web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11Astrologie en NummerologieDubbele tijden 11:11Politiek-Elite

Pluto’s terugkeer en de wedergeboorte van individuele vrijheid

De planetaire uitlijning zou een tijdperk van revolutie kunnen aankondigen

22-02-2022

De eerste terugkeer van Pluto door de Verenigde Staten is net begonnen op de gunstige dag van 22-2-2022.

Wat kan dit betekenen voor Amerika en de rest van de wereld?

https://videopress.com/v/mbTxmNG9

Pluto staat ook voor kernwapens! En groot en klein…of heel groot, of heel klein.

Omdat vóór wedergeboorte echter vernietiging komt, vernietigt Pluto dingen op zijn pad. Dood, ontvoering, verspilling, virus, dwang, vernietiging en obsessie zijn enkele van de eigenschappen die met Pluto worden geassocieerd. Aan de andere kant valt de kracht van Pluto’s krachten niet te ontkennen. Het stelt een individu in staat om in contact te komen met zijn innerlijke zelf en onderbewustzijn. Deze planeet zal ervoor zorgen dat iedereen iets doet dat zijn of haar capaciteiten te boven gaat!

Pluto doet denken aan zuivering, uitdrijving en het vrijgeven van begraven macht of kernwaarheden. Het is de planeet van creatieve vernietiging, en transits kunnen aanvoelen als langdurige beproevingen.

De god die over de lagere wereld regeert.

AMERIKA STAAT OP HET PUNT EEN ‘PLUTO-TERUGKEER’ TE BELEVEN – DIT IS WAT ASTROLOGEN ZEGGEN DAT JE MAG VERWACHTEN

De Verenigde Staten beleven een wedergeboorte. Geen culturele of politieke wedergeboorte, maar een kosmische.

De VS zullen op 22 februari voor het eerst ‘ Pluto -terugkeer’ hebben, een gebeurtenis die al 248 jaar in de maak is. Het is geen toeval dat het land spiritueel ontwaakt op een opeenvolgende dag als 22/2/22. Sterker nog, het stond in de sterren geschreven.

“Pluto vertegenwoordigt in astrologie de vernietiging van oude fundamenten, zodat je die fundamenten kunt vervangen door nieuwe”, zegt Evan Nathaniel Grim, de oprichter en hoofdanalist van Inner Worlds Astrology. Grim, wiens achtergrond in data-analyse ligt, kreeg een aanhang van 68.000 op TikTok voor zijn astrologische lezingen en maancyclusvoorspellingen.

Lees ook:   Nederland en gratis werk

“Alle gedragspatronen die het land de afgelopen 250 jaar heeft ontwikkeld, zullen een beetje worden uitgedaagd en mogelijk omvergeworpen”, vertelde hij aan The Independent . “Pluto gaat in feite alle ongemakkelijke waarheden in dit land blootleggen en een soort licht schijnen op de scheuren en structuren, zodat we allemaal kunnen zien dat het moet veranderen.”

Terwijl de Pluto Return van het land op 22 februari het sterkst is, zou je kunnen stellen dat we het effect ervan de afgelopen twee jaar hebben gevoeld. In 2020 zorgde de Covid-19-pandemie ervoor dat de economie krimpt. Terwijl het aantal miljonairs in de wereld tijdens de pandemie in 2020 met 5,2 miljoen steeg, claimden diezelfde augustus bijna 1,2 miljoen Amerikanen een werkloosheidsuitkering. Astrologen geloven dat de terugkeer van Pluto al onze zwakheden als land zal benadrukken, maar vooral de economie zal beïnvloeden.

Peyton Michi is een praktiserende tropische astroloog, wiens lezingen en voorspellingen haar meer dan 100.000 volgers op TikTok hebben opgeleverd . “We lijden al een tijdje onder de gevolgen van het kapitalisme in een laat stadium, dus we kunnen verwachten dat Amerika de komende jaren een economische wedergeboorte zal doormaken”, zei Michi. “De wens om deze systemen en structuren af ​​te breken komt voort uit het ongemak en de intensiteit van de op handen zijnde terugkeer van Pluto.”

Een transformatie is hoog tijd voor een generatie die is gevormd door economische onzekerheid. Millennials die in 2008 afstudeerden van de universiteit en de arbeidsmarkt betreden, werden onmiddellijk belemmerd door de Grote Recessie. En ondanks hogere inkomens in gezinsinkomen dan de boomer-generatie, bezitten millennials nog steeds slechts ongeveer 5 procent van de Amerikaanse rijkdom.

Lees ook:   Dr Terry Tillaart - Vaccins onderuitgehaald (binnen 2 minuten)

In astrologische termen staan ​​millennials bekend als de generatie “Pluto in Schorpioen”, wat betekent dat de planeet in Schorpioen was van 1983 tot 1995 toen de meeste millennials werden geboren. Deze plaatsing heeft volgens Grim een ​​generatie van angstige vrijdenkers geïnformeerd die wanhopig op zoek zijn naar verandering. “Pluto in Schorpioen gaat eigenlijk over angst voor de dood en angst om dood te gaan. Het gaat erom onze sterfelijkheid onder ogen te zien en uiteindelijk onze angsten onder ogen te zien”, zei hij. “Als je nadenkt over wat millennials op jonge leeftijd hebben meegemaakt, zijn we getuige geweest van veel tragedies.”

Wetenschappers zeggen dat correlatie niet altijd gelijk is aan causaliteit, maar astrologen zijn van mening dat wanneer er correlaties zijn in astrologische gebeurtenissen, het een nader onderzoek rechtvaardigt, vooral wanneer de terugkeer van Pluto in de loop van de geschiedenis tot machtsverstoringen heeft geleid. Het Romeinse rijk beleefde zijn eerste terugkeer van Pluto in de jaren 218 en 220 na Christus, een periode die werd gekenmerkt door verdeeldheid zaaiende leiders, schandalen, dood en onstabiele machtsoverdrachten in de Severan-dynastie, tot het einde in 235 na Christus. Pluto’s tweede terugkeer vond plaats tussen 461 en 468 na Christus, slechts acht jaar voor de val van het Romeinse rijk in 476 na Christus. Engeland overleefde drie Pluto-terugkeer – tijdens de Grote Hongersnood van 1315, aan het begin van het Elizabethaanse tijdperk en een gouden eeuw van de Britse literatuur, en tijdens de formele oprichting van het Verenigd Koninkrijk in 1801.

“We hebben dit thema van niet alleen structurele ineenstorting, maar transities en leiderschap als een historisch precedent”, zei Grim. “Veel voorspellingen van astrologen dit jaar, als we aan de VS dachten, was onze leiderschapssituatie. Maar niet alleen dat, zijn onze instellingen ineffectief?”

Het kan 250 jaar duren voordat rijken instorten, maar in de Verenigde Staten duurt het slechts vier jaar voordat Amerikanen ontevreden zijn over hun regering. De verkiezingen van 2020 boden tijdelijke verlichting voor burgers die werden bedreigd door de regering-Trump, maar zelfs een verandering in leiderschap kan alleen zoveel doen als ongelijkheid diep verankerd is in de structuur van een natie.

De planeet Pluto staat voor dood en wedergeboorte. Het duurt meer dan 240 jaar voordat Pluto terugkeert naar dezelfde positie als toen een geboortehoroscoop begon. Voor degenen die niet zijn ingewijd met de innerlijke werking van astrologie , is een geboortehoroscoop als een momentopname van de lucht op het moment van de geboorte van een persoon – of een natie. Op 22 februari keert Pluto terug naar de positie waarin het zich bevond bij de ondertekening van de Onafhankelijkheidsverklaring in 1776. Als mensen zullen we nooit een terugkeer van Pluto meemaken, tenzij we natuurlijk 248 jaar oud worden. Maar voor al lang bestaande naties heeft een terugkeer van Pluto vaak geleid tot een opkomst van macht en de val van rijken. Bron

Lees ook:   Een brallende Timmermans over de Russen
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥