web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11Dubbele tijden 11:11Tweelingzielen

Tweelingziel of zielenmaatjes en dubbele getallen en of tijden

Tweelingziel of zielenmaatjes en dubbele getallen en of tijden

Soulmates help us learn these lessons and create an impact although some may be seeking Twinsoul we should never ignore other souls that come into our life

De cijfers 1111, 1:11 of 11:11 is niet alleen toeval.

Wanneer je deze getallen willekeurig ziet opduiken, is dit een indicatie van je hogere zelf, dat je een bericht geeft en je aanspoort om deze getallen op te merken. Wat betekent 1111?

Dit zijn  engelaantallen en het is een manier om ons allemaal gerust te stellen dat we niet alleen zijn, we hebben dus begeleiding vanuit hogere sferen. We krijgen ondersteuning op onze goddelijke Soulmate- of tweelingvlamreis. Meestal zult u het opmerken wanneer u zich op het laagste punt in uw leven bevindt, wanneer u veranderingen doormaakt en u mogelijk ook de andere dubbele  getallen ziet, zoals 2222, 4444, enz. Dit zijn uw berichten van bovenaf die u moet krijgen en waarnemen, heb vertrouwen in ze en ontdek wat je gelooft in je hart en concentreer je op het werken aan jezelf.

Wanneer je betrokken bent bij een scheiding van tweeling vlammen, deze dubbele  nummers zullen dan bijna overal opduiken, meestal als je het het minst verwacht en naar de klok kijkt en daar is het 111, 1111, 222, 2222 ook 4444. 1111 vertegenwoordigt een innerlijk zielsniveau en dat er meer werk is dat betrekking heeft  met jezelf. Dat je ook in je hogere zelf verandert, spirituele energie activeert die zal beginnen te veranderen. Het duidt op manifestatie en een opening naar een nieuwe zielscyclus die op het punt staat te beginnen.

1111 gaat over eenheid en zich verenigen met je andere helft, het wordt gesymboliseerd door energie die omhoog gaat vanuit tweelingvlammen die de Goddelijke Unie binnenkomen. De datum 11/11 of 22/22  is een zeer belangrijk onderdeel van de spirituele Reis met tweelingvlammen. Dit is een zeer spirituele en een belangrijke tijd om te mediteren om telepathisch te communiceren met je goddelijke partner. Vanwege deze specifieke datum, en het dubbele getallen aantal 1111  trekt het dus spirituele energie aan. Tweelingvlammen beginnen zich te manifesteren, ze zullen allebei de getallen 1111 zien, samen met de andere oplopende engelengetallen. Dit geeft hen beide een indicatie dat dit iets spiritueel en energetisch is achter de schermen. 1111 vertegenwoordigt ook twee werelden die samenkomen als één.

Samen met het hogere zelf en de menselijke ziel draait het allemaal om evenwicht en afstemming waarbij twee zielen één worden.

Het is belangrijk om je energie te zuiveren en jezelf ook te beschermen tegen negativiteit die je van anderen op kunt pakken, dit kan iedereen zijn en het is het beste om te proberen mensen  te vermijden die je vibratie naar beneden haalt. Het is belangrijk om geaard te blijven en je op jezelf te concentreren terwijl je aan, naast en tegelijkertijd met je tweelingvlam werkt.

De dubbele getallen kunnen ook worden weergegeven op een kenteken op een auto voor u. Maar elke keer als je ze ziet, zullen ze je verrassen, wees hier niet bang voor omarm ze.

Je kunt overal op internet zien dat niet alleen numerologen, astrologen en helderzienden het hebben meegemaakt. Dit kan enige tijd duren voordat je de betekenis van getallen begrijpt. Je geest zal twijfelen, excuses proberen te vinden, dan zul je beginnen te begrijpen dat er meer aan de hand is.

Deze numerieke herinneringen kunnen worden weergegeven en overal worden weergegeven, telefoon, computer of visioenen. Meestal dubbele en driedubbele cijfers, ook in countdown-formaten zoals 1, 2, 3, 4, 5 of 5, 4, 3, 2, 1. Maar bijna iedereen ziet eerst  1111.

Tweelingvlammen kunnen de dynamische energie voelen die hen samenbrengt, zodra ze elkaar in de ogen kijken. Het is een magnetische energie die heel intens is.

Dit gevoel zal iets zijn dat je nog nooit eerder hebt ervaren. Je voelt het gevoel van opluchting zodra jullie elkaar ontmoeten, maar tegelijkertijd is er een overweldigend gevoel van angst.

Tweeling vlammen hartcentrum verbinden energetisch en telepathisch. Ze kunnen berichten ontvangen met liefde en geruststellingen dat ze verbonden zijn en samenkomen. Hoewel het geen fysieke stem is, is het energetische gevoel van alleen maar te weten dat hun andere helft zga vlak naast hen staat. Om hun ware authentieke zelf te vinden, moeten ze eerst de balans in elkaar vinden. Er zijn veel onopgeloste problemen en oude wonden die genezen moeten worden. Ze moeten worden vrijgegeven en ze moeten in het reine komen. Wanneer tweelingvlammen elkaar voor het eerst ontmoeten, gebeurt er een bepaalde trigger en worden hun emoties versterkt tot het hoogste niveau, alsof ze de liefde in 5D kunnen voelen, zijn er ook onopgeloste problemen die naar de oppervlakte lijken te komen. Tweelingvlammen zijn niet bedoeld om pijn te voelen, maar afhankelijk van wat ze hun hele leven hebben meegemaakt en voorafgaand aan de ontmoeting, moeten ze aan zichzelf werken om de Goddelijke vereniging te laten gebeuren. Tweelingvlam emotionele energieën moeten zich openen en elkaars hartcentrum versnellen. Zodra ze hun hart hebben geopend, moeten ze accepteren en leren van zichzelf te houden, dan zullen ze in staat zijn hun geest als één te onderwerpen, in een goddelijke vereniging komen en een totale gelukzaligheid voelen … de hoogste energie van liefde.

– 1,11,111, 1111 kan worden gevoeld als de sleutel om je spirituele groei te ontsluiten. Het is de manier om twee universums met elkaar te verbinden – het fysieke en spirituele. Wanneer je 11:11 ziet, opent het kanaal met je Twinflame of Soulmate.

Je bewustzijn opent en verruimt je gedachten, je manifesteert je in de realiteit. Je bent je meer bewust van de synchroniciteit en je leven, dat vaker zal verschijnen. Dit heilige getal is een sterke bevestiging dat je op het pad bent en je hoogste doel in het universum hebt uitgelijnd.

– 2, 22,222 of 2222 Is een directe boodschap om vertrouwen te hebben terwijl dingen zich in je leven manifesteren.

-3, 33,333,3333 Is de geest, het lichaam en de  ziel. Het is een bevestiging dat u troost vindt op drie niveaus.

-4, 44,444,4444 Staat voor de passie en onze gedrevenheid die ons aanmoedigt om in harmonie te blijven werken, om onze dromen en ambities te bereiken

 -5, 55,555,5555 Is een bericht dat er een spirituele belangrijke verandering voor je in petto is, dus wees voorbereid.

 -6, 66, 666,6666 Is het trillingsniveau en spirituele energieën van balans voor onvoorwaardelijke liefde, thuis en familie en dienstbaarheid aan anderen, 6 staat ook voor venus.

-7, 77.777.777 Resoneert met de energietrillingen van geloof en spiritualiteit, krachtige verlichting, spiritueel ontwaken en bewustzijn.

 -8, 88,888,8888 Is onze verbinding met het universum en de natuurlijke wereld, onze engelen waken over ons.

 -9, 99,999,9999 Het verbindt ons met elkaar.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥