29 november 2020

 

ENKI AND MARDUK

https://youtu.be/s5oY7buN6nE

Het filmpje verklaart alles…
Wauw bijzonder.

Nimrud. Human-Headed Winged Bull. Gypsum Alabaster. 883-859 BCE:

De vleugels betekenen the Royal bloods!
Zegt al genoeg ergens?!
Rinkel den bello!
Maar ook dat zij kwamen vanuit de hemels sferen-planeten- zij konden nml vliegen..en waren Goddelijken, onsterfelijk?

Was Babylon Atlantis?
Of nabij Atlantis?

Marduk hield van de mensen en trouwde een menselijke vrouw.
Met haar kreeg hij een zoon.
Nabu / of Nebu.
Zijn vader ANU was boos dat Marduk van de mensen hield.
Dat mocht niet en ook niet dat hij zijn kennis deelde met deze mensheid.
Acupunctuur bv dat komt van hen dus.
De buitenaardsen met zoveel meer kennis dan wij nu hebben!
Vermoedelijk hebben anderen gevochten met hen om zo de aarde onder controle te krijgen.
Bepaalde elite zeg maar… zo ongeveer zit het in elkaar.

Anunnaki Message? The Crop Circle Ea Enki, Nibiru and Marduk

”De mensheid is goddelijk. Het hele drama we ervaren komt vanwege dat. Anu, Enki’s vader, heeft onze ondergang gezworen, omdat wij voeren in onszelf de heilige gave van Ea Enki: zijn DNA . Om ons een ziel en machtige geestelijke krachten te geven door middel van het ontwaken van: in zijn ogen, heeft Enki de ergste zonde begaan kundalini .”

Anu veroorzaakte de zondvloed?
Waarbij de eerste mensheid verging/ Noach…ark etc…
Denk dat we hier moeten denken in de verleden tijd, evenzo met de bijbel en openbaringen dat is al geweest ooit.
Was Enki dan God en zijn zoon Jezus?

https://www.mesopotamiangods.com/enki/

ENKI zit in ons…= als in God zit in ons allemaal.
DNA dus…van een Godheid!
Denk aan de Godenverhalen uit de oudheid.

”Onvermurwbaar in tegenstelling tot onze vernietiging, Enki ging naar de oorlog tegen Anu, de goddelozen. Hij werd de tegenstander van Anu en van vijandige conservatieven van het Nordic voor onze overleving. Marduk vecht samen met Enki, trots commandant van de opstandige Hemelse legioenen. Verbazingwekkend knap, Marduk heeft ook een sterke compassie en een legendarische moed.”

Enki vocht dus tegen zijn vader…in de hemel!
Enki werd een gevallen engel genoemd.
Hij was ongehoorzaam aan zijn vader nml.
Bizar als je de bijbel kent… hoe het eigenlijk zit…en hoe het vertaald is

”Het verliezen van alle waardigheid, heeft Anu zich gelieerd aan de ergste ras van de kosmos, de reptielen, die dwalen en wrede huurlingen, zonder hart en bewustzijn. Hun missie: om ons te vernietigen. Zij vonden de religies en hun onnatuurlijke geboden, verordende het verbod van plezier, wat ons schuldig voor alles, met inbegrip van het recht om van de natuur te volgen.

Erger nog, zij onze Goden hebben omgevormd tot demonen, hun geschiedenis hebben verstoord, hebben de ware betekenis van de symbolen vervalst en hebben gelogen over alles. Zij hebben de godsdienstoorlogen aangewakkerd, geslacht miljoenen onschuldige mensen via de Inquisitie en de opgelegde totalitaire regimes, zoals het communisme onder Stalin en Mao.

Lees ook:   The Pyramid Wars

 

Vandaag de dag, de voltooiing fase van de mensheid is aan de gang: epidemieën, vervuiling, economische slavernij, giftig voedsel, vervalste drugs, armoede, misdaad en terrorisme – dit alles volgt een agenda. Dat is deze wanhopige strategie van Anu en zijn reptielen: een bedorven aarde en stervende mensen terug te geven aan Enki omdat ze al weten, dankzij de Enki en zijn Daemons, dat ze deze oorlog zal verliezen.

Maar wat was de belofte van Anu om de Reptielen in ruil voor hun diensten van ontzetting? De aarde, de rijkdom en de slavernij van de rest van de mensen na de ramp. De verdorvenheid van de Reptielen is ondenkbaar voor ons mensen die niet-Joodse mensen, verdient Enki, Benevolent Vader en Schepper God. Hun misleidende karakter openbaart zich aan degenen die observeren.”

Hmm i know…

”Enki probeerde te helpen de mensheid te overleven van de “Great Flood” dat ongeveer 13.000 jaar geleden heeft plaatsgevonden.”

Nibiru, tot op dit punt, was gekomen dichtst bij de zon (perigeum) elke 3, 600 jaar of zo tot dit-Deluge veroorzaken perigeum, 10.900 BCE. Dit perigeum, Miranda, een maan van Nibiru, raakte Uranus en werd een maan van Uranus. De aantrekkingskracht van Uranus op Nibiru versneld Nibiru’s baan rond de Zon naar 3450 aardse jaren. volgende perigeum Nibiru’s, als het weer het dichtste bij de aarde, zal rond 2900A.D., niet 2012, omdat het zou zijn geweest als het bleef 3600 jaar omwentelingen rond Solaris. [Sitchin, Z. 2007, het einde der dagen, pagina 316].

Michael Tellinger ging verder met te zeggen:

De Bijbel, geschreven na de vloed, te rechtvaardigen Enlil, verbergt dat hij niet verdrinken de slave race. “De Bijbel was Enlil propaganda en indoctrinatie. Enlil besefte dat de enige manier om de mensheid onder controle was met absolute macht, controle en angst, sterke handen, dictatoriale tactiek. Enlil zou hun god, een Heerser hen door intimideren, angst bloeddorstige geweld. Maar hij beloonde hen voor loyaliteit en gehoorzaamheid voor het voldoen aan zijn bevelen.”[Tellinger, M., 2006, Slaaf Species van god, pagina’s 230, 377]”

A Cuneiform clay tablet has been revealed to describe an asteroid impact which in 3123 BC hit Köfels, Austria, leaving in its wake a trail of destruction which may acccount for the biblical tale of Sodom and Gomorrah. The Planisphere clay tablet - inscribed around 700 BC - was unearthed in the remains of the library of the Assyrian royal palace at Nineveh. It's a copy of the night diary of a Sumerian astronomer containing drawings of constellations.:

Ps wat is een Godheid – een onsterfelijke?

https://www.mesopotamiangods.com/enki-quotes-from-zecharia-sitchins-books/

Dit is alles over de oudste geschiedenis van de aarde!
Die wij in principe niet kennen!
Dit is hoe de aarde is ontstaan met de mensheid.
Enki zoek het maar op online er is zoveel over te vinden.
Zij waren dus de echte en eerste Goden…

Limestone Cat Statue Ancient Egypt, 26th Dynasty 663-525 BC Brown limestone seated cat, with a smaller cat seated in the front, on a base with hieroglyphs. Cats were sacred to the ancient Egyptians because of their hostility towards snakes.:

Waarom waren katten heilig in Egypte….ze hebben iets met energie nml…?

Monmon Cats by Kazuaki Horitomo Kitamura Feline illusions:

Gobekli Tepe Sphinx | ... sphinx was found in Gobekli Tepe, Turkey and was dated to 9,500 BC:

Wie zegt dat deze wezens niet ooit bestaan hebben?
Omdat het kan… dna vermengingen op aarde…Edgar Cayce vertelde er ook over.
Of

Sumerian carving of a merman, Louvre. Ook zeemeermannen bestaan, op papier of gesneden uit hout.:

Half mens – half vis

Tribute bearer, may be Phoenician, brings a pair of apes, wall panel relief, North West Palace, Nimrud, Kalhu, Iraq, neo-assyrian, 865BC-860BC:

Oude Maya standbeeld is Code op het gezicht, Mogelijke Waring Of Things To Come:

https://www.theosofie.net/sunrise/sunrise2000/mrtapril2000/gilgamesj.html

Nazca Lines, Peru.:

Ancient Mesopotamian Religious Iconography from different kudurru´s. Babylonian God/ Goddess Pantheon. Detail, and names of each god and ...:

Wij weten zoveel nog niet…

The 14 Tablets Of Enki The Anunnaki | RiseEarth ~ The Anunnaki appear to believe in evolution of their own species although there is reference to a “creator of all”. In the tablet discussions on creating a primitive worker (Adam and Eve), a “father of all beginnings” is mentioned as the sole creator of life. Despite this belief in a supreme being, their apparent belief in evolution could explain why, despite their advance technology and knowledge...:

Boom des levens…dna vermoed ik!

https://www.crystalinks.com/sumercylinderseals.html

Heru/Horus The story of Heru, the son of Auset (Isis) and Ausar (Osiris), predates the birth of Jesus by at least 3,000 years. According to ancient Egyptian mythology, Heru was conceived by means of immaculate conception. He is only begotten son of the god Ausar. Egyptologist Erik Hornung wrote, “There was an obvious analogy between the […]:

https://enkispeaks.com/

https://ancientmistery.weebly.com/annunaki-and-humans.html

Gerelateerde berichten