web analytics
11:11 Dubbele getallen
Wetenschap & OntwikkelingLeven na dit Leven - BDEMysterieParanormaalReincarnatieSpiritueel

Gerenommeerde wetenschapper zegt dat we nooit sterven – betekent dit ook dat ‘dood slechts een illusie is’?

Gerenommeerde wetenschapper zegt dat we nooit sterven – betekent dit ook dat ‘dood slechts een illusie is’?

Mohabbat-Unko-Ras-Nahi-Hoti-Hai.

Het lijkt heel erg echt wanneer we een geliefde verliezen, maar wat als ze niet écht dood zijn? Een beroemde wetenschapper gelooft dat na de dood van het lichaam nog lang niet is afgelopen. Ondertussen bevestigt een gerenommeerde neurochirurg die zelf een bijna-doodervaring heeft meegemaakt dat er ‘leven na de dood’ is. De oosterse beschaving heeft sinds de oudheid geloofd dat de dood een illusie is – en nu lijkt het de rest van de wereld ook om, vooral de wetenschappelijke gemeenschap, slaat aan. Dus is de dood slechts een illusie?

Dr. Robert Lanza – die werd vermeld in de lijst van 2014 van TIME Magazine met de top 100 meest invloedrijke mensen op de planeet – gelooft dat de dood een illusie is en niet echt, volgens een artikel dat hij in 2010 schreef . Dr. Lanza is het hoofd van Astellas Global Regenerative Medicine en Chief Scientific Officer van het Astellas Institute for Regenerative Medicine. Hij is ook universitair hoofddocent aan de Wake Forest University Medical School.

Volgens hem bestaan ​​we, zelfs wanneer het lichaam na de dood uiteenvalt, nog steeds als een vorm van energie van 20 watt. “Hoewel individuele lichamen bestemd zijn om zichzelf te vernietigen, is het levende gevoel – de ‘Wie ben ik?’ – slechts een energiebron van 20 watt in de hersenen,” zegt Dr. Lanza.

Sommigen beweren dat deze energie na de dood gewoon verdwijnt. Maar Dr. Lanza benadrukt het universele principe van behoud van energie om zijn beweringen te ondersteunen. Hij zegt : ‘Maar deze energie verdwijnt niet bij de dood. Een van de zekerste

Lees ook:   Het ontsluiten van oude wijsheid: de mystieke betekenis van lang haar

Handen

axioma’s van de wetenschap is dat energie nooit sterft; het kan niet worden gecreëerd of vernietigd. ” Maar transcendeert deze energie van de ene wereld naar de andere? ‘voegt hij eraan toe. Een nieuwe wetenschappelijke theorie die bekend staat als ‘biocentrisme’ licht de ideeën van ‘multiversum’ en ‘vele werelden’ toe – het idee is vergelijkbaar met dat van parallelle universums. “Er is een oneindig aantal universums en alles wat mogelijk zou kunnen gebeuren, gebeurt in een of ander universum. De dood bestaat in deze scenario’s niet echt, ”zegt Dr. Lanza, die meer dan 30 boeken heeft geschreven en honderden wetenschappelijke artikelen heeft gepubliceerd.

Betekent dit dus dat de bijna-doodervaringen die veel mensen hebben meegemaakt echt kunnen zijn, en mogelijk verklaren dat “Wie ben ik” deel uitmaakt van ons bewustzijn of onze “ziel”? Lees hieronder de bijna-doodervaring (BDE) van een beroemde Amerikaanse neurochirurg.

If your significant other came to you and said he doesn’t think he is the man for you?

Dr. Eben Alexander is een bekende Amerikaanse neurochirurg die de afgelopen 25 jaar in dit beroep heeft gewerkt, waaronder 15 jaar in het Brigham & Women’s Hospital en de Harvard Medical School in Boston, Massachusetts. Op een nacht van 2008 werd hij wakker met ernstige spasmen en pijn in zijn hoofd, en toen zakte hij in elkaar. Binnen enkele uren lag deze gezonde neurochirurg, die een zoon van een neurochirurg is, op een doodsbed.

Toen zijn familie hem naar het ziekenhuis bracht, was hij al in coma. Het diagnoserapport zei dat het werd veroorzaakt door ernstige bacteriële meningitis. De artsen vertelden zijn vrouw dat zijn lichaam geen herkenbare hersenactiviteit vertoonde en dat hij misschien niet zou overleven. Maar Dr. Alexander zegt dat hij al in een ‘andere wereld’ was waarvan hij altijd dacht dat hij nooit had bestaan- ​​als een man van de wetenschap, en hij ervoer uit de eerste hand wat hij zelf ooit bestempelde als ‘hallucinaties’ en ‘illusies’ zoals elke andere medische professional het zou noemen.

Lees ook:   De Anunnaki Engelen in de bijbel, hoe zagen zij eruit? Update

Michelle Sagara

Hij zegt dat hij door een donkere vormloze plaats reisde. “Ik werd daarvan gered door de draaiende melodie van licht. Het kwam dichterbij en opende zich, en het was een scheur in het weefsel van de realiteit, die zich net om me heen opende ‘, zegt Dr. Alexander in een interview met ABC.

Dr. Alexander zegt dat een prachtig meisje met diepblauwe ogen, die hij nog nooit eerder had gezien, hem in de ‘levendige nieuwe wereld’ leidde terwijl ze allebei ‘voorbij vlogen’. Hij zegt dat ze nooit met hem sprak, maar haar gedachten waren er telepathisch en bracht het moment over dat ze naar hem keek. ‘Ze zei:’ Je bent geliefd. Je bent gekoesterd. Er is niets dat je verkeerd kunt doen ”, zegt hij.

You Can’t Screw Up the Relationship with your Twin Flame - Spiritual Unite
Hij zegt: “Ik herinner me dat ik te horen kreeg dat ze mij veel dingen zullen leren, maar dat ik terug moest gaan.” . Toen kwam hij na zeven dagen uit de coma.

Binnen een paar weken herstelde hij zich verbluffend. Dr. Alexander, die is opgevoed bij een geadopteerde familie, ontmoette vervolgens zijn biologische ouders en kwam te weten dat hij een biologische zus had, die hij nooit had ontmoet en dat zij stierf op 36-jarige leeftijd. Toen hij haar foto zag, was het dezelfde vrouw die hij in de ‘andere wereld’ zag – dezelfde trekken, dezelfde persoon die hij nog nooit in zijn leven had gezien.

“Het was zo prachtig”, zegt hij. “Ik kan niet zeggen hoe krachtig dat was, het was niet te verwarren, dat is precies wie het was.”

Lees ook:   3.500 jaar oude beer gevonden in de Siberische permafrost

Sceptici zeggen dat het “normaal” is om dergelijke illusies of hallucinaties te ervaren terwijl ze in coma zijn en medicijnen krijgen. Maar Dr. Alexander zegt in zijn geval dat bacteriële meningitis al zijn hersenen had geïnfecteerd, inclusief de gebieden die het gezichtsvermogen, de gedachten, de verbeelding en de gebieden die ons vermogen om te dromen beheersen beïnvloeden. Hij heeft zijn account vastgelegd in het boek Proof of Heaven .

Deze neurochirurg leek zijn ‘wetenschappelijke mindset’ los te hebben gelaten om iets ‘buiten de wetenschap’ te begrijpen. Maar dit is slechts een van dergelijke gevallen; er zijn talloze mensen die hun BDE hebben vastgelegd. Er zijn mensen die geloven en er zijn mensen die niet geloven – maar één ding is zeker: er zijn veel dingen die ver buiten het bereik van onze huidige wetenschap liggen; misschien zullen veel van dergelijke mysteries in de komende 100 jaar worden opgelost of zo!

7 soorten ontrouw die je moet kennen - Gezonder Leven

https://www.theepochtimes.com/renowned-scientist-says-we-never-die-so-does-it-mean-death-is-just-an-illusion-2_3209430.html

Wetenschappers denken te strak en te logisch, het is zwart of wit.
Dat is jammer… na de dood ziet men enkel al overleden personen en nooit nog levende personen… dat is bewijs genoeg. Want men ziet ook en dat is bewezen meerdere malen, mensen waarvan men niet wist dat ze al overleden waren!

Misschien zijn onze zielen, een soort ziel – bewustzijn, die op aarde in een soort avatar komt… dat is dan ons nieuwe lichaam, waarin wij dat bestaan moeten en of mogen ervaren en zo mogen ervaren en leren.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien