web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11Dubbele tijden 11:11

De waarde van 11 – welk effect heeft het.

De waarde van 11 – welk effect heeft het.

Nummer 11 in numerologische betekenis

VOCÊ TEM VISTO CÓDIGOS ESPIRITUAIS COMO 11:11 - 22:22 - 33:33 ?

Numerologie – de wetenschap van getallen, beschouwt elf als een nogal gecompliceerd getal, wat een verbazingwekkende microkosmos is.

Het heeft een speciale betekenis en Proserpine fungeert als zijn controlerende planeet. De inwoners van het oude Rome vereerden haar als de godin van de onderwereld en vruchtbaarheid. De Egyptenaren personifiëren haar met de godin van de nachthemel – Nut, die de moeder was van Osiris en de vrouw van Gea.

Het christendom is een van de elf verborgen betekenissen, schijnbaar personifieert het vrijheid en passie voor die vrijheid.

Volgens de engelachtige numerologie wordt een combinatie van de getallen ’11-22-33- etc.’ vaak gezien, vooral wanneer ze vele malen worden herhaald, om aan te geven dat de hogere machten uw ondernemingen goedkeuren en dat uw plannen gedoemd zijn tot succes. Maar er is ook een negatief aspect van deze getallen, waarin ze wijzen op het optreden van mogelijke complicaties of het begin van enige pathologische afhankelijkheid.

Hoe beïnvloedt het de persoonlijkheid van een persoon?

Dit belangrijke dubbele getal geeft een persoon verschillende talenten, snel verstand, moed, maar kan hem ook de afgrond van illusies en hallucinaties insturen. Rond het nummer elf waren er altijd geruchten over zijn verband met mystiek. Dit is grotendeels te wijten aan het feit dat het zich bevindt in een heilige rij met getallen van één tot negen en tweeëntwintig.

Die individuen waarmee de trilling van het getal elf overeenkomt, kunnen in principe geen tweede rol in het leven spelen. Ze hebben een uitgesproken ambitie, energie, onafhankelijkheid, snelheid en objectiviteit, hebben de neiging om het initiatief te nemen.

Maar vanwege natuurlijke delicatesse, en een gevoel van tact en gevoeligheid, kunnen ze moeilijkheden ondervinden bij het realiseren van hun plannen in het leven, omdat ze zich te veel zorgen maken over de gevoelens van anderen.

Het is moeilijk om het gedrag van elf mensen te voorspellen, ze kunnen erg open en sociaal zijn. Het getal elf heeft de gedupliceerde eigenschappen van een eenheid, maar verandert in totaal in een twee en wijzigt de waarde in precies het tegenovergestelde.

Positieve aspecten van het getal 11

Numerologie positioneert dit nummer als een symbool van vriendschap en succes in de liefdesfeer. Mensen die uit dit aantal zijn geboren, zijn optimistisch, proactief, hebben een originele manier van denken.

De belangrijkste taak voor hen in deze incarnatie is om te leren om op een harmonieuze manier om te gaan met de moeilijkheden van het leven, altijd optimistisch te blijven en onvermoeibaar vooruit te gaan. In dit geval kunnen ze een duizelingwekkende carrière maken.

Het lot stuurt zulke mensen graag grote beproevingen in de vorm van verschillende ontberingen, verraad, ziekten en faillissement. En als ze daarmee omgaan, ontvangen ze een beloning van de Hogere machten en bereiken ze enorme hoogten, zowel spiritueel als materieel.

Lees ook:   Nummerologie geboortedagen uitleg

Negatieve aspecten

Maar aan de andere kant kan het getal elf in zijn negatieve betekenis iemand een pessimist maken, zijn depressie en arrogantie vergroten. Vijandigheid jegens de omringende wereld, afwijzing van andermans meningen, isolatie en bekrompenheid begint te verschijnen.

Vanwege de invloed van negatieve trillingen vergeet een persoon zijn hoofddoel in het leven. In dit geval valt het door de invloed van de zwakke wil op de bodem. Het aantal kan bijdragen aan de onderdrukking van de omringende individuen, zowel moreel als fysiek. Verschillende seksuele aandoeningen komen ook vaak voor.

Voor mensen die onder invloed van dit getal zijn geboren, is de ontwikkeling van psychologische pathologieën kenmerkend. Daarom, als je vaak problemen ondervindt, vind dan de kracht in jezelf om te herstellen. Alleen door constant vooruit te gaan, kun je je energie activeren.

Deze individuen worden ook gekenmerkt door een “wedergeboorte uit de as”, wanneer ze allemaal vanaf nul beginnen, nadat ze grote verliezen hebben ervaren.

Kenmerken van het karakter en de persoonlijkheid van elf mensen

Als het getal elf regerende is voor een persoon, geeft het enorm magische energie, die zelfs sterker kan worden dan de krachtigste persoon. Bij sommige mensen zal ze bijdragen aan de onthulling van geheime kansen, en anderen zullen naar de bodem van het leven worden gestuurd, in volledige degradatie.

De belangrijkste taak van een persoon zal zijn om de situatie te beheersen, zodat deze krachtige energie geen chaos in je leven brengt, maar harmoniseert.

 

Vertegenwoordigers van de beschreven vibratie zijn boodschappers van boven en profeten, ze hebben anderen iets te vertellen. Als een persoonlijk nummer, helpt -elf- zijn studenten om aanzienlijk succes te behalen op diplomatie, politiek, religieus gebied, evenals onderwijs en psychologie. Dankzij een sterke band met de Kosmos hebben dergelijke mensen vaak paranormale vermogens en worden ze vaak genezers of helderzienden.

Als je de kenmerken van het getal 11 kent, zal het gemakkelijker voor je zijn om zijn energie te gebruiken, je kunt het in een positieve richting sturen, zodat je in het leven zult slagen.

Numerologische betekenis van het getal 11

De waarde van het getal 11 in de wereld is erg groot, veel numerologen zeggen dat de grootste historische gebeurtenissen ermee samenhangen. Het nummer 11 kan een van de moeilijkste nummers worden genoemd.

11 – dit zijn twee eenheden die in totaal een deuce vormen, die diametraal tegenovergesteld is. Mensen, wiens nummer 11 is, zijn moeilijk te begrijpen. Dit betekent dat het niet gemakkelijk is om vrienden te vinden voor degenen die dit cijfer hebben.

Lees ook:   Dubbele getallen 1611

“Twee eenheden” stellen zichzelf zeer complexe taken voor die niet altijd mogelijk zijn; ze hebben een groot verlangen om de wereld te regeren. Ook leggen 11 personen hun ideeën graag op aan anderen, maar voor dit alles hebben ze niet voldoende stevigheid in karakter. Ze hebben altijd hun eigen woord, maar de kracht van de geest om het uit te drukken is niet altijd voldoende, waardoor ze gaan mopperen. In plaats van de relatie direct te verduidelijken, zal 11 de tegenstander stilletjes ‘pikken’.

“Twee eenheden” zijn niet te ambitieus, ze zijn niet een van degenen die ernaar zullen streven om naar het podium te klimmen tot het einde, ze hebben slechts een tweede plaats nodig

 

Nummer 11 mensen hebben buitengewone energie, ze onderscheiden zich door hun onafhankelijkheid en initiatief. Het lijkt erop dat de “twee eenheden” erg moedig en wanhopig zijn, maar als je naar binnen kijkt, kun je begrijpen dat dit alles slechts een schil is, waarachter een gevoelige en delicate aard zit. Voor elke dag hebben ze een duidelijk en geverifieerd plan dat stap voor stap moet worden gevolgd, maar als ten minste één twijfel of aarzeling verschijnt, vallen ze hulpeloos naar beneden.

Mensen, wiens getal 11 is, kunnen veilig dromers worden genoemd die vaak hun verlangens en kansen niet correct kunnen afwegen, de twee in totaal staat hen vaak niet toe de eerste te realiseren. De waarde van 11 draagt ​​enorme ambities met zich mee die een persoon regeren, waardoor hij steeds meer moet verlangen, maar tegelijkertijd tevreden moet zijn met kruimels.

Het getal 11 is vriendelijk voor anderen, omdat het ook sympathie onder andere mensen veroorzaakt, maar de “twee” moeten worden beschermd tegen moedeloosheid, ze moeten leren in zichzelf te geloven, zich wapenen tegen de tegenslagen van luiheid en geduld ontwikkelen. Het belangrijkste dat deze mensen moeten leren, is dat er niets onmiddellijk komt.

Het zijn de beste analysers

Mensen van nummer 11 zijn in staat om andere mensen te beheersen, wat betekent dat ze sterke mentale vaardigheden hebben. Ze hebben een belangrijk vermogen om situaties te analyseren. Ook geborenen onder dit nummer hebben de mogelijkheid om informatie van andere werelden over te dragen. Onder hen kun je vaak helderzienden en mediums vinden. De “twee eenheden” hebben een grote intuïtie. Ze kunnen de geheimen van het universum begrijpen.

“Twee eenheden” mensen zijn vrij positief, ze kunnen een positieve kant vinden in de kwestie, waarin er op het eerste gezicht geen voordelen zijn. Ze zijn een van die mensen waar ze het over hebben: zelfs als ze weggestuurd worden, zullen ze uitgerust en met souvenirs terugkeren.

In de liefde heeft 11 meestal geluk, in de meeste gevallen is de keuze aan hen, omdat als ze iemand leuk vinden, ze wederzijdse sympathie kunnen winnen.

Lees ook:   Dubbele getallen 1722

Nadelen; te emotioneel 11

Het getal 11 heeft een zeer sterke psyche, dit kan natuurlijk als een positieve kant worden beschouwd, zo niet voor één MAAR: de houding van anderen eromheen. Dit betekent dat niet iedereen vertrouwd is met mensen-11.

“Twee eenheden” moeten leren hun kracht te beheersen en geen druk uitoefenen op anderen. Ze zijn letterlijk gemaakt om mensen te helpen en pogingen om alles in de tegenovergestelde richting te draaien, of liever mensen proberen te gebruiken, zullen slecht voor hen eindigen. “Twee eenheden” moeten hun ware bestemming vinden, anders gaan ze hun hele leven hand in hand met problemen.

Duivels nummer

Het getal 11 in de numerologie wordt beschouwd als het meest magische en zelfs duivels. Veel wereldtragedies, terroristische aanslagen en historische feiten zijn ermee verbonden.

Vaak ook dankzij een illuminati kalender die deze dagen opzettelijk gebruiken voor false flag operaties.

Hier zijn enkele voorbeelden van de betrokkenheid van nummer 11 bij verschillende incidenten en namen:

-11 mensen uit de Romanov-clan werden geëxecuteerd.

-Op 11 november (11 maanden van het jaar) om exact 11.00 uur werd de Eerste Wereldoorlog officieel beëindigd. Ter ere van zijn voltooiing, donderden 101 schoten.

-11 september (9 letters en 2 cijfers = 11) terroristische aanslag in Amerika. 11 – 254 dagen per jaar (2 + 5 + 4 = 11). Na 11 september zijn er 111 dagen tot het einde van het jaar. De twee torens stonden naast elkaar, als twee eenheden, waaruit het nummer 11 bestond. Elk van de torens had 110 verdiepingen. Ter plaatse arriveerde de eerste brandweerauto op nummer 1. Tijdens het brandblusteam verloren 11 brandweerlieden. Precies een jaar na de terroristische aanslag in de nationale loterij wonnen de Verenigde Staten ticketnummer 11.

-911 is het nummer van de reddingsdienst in Amerika (9 + 1 + 1 = 11).

-Vlucht UA77, die op het punt stond aan te komen op Los Angeles International Airport, stortte neer in de achterkant van het Pentagon (11 letters). Aan boord van de vlucht waren 65 personen (6 + 5 = 11). Deze aanval was onderdeel van de aanslagen van 11 september.

-De dood van de profeet Mohammed vond plaats in 632 (6 + 3 + 2 = 11).

-Deze namen van landen bestaan ​​uit 11 letters (in het Engels): Afghanistan, Saoedi-Arabië, Ramsey Yusuf, Ariel Sharon, Shimon Peres, George W. Bush, Bill Clinton, Colin Powell.

-Het getal 11 is direct gerelateerd aan het raadsel van de Grote Piramide in Egypte. De architectuur van de piramide-figuren is veelvouden van 11. Bijvoorbeeld: de verhouding van hoogte tot de basis – 7:11. De helling van de zijvlakken is 14:11 en de helling van de zuidelijke schacht van de koningskamer is 11:11.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien