web analytics

‘De oorlog in Oekraïne zit alleen in de hoofden van westerse politici en de media’

Mijn naam is Andrey en ik woon in Oekraïne. Ik kijk ook naar Kla.TV en zag dat er een sectie is met de titel “Voice of the People”, en daarom zou ik u graag willen spreken bij actuele gelegenheden.

Vandaag heeft de hele wereld het over de oorlogsdreiging tussen Rusland en Oekraïne. Ik neem aan dat je geïnteresseerd bent in wat er werkelijk in Oekraïne gebeurt en of wat de media rapporteren waar is. Ik ben een stem van het volk en ik wil met u delen hoe wij, het volk van Oekraïne, deze situatie zien.

Uit wat de media circuleert, is het duidelijk dat Oekraïne zeer actief wordt herbewapend door de NAVO en de Verenigde Staten. Het nieuws meldt bijna dagelijks dat er nieuwe wapenleveringen per vliegtuig aankomen. Maar onze mensen willen geen oorlog, omdat de mensen hier over het algemeen heel andere zorgen hebben en geen reden zien om de wapens op te nemen tegen een buurland. Oekraïners raken niet in paniek. De economie, de bedrijven, dus wat er nog van over is, willen deze bangmakerij niet.

De economie toont zich een goede vriend van iedereen. De bedrijven zijn nog niet hersteld van de Covid-19-beperkingen en grijpen elke gelegenheid aan om samen te werken in de markt. Deze informatieoorlog verscheurt de hele redactiekamer als bommen met oorlogszucht en sabelgekletter, en het is echt moeilijk voor mensen die tv kijken om niet ook in paniek te raken.

Maar nu al spreken de president van Oekraïne, de minister van Defensie en de voorzitter van de Nationale Veiligheids- en Defensieraad unaniem over buitensporige bedreigingen van de westerse media. President Zelenskyy moest aan de Amerikaanse president Joe Biden bewijzen dat de dreiging waar westerse politici en media over praten bestaat niet. Zelenskyy riep op om geen paniek te zaaien, omdat dit slecht is voor de Oekraïense economie. Suggereert dit niet dat het westerse politici zijn die geïnteresseerd zijn in het aanwakkeren van het conflict en niet de leiding van Oekraïne of Rusland, laat staan ​​de mensen?

Lees ook:   Wat zegt de elite over 2020?

Het zijn degenen die het conflict verhitten, de aanstichters van al deze conflicten, die uit zijn op een gevecht en niet de mensen die uiteindelijk het door anderen aangewakkerde conflict moeten uitvoeren. Maar, en nu praat ik in beelden: Oekraïners zijn meer dan eens ingeënt tegen informatievirussen, zodat ze bijna immuun zijn voor wat er om hen heen gebeurt.

Maar het is duidelijk dat wat er nu gebeurt een poging is paniek verspreiden via de media en buitenlandse leiders. Wie profiteert hier uiteindelijk van? Wat zeker is, is dat het Oekraïense volk niet de begunstigden is van dit spel dat wordt gespeeld. Het ligt voor de hand dat de ontketende oorlog in de hoofden van politici en media bestaat en niet of nauwelijks in de gewone mensen.

Wij als volk hebben oorlog noch in ons hoofd, noch in ons hart en we zien daar zeker geen reden voor. Oekraïners willen vrede.

Daarom: stop met ons te prikkelen, stop met ons te bewapenen en realiseer uw geopolitieke bedoelingen met ons niet

. We hebben heel goed gezien dat er wetten werden aangenomen die mogelijk de hele bevolking in oorlog zouden kunnen brengen met onze buren. Het is al zo ver dat onze vrouwen in de meeste beroepen als geschikt voor militaire dienst zijn geclassificeerd! Ik heb zeven zonen, de jongste tweeling is nog maar een paar maanden oud en de oudste zoon is een paar dagen geleden ingeschreven bij de conceptcommissie, zoals het hoort. Dus ik ben zeker niet onverschillig voor wat er met mijn zonen zal gebeuren: zullen ze worden gebruikt in een kunstmatig gecreëerd conflict?

Lees ook:   RH negatief bloed en de elite.

We zijn de instabiliteit en opruiing en misbruik en verraad zat. Dit stabiliseert onze situatie niet, integendeel, we lijden al jaren fysiek, economisch en sociaal. wij, het volk uit dit spel willen stappen en niet betrokken willen raken bij een door het buitenland gecontroleerde oorlog. Ik heb de indruk dat de meeste Oekraïners begrip hebben voor de fraude waaraan we al jaren worden blootgesteld. De externe aanstichters moeten verlamd worden en dan zal de vrede zegevieren. We zullen niet toestaan ​​dat deze oorlogszucht en verdeeldheid wortel schieten in onze gedachten en harten, en we willen dat onze politici hetzelfde doen, niet uitgelokt en moedig! Ik wens ons allemaal vrede! Ik ben Andrey uit Oekraïne.

Bron ook voor video

https://www.kla.tv/2022-02-18/21670&autoplay=true

Gerelateerde artikelen

Back to top button