web analytics
11:11 Dubbele getallen

Pfizer vraagt ​​om kankergeneesmiddel in te dienen voor uitgebreide goedkeuring met nul nieuwe proeven

erwijl de alternatieve media worden afgeleid door de ongegronde bewering dat Pfizer gain-of-function-technologie gebruikt om nieuwe varianten van COVID te ontwikkelen voor toekomstige vaccins, werkt Pfizer stilletjes samen met de FDA om hun geneesmiddelenportfolio op te bouwen om het verlies aan inkomsten goed te maken vanwege het afnemende aantal mensen dat bereid is om geïnjecteerd te blijven met COVID-injecties.

Het bewijs dat Pfizer de FDA controleert, blijft zich opstapelen.

We hebben eerder gemeld hoe Pfizer vrijwel uit het niets kwam om de eerste FDA-autorisatie voor experimentele COVID-injecties in 2020 veilig te stellen, toen de twee farmaceutische bedrijven die de meeste financiering en aandacht hadden gekregen, de eersten werden die de FDA-knik kregen voor een nieuwe COVID ‘vaccin’ was Moderna geweest, met hun nauwe banden met Anthony Fauci en de NIH, en Astrazenca met zijn nauwe banden met Bill Gates.

Het contract van Pfizer met Operation Warp Speed ​​om financiering te ontvangen voor COVID-19-vaccins was anders dan dat van de andere farmaceutische bedrijven, omdat het afhankelijk was van het verkrijgen van goedkeuring door de FDA, en het omvatte geen intellectuele eigendomsrechten voor de Amerikaanse regering.

Het lijkt erop dat dit de deur voor hen opende om een ​​exclusieve deal met Israël te sluiten in ruil voor gegevens over hoe de experimentele injecties de mensen in Israël beïnvloedden, waardoor Israël en zijn burgers in feite laboratoriumratten werden. Zie je wel:

Trump beweert dat hij “gemakkelijk” de Israëlische premier zou kunnen zijn – is dit de reden waarom Pfizer de eerste COVID-vaccinatiemachtiging ontving in de VS en exclusieve rechten in Israël?

En een jaar voordat Pfizer een late deelnemer werd aan de wedstrijd om de eerste FDA-autorisatie voor een COVID-injectie te krijgen, trad Dr. Scott Gottlieb in juni 2019 toe tot de raad van bestuur van Pfizer, slechts twee maanden nadat hij zijn termijn als commissaris van de FDA onder president Trump.

Lees ook:   Bewijs dat Oekraïne opnieuw door het westen geleverde wapens gebruikte om burgers te doden.

Een jaar later kende Operatie Warp Speed ​​Pfizer bijna $ 2 miljard toe om het COVID-shot te ontwikkelen. Zie je wel:

Voormalig FDA-directeur Gottlieb stelt nu bestuurslid van Pfizer $ 1,95 MILJARD veilig voor COVID-vaccin

Deze week meldde Pfizer dat ze verwachten dat de verkoop van hun COVID-19-injecties en hun antivirale Paxlovid hier in 2023 dramatisch zal afnemen:

Ondanks een plan om de prijs van Comirnaty op te krikken tot tussen $ 110 en $ 130 per dosis wanneer de Verenigde Staten dit jaar naar een commercieel model gaan voor COVID-19-vaccins, verwacht Pfizer dat de inkomsten uit de injectie in 2023 met 64% zullen dalen.

Pfizer verwacht ook een omzetdaling van 58% van het orale antivirale middel Paxlovid voor COVID-19. Het bedrijf maakte dinsdag zijn verwachtingen voor 2023 bekend in zijn winstrapport over het vierde kwartaal en 2022.

Met de dalingen leidt Pfizer naar een inkomstenvenster van $ 67 miljard tot $ 71 miljard in 2023.

De projecties – die niet voldeden aan de verwachtingen van analisten – zetten een domper op wat een feestdag had kunnen zijn, aangezien Pfizer $ 100,3 miljard aan inkomsten rapporteerde voor 2022, na $ 81,3 miljard aan verkopen te hebben gegenereerd in 2021. ( Bron .)

Maar wat de mensen in de farmaceutische industrie het meest verbaasde aan de voorspelling van Pfizer voor 2023, was dat Pfizer in een “mysterieuze” FDA-goedkeuring die eind 2022 niet in de media werd gemeld, uitgebreide gebruiksgoedkeuring kreeg voor hun borstkankermedicijn Ibrance, en naar verluidt is de FDA degene die hen heeft benaderd om het gebruik van dit medicijn uit te breiden!

Lees ook:   Monument Holocaust Amsterdam en flatbewoners mogen niet kijken van Halsema

Angus Liu van Fierce Pharma rapporteerde:

Het is ongebruikelijk dat de FDA een farmaceutisch bedrijf achtervolgt en hen vraagt ​​een nieuwe medicijnindicatie aan te vragen. Maar Pfizer ging daar doorheen en heeft nu stilletjes een labeluitbreiding onthuld voor blockbuster borstkanker med Ibrance.

De FDA heeft de goedkeuring van Ibrance in combinatie met een aromataseremmer uitgebreid tot nieuw gediagnosticeerde HR-positieve, HER2-negatieve gemetastaseerde borstkankerpatiënten, ongeacht de menopauzestatus, zei Pfizer dinsdag.

Voorheen was de combinatie van Ibrance en een aromataseremmer beperkt tot gebruik bij postmenopauzale vrouwen. De FDA verleende de nieuwe goedkeuring half december, volgens een  goedkeuringsbrief  (pdf), maar Pfizer  stopte het nieuws  in de aankondiging van de winst over het vierde kwartaal op dinsdag.

Er zijn andere onconventionele elementen in deze goedkeuring dan Pfizer’s late, onopvallende onthulling.

Ten eerste toont een beoordeling van de bijgewerkte receptinformatie  (  pdf) van Ibrance geen nieuwe werkzaamheidsgegevens in de patiëntenpopulatie.

Het gedeelte over de klinische werkzaamheid van Ibrance’s label bevat nog steeds alleen de resultaten van de fase 3 PALOMA-2-studie – waarin een combinatie van Ibrance en de aromataseremmer Femara van Novartis werd getest bij postmenopauzale vrouwen die onlangs werden gediagnosticeerd met HR+/HER2-borstkanker – en van de fase 3-studie. PALOMA-3-studie. De laatste studie testte Ibrance met AstraZeneca’s SERD-medicijn Faslodex bij eerder behandelde patiënten, ongeacht de menopauzestatus.

Het was de FDA die in dit geval proactief contact opnam met Pfizer. In december 2021 verzocht de FDA Pfizer om een ​​aanvraag in te dienen om pre-/perimenopauzale vrouwen op te nemen in het label van Ibrance, volgens een FDA-goedkeuringsbrief van 13 december 2022. Pfizer reageerde op het verzoek van de FDA en diende haar aanvraag op 11 maart 2022 in. , blijkt uit de goedkeuringsbrief.

De nieuwe goedkeuring komt omdat Ibrance onder toenemende druk staat van Novartis’ Kisqali en Eli Lilly’s Verzenio, vooral nadat uit de laatste algehele overlevingsanalyse van de PALOMA-2-studie bleek dat Ibrance   de levensverwachting van patiënten niet significant verbeterde .

De ongebruikelijke goedkeuring roept een vraag op over de basis van het besluit van de FDA om de Ibrance-uitbreiding aan te vragen – en vervolgens goed te keuren. ( Volledig artikel .)

Is er nog enige twijfel over wie de FDA controleert? Pfizer is de grootste criminele organisatie ter wereld en ze zouden niet in staat zijn om enorme winsten te blijven maken zonder hun controle over de FDA.

Lees ook:   Hoe een transman die vrouw wil zijn een heel merk naar de kl*** helpt...

En hoeveel van jullie die dit artikel lezen zijn mede-eigenaar en dus mede-samenzweerders van het criminele Pfizer-bedrijf omdat je pensioenfonds aandelen bezit in dit bedrijf? Hoeveel leden van het Congres of staatspolitici hebben aandelen in deze criminele organisatie?

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button