web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11Dubbele tijden 11:11

De waarde van 11 geeft gezegende gebeurtenissen aan.

Magische Getallen 11:11

Wisdom Path: Do You Often See Repeating Numbers? Here Is What I...

De waarde van 11 geeft gezegende gebeurtenissen aan.

Numerologie van het lot: nummer 11

Ons lot is al voorbestemd door het universum, maar we kunnen individuele gebeurtenissen beïnvloeden. Hiervoor hebben we bv. numerologie nodig. Dit is een wetenschap die getallen, hun combinaties bestudeert die ons leven beïnvloeden. Deze invloed is erg sterk, omdat cijfers ons omringen. Dit betekent dat we deze invloed kunnen leren kennen, en dat betekent dat we onszelf beter kunnen leren kennen. Een persoon kan de regels van de numerologie leren en een bericht van zijn engelen ontvangen. Ze communiceren met ons in de taal van getallen. Engelachtige numerologie wordt steeds populairder, omdat bijna iedereen toegeeft dat ze signalen in de vorm van getallen zagen. Leer jezelf beter kennen, leer de realiteit te programmeren.

 

De cijfers van ons lot

De waarde van getallen in ons leven is erg groot. Wanneer een persoon wordt geboren, is deze gebeurtenis het gemakkelijkst vast te stellen in cijfers: geboortedatum, tijd. We kennen deze waarde, onthoud dat we dit ons hele leven met ons meedragen. Er wordt ons vaak gevraagd naar de geboortedatum. Weinig mensen weten dat dergelijke informatie erg heilig is. Je moet niet iedereen vertellen over wanneer je geboren bent, met vermelding van de tijd. Hoe? Met behulp van numerologie.

Je kunt dit zelf proberen. Het kennen van het aantal geboortedatums maakt het mogelijk om alles over het karakter en de kenmerken van een persoon te leren kennen.  Ze praten over je geheime zwakheden , tonen je kwetsbaarheden. Deze kennis kan het best worden verborgen voor degenen die u kunnen schaden. Numerologie kan niet alleen van buitenaf observeren wat er gebeurt, maar ook het lot van een persoon beïnvloeden.

Door de geboortedatum kun je je lot voorspellen, maar is het mogelijk om het te veranderen? Natuurlijk moet je hiervoor de basisprincipes van de numerologie leren. Je kunt je lot beïnvloeden :

 

  • Een belangrijke datum toewijzen aan een specifieke dag
  • Aankoop van een appartement met een nummer, aankoop van een auto;
  • Je telefoonnummer

Dit alles heeft invloed op je leven. Een telefoonnummer dat numeriek niet bij u past, kan zakelijke en persoonlijke relaties ernstig bemoeilijken.

Voor deze wetenschap is alles van belang. Je wordt misschien achtervolgd door nummers te herhalen die overal verschijnen :

 

  • Paginanummers zijn opvallend voor jou;
  • Auto’s met dezelfde soort nummerd;
  • Appartement, kantoor.
Lees ook:   Dubbele getallen 1155

Het ligt in jouw vermogen om hun ware betekenis te kennen of niet te kennen. Numerologen geloven dat het de engelen zijn die ons signalen van waarschuwing , aanmoediging of lof sturen. Van geboorte tot dood volgen ze ons en kunnen alleen in deze taal communiceren.

Numerologie op geboortedatum

Het eenvoudigste werk met getallen is om de aard en bestemming via de geboortedatum te bepalen. Dit betekent dat u een getal van 1 tot 9 moet krijgen. Hoe doet u dit? Als u problemen hebt met de berekeningen, is het, het beste om een ​​rekenmachine te gebruiken. Zelfs een kleine rekenfout maakt je resultaat absoluut verkeerd.

Het lot gaf ons zo’n kans, mis het niet.

 

Bijvoorbeeld de geboortedatum 13/05/1985.

 

Om een ​​priemgetal te krijgen, of zoals Pythagoras het een ‘vibrerend’ nummer noemde , moet je alles optellen:

1 + 3 + 5 + 1 + 9 + 8 + 5 = 32.

Er is geen dergelijke waarde in onze tabel, wat betekent dat we deze verder moeten vereenvoudigen:

3 + 2 = 5.

Ons getal is 5. We vinden het in de tabel en ontdekken de numerologische kenmerken van de persoon.

Tabel met numerologische waarden

1-Iemand  die klaar is om verder/door  te gaan zonder angst. Hij is de winnaar.
 

2-Heeft een aantal keuzes. Het lot biedt constant een keuze, en het leven van deze persoon hangt ervan af. De juiste maken is niet eenvoudig.

3-Een persoon met veel talenten is soms veel succesvoller dan iemand die veel geld bezit.

Heeft het vermogen om zich gemakkelijk aan te passen, zelfs te overleven in een hopeloze situatie.

4-Een heel alledaags persoon. Hij staat stevig op zijn voeten, maar dat zijn al zijn deugden. Er zijn geen romantische impulsen.
5-Het zijn de avonturiers. Lanceert in de meest risicovolle transacties, waardeert zijn leven niet genoeg. Neigt naar gokken.
6-Deze persoon is betrouwbaar, zeer op mensen ingesteld. Hij staat klaar om iedereen te helpen die het nodig heeft. Zal je niet verraden.
 

7-Heeft een aantal geheimen. Deze persoon is altijd een beetje niet van deze wereld. Hij weet waar anderen zich niet van bewust zijn. Heeft vaak paranormale vermogens.

8-Geld vindt vanzelf zijn weg naar deze personen. Een persoon kan misschien geen geld verdienen, maar hij heeft altijd geld. Succesvol, briljant, ambitieus.
9-Een  aantal zegeningen. Het mystieke aantal universele hulp. Zo iemand zal altijd gelukkig zijn, omdat hij door hogere krachten langs zijn pad wordt geleid.

Engel numerologie 

Onze bestemming ligt in onze handen. Maar waar komen de herhaalde nummers vandaan? Misschien kan engelachtige numerologie deze vraag beantwoorden. Op een dag zul je een nummer zien dat je, je hele leven lijkt te achtervolgen. Je vraagt ​​je zelfs af wanneer je het nummer overal en altijd begint te zien. Waarom?

Numerologen zeggen dat engelen met mensen communiceren door middel van getallen. Het nummer is de boodschap die de engelen ons kunnen geven. De betekenis van dit evenement is erg groot, omdat zo’n hint niet aan iedereen wordt gegeven. U krijgt informatie die u kan steunen of kan waarschuwen. Dergelijke codes zijn niet bij iedereen bekend, wat betekent dat u geluk heeft.

Heel vaak worden ons exacte priemgetallen toegestuurd: 11, 11 11, 22, 2222. Dat is wat hen juist zo opvallend maakt. Veel mensen doen een wens wanneer ze de dubbele tijd zien bv. : 11 11. Maar is het nodig om een ​​wens te doen, of is het beter om te proberen de betekenis te interpreteren?

Nummer 11

In het christendom was het teken 11 verboden, omdat het een zuivere zondigheid droeg. Het concept van wat zonde kan worden verklaard door 11 te verkennen. Voor de oude Egyptenaren is dit de godin van de nacht, Nut. Ze betuttelde alle meest gewaagde plannen, hielp geliefden om in het geheim bijeen te komen. Ze betuttelde de verboden rituelen van zwarte magie. Het lot veranderde ’s nachts, omdat hier overdag teveel ogen voor zijn.

Voor de oude Romeinen is 11 het symbool van Proserpine. Ze was de godin van de onderwereld. Ook zij wordt geassocieerd met het mystieke, onbekende, het duistere. Dit is het getal voor de vrijdenkenden, omdat je alleen zo kunt denken in de nachtelijke duisternis. Na verloop van tijd verandert er niets. Voor dappere mensen, avonturiers, is dit een symbool van geluk.

 

Voor degenen die bang zijn in het donker en een rechtschapen levensstijl willen leiden, kan de invloed 11 beschamend zijn. Als avonturen, verboden genoegens je vreemd zijn, dan kan zo’n teken als 11 verschijnen en als slecht worden ervaren.

Als je avontuurlijk bent, dan is dit een symbool dat alles goed komt. De waarde komt van priemgetallen – voeg 1 + 1 toe, het blijkt 2. Twee – het nummer van de keuze. Alleen een man zelf kan een keuze maken die niet altijd een uitgemaakte zaak is. Het lot geeft je de mogelijkheid om van zwart naar wit te veranderen, of omgekeerd.

In de numerologie is 11 ondanks alles een gelukkig voorteken. Dit betekent dat je nu al je krachten moet concentreren om de kortste weg te vinden. Terwijl 11 voor je ogen verschijnt, is er een voorbereidende fase. Je moet klaar zijn om de vruchten van je arbeid te plukken. Dit nummer zal niet voor altijd aan de horizon liggen. Het resultaat is wat u bereikt terwijl het u beschermt.

Voor een wijs persoon is deze tijd genoeg. Nooit ergens spijt van krijgen. Nadenken over wat je zou kunnen doen is niet nodig. Verheug je op wat je hebt bereikt , hoop op de toekomst. Als de engelen aandacht aan je schonken, een teken stuurden, dan ben je geen eenvoudig persoon. Hogere machten houden je lot nauwlettend in de gaten.

Nummers die zich  herhalen 11 11

Het lot van de mens is dubbelzinnig. Is het ergens opgeslagen? Volgens de numerologie, ja. Kan ik dit wijzigen? Nogmaals, ja. Niemand weet hoe lang het zal duren. Leer de tekenen te zien die de hogere machten je sturen.

Soms versterken engelen hun voortekenen, waardoor je het getal 11 11 krijgt. Het kan een getal, tijd, ticket of elk getal zijn dat in beeld komt. Wat betekent dit;

 

De betekenis van een dergelijke gebeurtenis voor je bestemming is erg groot.

11 11 geeft aan dat de Hogere machten erg tevreden zijn met wat je doet. Uw bezigheden, of onderneming zal ongetwijfeld merkbare resultaten opleveren. Dit is verrassend , maar soms zien mensen veel eenheden in de registratiedocumenten van het bedrijf. Dit is een heel goed teken, want het betekent winst, succes, goede zaken. Je werk is een plezier voor het universum. Dit is een goed teken voor je bestemming, wat betekent dat jij je eigen weg gaat. Engelen steunen altijd degenen die de Almachtige behagen.

Hetzelfde teken kan naar je toekomen als je geen vertrouwen in jezelf hebt. Doe ik het juiste? Waar ga ik heen.

 

Er is slechts één antwoord op dergelijke vragen – 11 11 . Bespaar geen tijd en energie voor slechts uw droom, het zal u veel geluk brengen.  Dit is wat dit nummer je zegt. Je lot is verbonden met het werk van het leven, wat betekent dat alles zeker goed zal gaan.

Lees ook:   Dubbele getallen 1144
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken