web analytics
...

Rusland erkent afgescheiden republieken van Oekraïne terwijl de VS de regio proberen uit te buiten voor een wereldwijde oorlog

Zoals vandaag breed wordt bericht in de media, heeft de Russische president Vladimir Poetin de Russische erkenning ondertekend van de individuele staten van twee afgescheiden regio’s die Oekraïne willen verlaten: Donetsk en Luhansk.

Deze regio’s, met letterlijk eeuwen geschiedenis als onderdeel van Rusland, hebben naar verluidt een wederzijds verdedigingsverdrag met Rusland ondertekend en vragen Rusland om hulp bij de verdediging tegen Oekraïne, dat niet wil dat de regio’s zich afscheiden van Oekraïne.

Van de regio’s Donetsk en Loehansk is bekend dat ze rijk zijn aan minerale hulpbronnen en aan landbouwproductie. Oekraïne wil zijn greep op de regio behouden om die minerale en agrarische hulpbronnen te bezitten, terwijl Rusland wil dat die regio’s terugkeren naar “Moeder Rusland” (zoals ze ooit waren) als onderdeel van een strategie om meer geografische buffers te plaatsen tussen de Russische grens en NAVO-troepen die oostwaarts blijven uitbreiden, richting Rusland.

De lange geschiedenis van agressie van de NAVO jegens Rusland

Zoals ik in de Situation Update-podcast van vandaag uitleg (hieronder), is het onmogelijk om de situatie met Oekraïne te begrijpen, tenzij je de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog bestudeert. De onderstaande kaart toont een deel van de oostelijke uitbreiding van het nazi-regime naar Rusland, waar de militaire frontlinies sterk geconcentreerd waren in het huidige Oekraïne. Hitler had het ijzererts van Rusland (om staal te maken) en fossiele brandstoffen hard nodig om de wereldwijde expansie-inspanningen van het Derde Rijk te voeden. Dit stuurde het Duitse Zesde Leger (6A) diep Rusland binnen om Stalingrad te bedreigen en te proberen bruggen over de Wolga te veroveren, waardoor Hitlers toegang tot centraal Rusland veilig werd gesteld.

 

Het Russische volk vocht terug in Stalingrad in een bittere, felle en bloedige oorlog die van deur tot deur werd uitgevochten met ruwe wapens zoals harken, bijlen en geïmproviseerde stompe wapens. Uiteindelijk werd het Duitse Zesde Leger omsingeld en afgesneden van bevoorrading in de meedogenloze winter van 1942-43, wat leidde tot de overgave van het Zesde Leger en een kostbare overwinning voor Rusland op de westerse agressie.

Lees ook:   Dreiging Rutte waar of niet?

Tegenwoordig bestaat de NAVO uit het moderne Duitsland, dat wordt geleid door een echte nazi-fascist genaamd Angela Merkel, een voormalige Oost-Duitse inlichtingendienst. De dreiging van NAVO-troepen die als agressors tegen Rusland naar het oosten trekken, duurt tot op de dag van vandaag voort, waarbij nationale leiders zoals Macron, Merkel en anderen nu worden getraind en beïnvloed door het World Economic Forum (Klaus Schwab), een nazi-achtige marxistische organisatie die streeft naar wereldwijde overheersing en één wereldregering.

In wezen is de NAVO het Vierde Rijk . En Rusland ziet de dreiging die de NAVO vormt voor vrede en veiligheid over de hele wereld.

Poetin heeft dus gelijk als hij inschat dat de NAVO en de westerse strijdkrachten opnieuw dezelfde tactieken hanteren die Adolf Hitler in de Tweede Wereldoorlog voerde. En de existentiële dreiging tegen Rusland is heel reëel. Bovendien proberen westerse landen op agressieve wijze Rusland af te sluiten van wereldwijde economische activiteit door het gebruik van sancties, die een voorbode zijn van oorlog. De NAVO-landen zijn hier dus de agressors .

U kunt een hi-res versie van dekaart bekijken via deze link .

 

Waarom Joe Biden wil dat Rusland de VS aanvalt?

Om de dynamiek die hier speelt volledig te begrijpen, moeten we ons ook realiseren dat de handlers van Biden (Obama, enz.) Rusland willen en nodig hebben om de Verenigde Staten aan te vallen, zodat Biden een oorlogsnoodtoestand kan uitroepen om hem meer binnenlandse macht te geven, in veel op dezelfde manier waarop Trudeau de Emergencies Act inriep om burgerrechten en een eerlijk proces in Canada uit te wissen.

Die noodsituatie zou inflatie, verstoringen van de toeleveringsketen, toenemende dakloosheid, torenhoge misdaadcijfers en andere ernstige problemen die voortkomen uit het mislukte democratische beleid in Amerika… beleid dat leidt tot de snelle ineenstorting van blauwe steden als Seattle en Portland helpen verklaren.

Wat nog belangrijker is, Biden zou oorlogsbevoegdheden kunnen gebruiken om verkiezingen op te schorten en landelijke wapenconfiscatie te proberen als een stap in de richting van het veranderen van Amerika in een autoritaire dictatuur zoals Canada nu is geworden. Het nietig verklaren van het Tweede Amendement en het in beslag nemen van wapens is de belangrijkste stap naar het bereiken van totalitaire controle over het Amerikaanse volk, en dus moet een zeer grote crisis worden ingeroepen om te proberen die poging tot inbeslagname van wapens te rechtvaardigen.

Lees ook:   Wat veroorzaakt de klimaatverandering?

De valse vlag cyberaanval op de Amerikaanse infrastructuur

Wij geloven dat de handlers van Biden van plan zijn om Rusland in conflict te brengen en vervolgens hun eigen deep state cyberaanval valse vlag op de Amerikaanse infrastructuur te lanceren. Deze cyberaanval is waarschijnlijk gericht op een of meer van de volgende zaken:

  1. Elektriciteitsnet
  2. Financiële infrastructuur
  3. Telecommunicatie-infrastructuur

Deze gemanipuleerde cyberaanvallen zouden natuurlijk onmiddellijk worden toegeschreven aan Poetin en Rusland, en de daaropvolgende rellen en massale sterfgevallen die zouden volgen – als gevolg van massale hongersnood, gewelddadige aanvallen, enz. – zouden allemaal aan Rusland kunnen worden toegeschreven.

En zomaar zouden alle sterfgevallen door covid-vaccins onder het tapijt kunnen worden geveegd als gevolg van een veel directere en grotere noodsituatie om getuige te zijn van de ineenstorting van de Amerikaanse infrastructuur.

Dit is hoe globalisten te werk gaan: ze creëren een nieuwe noodsituatie om het bewijs van genocide die ze in hun vorige noodsituatie hebben gepleegd, te begraven.

Erger nog, een valse vlag cyberaanval op het elektriciteitsnet zou ook leiden tot de totale sluiting van alternatieve media en sociale media (denk aan Truth Social), waardoor het Amerikaanse volk van elkaar wordt geïsoleerd en hen de toegang wordt ontzegd tot nieuwe informatie uit “niet-goedgekeurde” bronnen.

Ik behandel dit alles en nog veel meer in de krachtige Situation Update-podcast van vandaag:

Brighteon.com/f28d5844-5a0d-4582-8bc9-2d1cc1aab650

 

Vind elke dag meer podcasts boordevol informatie, samen met speciale rapporten en noodupdates, op:

https://www.brighteon.com/channels/HRreport

Volg mij ook op:

Brighteon.social: Brighteon.social/@HealthRanger

Telegram: t.me/RealHealthRanger

Gettr: GETTR.com/user/healthranger

Parler: Parler.com/user/HealthRanger

Rumble: Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute: Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub: app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

Download mijn huidige audioboeken – inclusief Ghost World, Survival Nutrition, The Global Reset Survival Guide en The Contagious Mind – op:

https://Audiobooks.NaturalNews.com/

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!