopen .

Hier zijn ze:
(drie of meer cijfers van hetzelfde nummer – 2:22, 11:11 enzovoort)

The Spiritual Meaning of Angel Number 11:11

111 : De stroom van energie * Het versterken van het niveau waarop u 111 of 1111 bent: De stroom van energie van water, geld, seks, kundalini, magnetisme. Wanneer een van deze energieën zich manifesteert, zie je deze getallen.
222 of 2222 : Je zit midden in een wedergeboorte of opstijgproces
333 of 3333 : Aantal oplossingen. Dit kan gebeuren: 666 = materiële wereld of 999 = spirituele wereld
444 of 4444 : Wedergeboorte 
555 of 5555 : Christusbewustzijn
666 of 6666 : Materiële wereld, geselecteerde realiteit
777 : Symboliseert de integratie van de vier lagere lichamen met hogere spirituele frequenties in het vlak van de derde dimensie of op het niveau waar je je fysieke realiteit op het aardse vlak manifesteert.
888 : Symboliseert oneindigheid * De gecombineerde spiraal van fysieke samensmelting met het spirituele * “Beweging tegen het einde van het Ascensieproces door energieën 222 en 444
999: Symboliseert de drie niveaus van drie-eenheid * voltooiing
000 : Geweldig niets * leven in de nulzone * verplaatsen of verhuizen naar een nieuw energieveld 11:11
Begin van een volledig nieuw niveau of een ontwikkelingsfase * Een andere dimensie of frequentie * openingsportaal

12:12 Kosmische verbinding * Brug naar de toekomst * Geeft het niveau van voltooiing of afstuderen aan
Besteed aandacht aan de klok, auto-nummers, wat je deed toen ze werden vastgelegd door het bewustzijn … waar je aan dacht enzovoort. Vaak is dit een signaal nadat een vraag is gesteld.

Nummer magie
Wat dubbele getallen ons vertellen (van 111 tot 555)

111: Awakening Signal

By cosmicgypsy, 06/02/2017 Dear ones, We come forward today with extremely important news from the higher dimensional realms. The cosmically astute among you will have noticed that the new earth template has fully anchored on the earthly plane, and this is primarily due to the unending d

1:11 of 11:11 is absoluut een magisch teken. Tarotkaart – De Magie is nummer 1. Wanneer je herhaalde eenheden ziet, dient dit als een ontwakende oproep uit het mystieke koninkrijk. Kijk rond en let op waar je bent en met wie. Dit is een kosmische bevestiging dat je de goede kant op gaat.

1 – dit is de eerste stap en er zijn verdere stappen, je bent op de goede weg en alles zal veranderen, je zult hier niet stoppen.
Het eerste huis van de dierenriem wordt geassocieerd met zelfexpressie. Zoals Shakespeare zei: “Wees waarachtig jezelf te zijn.”

Je kunt 1:11 zien wanneer je helemaal in deze sensaties zit of in persoonlijke creatieve expressie. Je krijgt steun om jezelf te zijn en de manifestatie van je licht en uitstraling.

11 – Het nummer van de meester in de numerologie en betekent het spirituele pad. Veel mensen geloven dat 11:11 bevestigt dat je bij de Lichtwerkers of de Engelen op Aarde hoort, om het menselijk bewustzijn te vergroten en een gevoel van eenheid en harmonie in de wereld te creëren. Je bent een brug die mensen uit verschillende segmenten van de samenleving verbindt of tegengestelde energieën verenigt in een mooie unie. Zowel boven als onder. Er kan geen licht zijn zonder duisternis. Je bent sterk genoeg om paradoxen vast te houden en te begrijpen dat de dualiteit van de natuur en haar eenheid tegelijkertijd.
111 is ook het aantal manifestaties – op dit moment creëer je je leven, dus zorg ervoor dat je de juiste gedachten denkt.

2:22 Balanszoeker

I doubt we came on Earth to hurt each other. I bet we are here to live in peace, unconditional love, compassion, gratitude. We are in a Spiritual awakening.
Dit is het aantal partnerschappen en relaties.

Wanneer je 2:22 ziet, let dan op mensen die in jouw wereld verschijnen. Je kunt je soulmate of soulmate ontmoeten, iemand die een belangrijke rol in je leven zal spelen.

Het kan ook een signaal zijn om rendement en acceptatie in evenwicht te brengen in uw bestaande relatie. Zijn jullie allemaal gelijk verdeeld? Investeert u genoeg of niet genoeg? Maak een eerlijke inventaris en vind een middenweg.

In astrologie bestuurt het tweede dierenriemhuis onze fundamenten, waarden en comfort.

Tarot 2-kaart – priesteres.

Hallo intuïtie.

Uiterlijk 2:22 kan dienen als een herinnering om trouw te blijven aan jezelf en je mening opener te uiten. Als er misleidende geluiden verschijnen, luister dan naar jezelf.
Soms zijn we bang om de boot te laten schommelen als we praten, de waarheid is de hoeksteen van elke geweldige relatie. Laat mensen je positie weten als je 2:22 ziet. Dit kan alles veranderen, zielsverwanten naar je pad trekken en degenen verwijderen die zich op een compleet andere golflengte bevinden. 2:22 spreekt over het vertrouwen op je innerlijke stem.

222 gaat ook over je uniek zijn en anders zijn dan anderen met je persoonlijke kracht en charisma. Wanneer je deze getallen ziet, zegt het Universum: “Je kunt op een unieke manier met je eigen prachtige Licht schijnen.” Wees niet bang om je kracht, de uitstraling van je licht te laten zien, laat je stempel achter op je carrière en relaties, geloof in jezelf, alles komt goed, maak je nergens zorgen over – deze situatie zal op een prachtige manier worden opgelost.

Lees ook eens:   11:11 22:22 etc. Op je klok betekenis

333: Afstemming van lichaam, geest en ziel

Angel number 333: This number signifies that the Ascended Masters (Jesus, Yogananda, Buddha...any beings who are/were teachers for the human race, including angels and Gods and Goddesses - whatever resonates with you)..These Ascended Masters are helping you to bring clarity to your life purpose or soul mission. So be ready to receive! And be ready to ask. We always fear asking, but just ask for your angels to give you signs and guidance...Lastly, many believe this represent the linkage bet

De drie is het nummer van de drie-eenheid: lichaam, geest en ziel.

Het uiterlijk van 3:33 kan dienen als bevestiging dat u zich op alle drie niveaus bevindt en zich daadwerkelijk in deze zone bevindt.

Je kunt je buitengewoon vol leven voelen als je de herhalende 3 ziet.

En het kan ook een kleine waarschuwing zijn om uw onbalans te controleren. Misschien heb je te veel gewerkt ten koste van je slaap of je favoriete yogalessen?

Misschien bevond je je op het moment van ‘spirituele overgang’, gooide je de gebruikelijke mantra’s weg en sprong je over de obstakels die je groei vergezelden. Stem goed af en je zult een gevoel van vrede voelen.

In de Tarot 3 vertegenwoordigt de keizerin: een vruchtbare, overvloedige, sensuele vrouw die ervan houdt om haar overvloed  te delen.

In de numerologie wordt 3 geassocieerd met de samenleving. Het derde huis van de dierenriem regelt communicatie, nieuwsgierigheid en mobiliteit. Dit numerieke patroon kan een bewustmakende oproep zijn om meer te bewegen, met mensen te communiceren, vragen te stellen en nieuwe gebieden te verkennen. Het herhalen van DE DRIEËN  kan ook betekenen dat het tijd is om een feestje te houden of over te schakelen naar een overvloedige staat van bewustzijn in plaats van het bewustzijn van armoede en gebrek.

333 is ook het aantal Christusbewustzijn en er is niets te vrezen. Dit is een teken van een zegen en het is de Supreme beïng van de zegen voor jou en je leven op dit moment.

444: Roep de basis en thuis op

Angel Number 444: A message of love | Do you often see the number 444? This is not a coincidence! Repeated number patterns are how your angels and guides communicate with you; they’re trying to get your attention! Click to learn the meaning of this message your angels & spirit guides are sending you with the repeated numbers 444, plus why a number repeated three times is extra special! | Kari Samuels #karisamuels #444 #angels #spiritguides #angelnumbers #numerology

4 is het aantal huis en gezin.

In de astrologie regeert het vierde huis over het landgoed (bezit?)van de vrouw en als je 4:44 ziet, kan er een belangrijke vrouw in je leven verschijnen. Wat zijn je geliefden aan het doen? Je nauwe cirkel heeft je aandacht nodig. Misschien heb je zojuist iemand ontmoet die de tweelingziel of vriend van je zus is, die in de toekomst lid van je gezin(familie) wordt.

Je lichaam is het huis van je ziel: geef je het de nodige verzorging, ontspanning, beweging en voeding?

4:44 kan dienen als een herinnering om meer gezonde voedsel te eten en uw ruimte te reinigen van giftige stress … inclusief mensen die u niet vertrouwt. Luister naar je hart: voel je je warm in je hart of in paniek als je denkt aan de mensen om je heen? Dit kan dienen als een bewustmakende oproep om uw ruimte en uw geliefden die erin wonen te beschermen.

In Tarot 4 staat de keizer voor, een wijze, beschermende mannelijke figuur, die stevig op zijn troon zit. Het uiterlijk van vier kan je aanmoedigen om over te schakelen naar de rol van bescherming bieden. Wat kun je delen met vrienden en familie? Hoe kunt u het leven veiliger maken voor uw kinderen en uw omgeving? Word een leider.
444 is ook een engelachtig aantal voor welvaart en welzijn.

 

 

555: Er komt verandering

 

Real money in next day

Er hangt verandering in de lucht als je 5:55 ziet. Net als een snel bewegende stroom of een zacht briesje, zijn er momenten waarop je in een nieuwe richting moet bewegen.

In Tarot 5 is een kaart van Hiërofant, de drager van traditionele wijsheid.

In de astrologie wordt het 5e huis geassocieerd met creatieve expressie, glamour en passie. Vijven zijn hier een mengeling van. In de numerologie vertegenwoordigt de vijf, mensen die constant in beweging zijn – ze zijn blij om zich aan te melden voor spirituele retraite en voor de openingsceremonie van een nieuwe film met een rode loper.

5:55 is een wake-up call, maar wie zei dat we moeten lijden om spiritueel te zijn? We kunnen huilen door muziek of het goddelijke zien in een boeket bloemen of in een spiegel als we ons kleden of voor onszelf zorgen. We verwennen onszelf, maar niet spontaan, maar behoorlijk verantwoordelijk, en hierdoor kan qi-energie van het wortelchakra naar de kruin stromen.

5:55 kan dienen als een teken om energie te ontgrendelen door meditatie, Reiki, acupunctuur of een healing sessie met een beoefenaar.

 

666

 

Vaak wordt dit aantal als negatief ervaren, maar het heeft eigenlijk een belangrijke boodschap. Wanneer we hem zien, is er een oproep voor ons om tot een evenwicht te komen.

Je hebt misschien terugkerende negatieve punten in je denkpatronen die je wakker houden. Dit nummer moedigt je aan om hulp te zoeken bij het kalmeren van je geest en wat goed is voor je lichaam. Dit is een herinnering om integriteit te onthouden en het juiste te doen, zelfs als niemand u ziet. Zie hoe je communiceert met anderen en over anderen, wees gul in je hart en hoofd. Blijf open met degenen van wie je houdt en met wie je uitdagingen hebt. Zorg ervoor dat je geen jaloezie of spijt voelt wanneer iemand slaagt in gebieden die voor jou belangrijk zijn. Maak keuzes op basis van mededogen en wees trouw aan je wijsheid, een liefhebbende ziel,
Tarot 6 is een kaart van geliefden – mensen die voor elkaar zorgen met liefde en tederheid. In astrologie wordt het 6e huis geassocieerd met de dagelijkse routine en het zorgen voor je lichaam en voeding. Misschien sporen deze cijfers je aan om meer zorg en liefde te dragen voor je lichaam, dagelijkse routine en andere mensen.

Lees ook eens:   De verborgen betekenis van nummer 33: sleutel om oude en moderne geheimen te ontcijferen

777

Real spandable cash in next 24 hrs

Wordt als een zeer spiritueel getal beschouwd, wat betekent dat een bewustere manier van denken en zijn wordt geleerd of bestudeerd.

In Tarot is dit de kaart van de strijdwagen van Hermes, de boodschapper van de goden, die hogere kennis op mensen overbrengt.

In Astrologie 7 wordt het huis geassocieerd met partnerschap en het vermogen om relaties met andere mensen aan te gaan, de belangen van beide partijen te observeren, verplichtingen na te komen en wederzijds voordelige samenwerking.

De algemene bemiddeling hier, dat wil zeggen, het bouwen van een brug naar wederzijds begrip en gezonde communicatie met kennisoverdracht.

Over 7 huizen is er overleg en populariteit onder mensen. Misschien laten de zevens die je hebt ontmoet zien dat het tijd is om je kennis te delen en relaties met mensen op te bouwen.

 

 

 

888

Are you ready to HAVE everything you’ve ever dreamed and fantasized about, but never really BELIEVED you could achieve?⁣ Now, what if... Someone can reprogram your brain to automatically have. UNLIMITED wealth, happiness, pleasure, love, freedom and confidence…⁣ Would you want it?⁣ .⁣ Get your free ebook about how your life is getting better from now by following the link in Bio⁣ .⁣ #manifesting #gowithin #affirmations #trusttheuniverse #spiritualconnection

Dit nummer komt minder vaak voor dan anderen, omdat de engelen het een echte “reboot” of “code” noemen. Wanneer je hem tegenkomt, betekent dit vaak dat de engelen een moment zoeken om in je DNA in te grijpen en de structuur ervan opnieuw op te bouwen om communicatie tussen dimensies tot stand te brengen, in te grijpen in het verouderingsproces of je diepe esoterische kennis te geven.

Dit omvat veel sjamanistische energie. In het kort helpt dit aantal om het begrip van de mysteries van dit universum te verdiepen.

In Tarot is kaart nummer 8  verbonden met gerechtigheid, de draden van het lot en de gerechtigheid van de uitwisseling van energieën.

In de astrologie wordt het 8e huis als het meest complexe beschouwd, het draagt Schorpioen-energieën en beheert crises, middelen van andere mensen, kwesties van leven en dood, seks en diepe intimiteit, de psyche en onderbewustzijn, esoterie en magie.

Op deze momenten raakt u de magie en mystiek van het leven aan en krijgt u toegang tot de geheimen van het universum.

999

How to manifest something you want

– Het nummer van de meester. Wanneer je deze getallen ziet, is er een diepe les of situatie die je toevallig een belangrijke les geeft om de groei van je ziel te versnellen.

Het kan ook een teken uit de hemel zijn dat je een bepaalde periode van groei of beheersing hebt voltooid.
Op dit moment vindt voltooiing vaak plaats – de beëindiging van een relatie of werk, vriendschappen, dat wat niet langer u dient.

Je sluit enkele deuren en opent nieuwe, en accepteert gemakkelijk nieuwe ervaringen die resoneren met wie je nu bent en wie je wordt.

In tarot 9 heeft de Hermit’s kaart ervaring en wijsheid opgedaan, klaar om weg te gaan van de drukte van de wereld.

In astrologie wordt het 9e huis geassocieerd met hogere kennis, de overdracht ervan en lange reizen.
Misschien is dit een teken om aan een nieuw avontuur te beginnen en het oude achter te laten.

 

10:10

 

Het getal van de Alpha en Omega.

Het  begin en einde, het zit vol met beloften en de opening van het “Compassionate Heart”.
In de Tarot  wordt de 10 geassocieerd met het Wheel of Fate, en in astrologie vertegenwoordigt 10 het huis de hoogste realisatie en carrière.

Misschien is het tijd om uw doelen te herzien en nieuwe te stellen, welke nuttige dingen kunt u doen voor de wereld?

 

11:11

Type 1111 if you agree🌺🌺 . Follow @spiritualism.1111 for more spiritual post and quotes🌺🌺 . . .…

De “Gateway” is de uitgang naar jouw evolutie, jouw plaats in de voortdurende ascensie van de planeet.

Tarot 11-kaart – Kracht.

In Astrologie 11 vertegenwoordigt het huis onze toekomst en de vervulling van verlangens, gelijkgestemde groepen en collectieve dienstverlening.

Wat is je kracht? Hoe dien je de mensheid? Op welk niveau van ontwikkeling ben je?

 

12:12

Het aantal laden in je bewustzijn van nieuwe manieren van zijn vanuit de Hogere Dimensies.

Wat betekent het om een mens te zijn en ervaring op te doen met het leven op planeet Aarde.

Het is als een tuimelschakelaar waarmee je een stap kunt zetten op je goddelijke pad naar de dienstbaarheid van de mensheid en al het leven op aarde.

12 Tarotkaart – The Hanged Man.

In astrologie wordt het 12e huis geassocieerd met de mystiek van het leven en toegang tot communicatie met hogere machten – dit is eenzaamheid en stilte, onderdompeling in jezelf om te communiceren met het hogere en goddelijke kennis en inzichten te ontvangen.

Misschien is de tijd gekomen om je activiteit te verminderen en tijd door te brengen in eenzaamheid en communicatie met het Goddelijke. Overweeg gewoon en ontvang berichten.

Tag someone you know. ❤️ . "Re-wire" your brain and manifest anything effortlessly in ways you've NEVER seen before (click the "LINK" in my bio!) . ☸️ Follow 👉 @confidentmanifester for daily motivational content . . . . . . . #manifestingmoney #everythingisenergy #lawofattractiontips #lawofattractionguide #lawofattractionworks #lawofattractionquote #lawofattractionaffirmations #lawofattractionchangedmylife #lawofattractioncoaching #lawofattractionlove #lawofattractionsolutions

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥