web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11Dubbele tijden 11:11Tweelingzielen

Tweelingzielen en 11:11

Tweelingzielen en 11:11

Een van de meest intrigerende berichten van synchroniciteit heeft te maken met de cijfers 11:11, je zult misschien merken dat die cijfers zich continu herhalen op digitale klokken, restaurantborden, nummerborden, telefoonnummers, kassabonnen zelfs en dergelijke.

“Het verschijnen van 11:11 is een altijd daad van goddelijke interventie. Het vertelt je dat het tijd is om goed om je heen te kijken en te zien wat echt is en wat een illusie is. Het is tijd om de sluiers van illusie te doorzien die ons gebonden houden aan een onwerkelijke wereld. Je bent gekozen, omdat je er klaar voor bent, om in een Grotere Realiteit te stappen. Om de weg te banen voor anderen, naar een nieuwe manier van leven, naar een Grotere Liefde. Opgaan van dualiteit naar Eenheid. De 11:11 is de brug tussen dualiteit en Eenheid. Het is ons pad naar het onbekende.

In de nummerologie zijn de getallen 11 en 22 hoofdnummers, getallen die hun eigen unieke betekenissen hebben, voordat ze worden opgesplitst kunnen worden  in de 2 en de 4. In de nummerologie wordt het getal 11 vaak beschouwd als het nummer van de “spirituele boodschapper”, die een kanaal aanduidt voor de informatie tussen het “hogere” en het “lagere”, een verbinding tussen bewust en onbewust, hemel en aarde, yin en yang, mannelijk en vrouwelijk. Twee “enen” kwamen samen. De vibratie en boodschap van “twee in één” en “enen in twee”, de kracht van “één” tweemaal versterkt … dat is een perfect symbool van de tweelingziel.

Vele tweelingvlammen hebben dit fenomeen van 11-en ervaren in geboortedata, nummerologie, data van ontmoetingen en dergelijke, en ontvangen constant dezelfde 11:11 berichten.

Lees ook:   Wanneer u het nummer 2020 blijft zien

 

Reactie: Jay
Ik geloof dat ik  bijna ziek wordt door  zo veel aan haar te denken. We komen elkaar continu overal tegen en er is altijd een intense blik met oogcontact. Ik zie ook telkens dezelfde nummers op mijn  voornamelijk digitale klokken! We zijn opgegroeid in dezelfde buurt, dus ik weet een beetje over haar, bijvoorbeeld, we delen dezelfde verjaardag die de 11, 4/11 bevat. De overweldigende energie begon als een liefde  op de eerste gezicht rond mijn 12e jaar. Jarenlang dacht ik dat het gewoon een gewone “crush” was en ik schaamde me omdat vrienden het niet begrepen. Tot ongeveer een maand geleden was het onmogelijk om te negeren dus ik begon het te onderzoeken. We zijn bijna precies gelijk op alle mogelijke manieren, maar  ik denk dat ze een “runner” is, want ze moet ook deze connectie voelen. Ik ben overdonderd. Er hebben vreemde gebeurtenissen plaatsgevonden waarbij we verdomd dicht bij elkaar in de buurt kwamen maar  we zijn zo passief en koppig dat we in het daglicht niets beters initiëren. Ze is het mooiste schepsel dat ik ooit van binnen en van buiten heb gezien, de ontbrekende schakel. Dezelfde lijn van werk .. Houding, ego, stijl, we zijn beiden lang alleen, met toch beiden veel aanbiedingen, maar met elke vrouw met wie ik heb gedate.  Ik zou iets aan hen kunnen veranderen als ik het kon, maar niet aan haar. Ik maak me zorgen om haar en heb de behoefte om voor haar te zorgen, maar ik ken haar niet eens .. .Mijn grootste angst is de mogelijkheid dat er iets met één van ons gebeurt voordat we verbinding kunnen maken. De energie is zo sterk dat ik niet normaal kan functioneren in haar aanwezigheid. Ik vertrek meestal zo snel mogelijk. Het is om gek van te worden dit gevoel.

Lees ook:   Nummerologie van 0 tot 9
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken