web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11Dubbele tijden 11:11

Wat Vertellen Getallen Ons?

Fly Away Poem Again You Flew Away GIF - FlyAwayPoem AgainYouFlewAway Winter GIFs

Engelen  Getallen – Wat Vertellen Getallen Ons?

Gedurende ons leven komen we overal op de een of andere manier getallen tegen. Soms willen deze cijfers ons iets vertellen. Sommigen van ons beseffen en ontvangen de boodschap, terwijl sommigen van ons gewoon een nummer zien en doorgaan.

Als we rekening houden met de betekenis van getallen terwijl we veel dingen in ons leven plannen, zal ons leven veel gemakkelijker en aangenamer worden.

Combineer ook de cijfers die je het meest ziet met onderstaande uitleg, wend je tot je innerlijke stem en vraag wat het voor jou betekent. Nogmaals, het beste antwoord zal je het meest juiste antwoord geven als je jezelf het beste antwoord vanuit je hart geeft. Er hoeft niemand anders commentaar te geven. (Als het mogelijk is, kunt u de cijfers die u ziet gemakkelijk interpreteren als u afdrukt wat deze cijfers betekenen of ze op een stuk papier schrijft en bij u draagt.)

U kunt de betekenis kennen in andere herhalende getallen zoals 1414 of 2255. Tegelijkertijd kunnen ze ons geven wat ze ons willen vertellen in getallen zoals 11:11 of 07:07 die je in uren tegenkomt. Dus als je naar een getal kijkt en je afvraagt ​​wat het betekent, wees dan voorbereid op het bericht. Hieronder staan ​​​​de herhalende nummers en hun meerdere betekenissen. Maak je klaar om je bericht te ontvangen

Blijf in Liefde en Licht.

 

Wat vertellen engelen ons via getallen?

NUL: 0 -God houdt van je!

 

Het geeft aan dat je vertrouwen in jezelf moet hebben. Als je het getal nul ziet, kun je je herinneren dat je één bent met de Almachtige Allah – God of hoe jij het ook wilt noemen en de oneindige liefde van de Schepper in je voelen. Het geeft aan dat er iets anders zal ontstaan. Het laat u weten dat het tijd is voor een oplossing en u kunt ontspannen over de zaken die u bezighouden en onduidelijk blijven.

00 – Het betekent een nieuwe cyclus, een nieuw begin en dicht bij God zijn. Voel de liefde van God in je, focus op het liefhebben en delen van de liefde.

 

1

Let op je gedachten!

Het betekent dat je creëert met je gedachten. Wanneer u een getal ziet, moet u ervoor zorgen dat u onmiddellijk uw gedachten in de gaten houdt en geen negatieve dingen denkt. Concentreer je zoveel mogelijk op de goede wensen die je in je leven wilt en begin je het vanuit de grond van je hart voor te stellen. De deuren van kansen beginnen zich nu te openen, wees er gewoon klaar voor om het te openen. Je gedachten willen materie worden en het universum helpt je daarbij. Als je je gedachten niet kunt concentreren en problemen hebt, zoek dan onmiddellijk hulp van de engelen.

11 – Besteed aandacht aan je gedachten en denk alleen aan wat je wilt, richt je niet op wat je niet wilt. Het universum zal nu op je gedachten reageren en er is een prachtige deur voor je geopend. Zorg er dus voor dat je positieve dingen denkt in plaats van negatieve.

 

2

Je engelen zijn bij je! blijf vertrouwen alles is goed.

Als je midden in een baan zit en niet weet hoe je het moet aanpakken, blijf dan kalm. Als je de nummer twee ziet, zijn de engelen bij je en gaan de dingen naar een zeer positief resultaat. Laat je niet misleiden, haal diep adem en voel vanuit de grond van je hart de overtuiging dat alles goed zal gaan. Concentreer je gewoon op positief blijven door positief te denken.

22 – De dingen die je denkt en wilt zijn te dichtbij om uit te komen, geef niet op. Blijf positief, concentreer je op de dingen die je wilt en blijf bij het gevoel wanneer je ze krijgt. Als je moeite hebt om in dat gevoel te blijven, vraag dan je engelen om hulp.

 

3

Verlichte meesters helpen je.

Deze steun komt meestal van verlichte meesters met wie je je hecht voelt. Bijvoorbeeld Mevlana, Boeddha etc. wij kunnen geven. Ze willen dat de geascendeerde meesters hun liefde en helpende handen voor je voelen. Ze herinneren ons eraan dat ze ons een heel belangrijke boodschap geven en dat de kracht die we nodig hebben in ons zit en dat we die nu moeten gebruiken. De vriendschap en begeleiding van verlichte meesters zal ons helpen om dingen veel beter te begrijpen en om dingen te laten gebeuren.

33 – Hoge geesten zijn nu heel dicht bij je, vraag ze om hulp en wijsheid en ze zullen je leiden. Ze houden van je en steunen je.

 

4

De engelen zijn bij je! Engelen zorgen hiervoor, laat het aan hen over! Houd je gemoedsrust.

Weet dat ze je gebeden horen en je helpen. Het zien van het getal vier betekent dat de engelen je wens al hebben gehoord en je hebben omringd om het te laten gebeuren. Haal diep adem en voel dan hun goddelijke kracht om je heen. De helpende handen van de engelen zijn op je gericht, en wat je maar wilt, begint te gebeuren.

44 – Engelen zijn in de buurt en helpen je en bieden je hun liefde aan, voel ze en accepteer hun hulp.

GIF - GIF's

5

Je bent op de goede weg,

er is een duidelijke verandering ten goede aan de gang! blijf dit doen! Het betekent dat de engelen bij je zijn in wat je doet en je ondersteunen. Begin jezelf voor te bereiden, want er beginnen enorme veranderingen in je leven te gebeuren. Als je een baan hebt en je hebt nummer vijf gezien, betekent dit dat je die baan kunt voortzetten met een gerust hart dat de baan correct is. Het is tijd om jezelf weg te zetten van je zorgen en in vrede te komen .

55 – Als je tegenwoordig een verandering in je leven wilt aanbrengen, is het tijd voor die verandering. Zie het niet als goed of slecht, maar go with the flow. Als je onlangs hebt gebeden om een ​​verandering in je leven, dan is die verandering het antwoord daarop. Zie het goede in wat er gebeurt en sta de verandering toe.

 

6

Maak je geen zorgen over materiële zaken, waaronder geld.

Negatief denken heeft een negatief effect op het positieve effect van gebeden. Je hebt geluk, laat ons en Allah het afhandelen. Almachtige God is altijd bij je. Vind innerlijke rust door je een beetje terug te trekken uit de wereldse wereld, luister naar je innerlijke stem en keer terug naar jezelf.

66 – Je bent uit balans omdat je je gedachten te veel op materiële zaken richt. Zoek een balans tussen het materiële en het spirituele . Concentreer je op wat je wilt doen en waar je van houdt, maar vergeet niet je ziel te bevredigen. Want echt geluk zal pas komen als het evenwicht tussen deze twee tot stand is gebracht. Zijn gedachten zijn op dit moment uit balans, hij is te materialistisch.

GIF - GIF's

7

Je bent op de goede weg. Verwacht een wonder!

Het getal 7 geeft aan dat een goddelijke magie je ondersteunt en deuren van kansen opent. Het getal zeven is een van de meest magische getallen. De engelen hebben een verrassing voor je voorbereid en het staat op het punt te gebeuren. Het zal klaar zijn om de buitengewone kracht van het universum te ontmoeten. Bereid je voor op het ontvangen van het geschenk dat je wordt gegeven door je bewust te zijn van de mensen om je heen. Het leven zit vol wonderen en een van de mooiste staat op het punt van jou te worden. Voel het diep in je hart en wees dankbaar.

77 – Een geweldig teken! Ze kondigen de vervulling van de wensen van de engelen aan. Je bent op de goede weg en er komt nog meer goed nieuws en verrassingen aan.

 

8

Overvloed en rijkdom komen naar je toe!

Er is oneindigheid in het getal 8, het geeft een onbeperkte stroom van geld, gedachten of wat je ook nodig hebt (vooral voor levensdoel). Het betekent dat rijkdom in je leven zal stromen. We kunnen zeggen dat er iets heel positiefs gaat in zaken, liefde of andere zaken. Het zien van acht is een teken dat er een veld is en dat de producten rijp zijn en dat het tijd is om de oogst te verzamelen. Voel die rijkdom diep van binnen, begin ervan te genieten. Duw deze overvloed die naar je toe komt niet met de rug van je hand, accepteer het en bedank het.

88 – Je staat op het punt een faseverandering in je leven te ervaren. Dingen zullen eindigen, maar dan zal er een begin zijn. Er komt misschien een einde aan je carrière of relatie, maar weet dat dit betekent dat er een betere deur opengaat. Neem het initiatief en focus op de weg die je wilt inslaan. Wat wil je echt doen in het leven?

 

9

Werk aan je levensdoel!

Het betekent dat je de voorwaarden hebt vervuld om je levensdoel te realiseren, te stoppen met werken aan zaken voor het welzijn van anderen naast je directe omgeving. Je hebt een missie en het is tijd om je licht te laten schijnen met alle positiviteit in jezelf. Een heel belangrijke missie is bij jou, voel die geweldige goddelijke kracht diep in je hart en straal die uit. De lichtwerkmissie wacht op je.

99 – Het betekent het einde van een tijdperk, bevat meer energetische dimensies. Als je energiewerk doet, betekent dit dat je een bepaalde volwassenheid hebt bereikt. De thema’s contact met het goddelijke, anderen helpen komen in je leven. Ben je klaar?

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥