web analytics

Ontdek zielsverwanten uit het verleden

Ontdek zielsverwanten uit het verleden

 Das idd waar .. vanaf dag 1 begrepen we elkaar .. dat was dan ook heerlijk gevoel om samen te zijn ... en dan niet t fysieke, maar vooral ook het kletsen stil zijn lachen en serieus praten ... echt alles vond en vind ik geweldig met jou samen ...

In deze angstaanjagende wereld van haat en onzekerheid, is liefde van en voor onze zielsverwanten in het vorige leven, wat de misschien inmiddels vastgeroeste wielen van ons leven smeert.  De gedachte aan deze zielen liefde is zelfs zo krachtig, dat sommigen geloven dat het boven de banden van het nu aardse bestaan uitstijgt.

Er wordt aangenomen dat sommigen een liefde delen die zo diepgaat, dat het, het verstrijken van de tijd tart en de dood van het lichaam negeert, een liefde die intens ingebakken zit in de zielen van degenen die het delen.

Wie zijn dan je soulmates uit het verleden?

Us GSM

Zoals de naam al aangeeft, zijn soulmates uit het vorige leven, (zielen) personen die in vorige incarnatie verliefd waren op de vorige incarnaties van de ander. Er wordt aangenomen dat ze toen twee mensen waren die een diepe liefde gedeeld hebben in een vorig leven. Hun hartchakra opent zich en ze beginnen zich de scènes van hun liefde uit vorige levens te herinneren.

Ze zullen een gevoel van deja vu voelen en voor een kort moment voelen ze grote energie in het diepste deel van hun ziel terwijl ze de energie voelen van iemand die hun dierbaarder was dan enig ander.

Ontmoeting

Er wordt gezegd dat als deze twee zielen elkaar willen ontmoeten ze een Karmische band moeten delen met elkaar op dit niveau van zijn. Ze moeten dan even ver zijn in hun ontwikkeling. De ontmoeting zelf kan nooit worden afgedwongen, en twee soulmates kunnen al jaren om elkaar heen zijn, zonder ooit hun voorbestemde liefde te realiseren.

Lees ook:   Karma en de betekenis in je leven(s)

Het is de welwillende hand van Het Universum die zal beslissen wanneer de tijd rijp is om hun zielen aan elkaar te openbaren. Ze zullen elkaar altijd vinden en zelfs als ze niet romantisch samenkomen, zullen ze zich gedwongen voelen om elkaar op te zoeken en hun tegenpartij gelukkig te maken.

Hoe vind jij je Soulmate

@POETICNOTION

Het korte antwoord is dat er geen manier is om het

 te proberen; het is gewoon iets dat moet gebeuren. Je kunt geen gras laten groeien door eraan te trekken, je kunt jezelf ook niet dwingen om je zielsverwant te vinden, het moet gewoon zijn natuurlijke gang kunnen gaan.

De onzichtbare hand van het lot zal je naar je geliefde duwen, ongeacht wie ze zijn, en je zult de vreugde kennen die ze je brengen en het warme gevoel in je hart dat ze je ware zielsverwant zijn.

Hoe weet je dat je een tweelingziel tegenkwam

Je zult het weten. In je achterhoofd zullen soms zelfs oude herinneringen uit vervlogen tijden opnieuw worden afgespeeld, in korte flitsen, misschien ben jij je niet eens bewust dat dit herinneringen zijn aan een vorig leven. Je zult bij iemand bv vaak denken plotseling aan zee en strand, of een haven, regen op het dak, of aan oude kastelen, het zijn tekenen dat je elkaar daar ooit ontmoet hebt in een leven vol liefde voor elkaar.

En maak je geen zorgen, ziels liefde zal je vinden, het kan jaren of zelfs levens duren, maar uiteindelijk zullen jullie zielen elkaar vinden.

 18 lieve quotes die je zo naar je beste vriendin kan sturen

Lees ook:   Man uit een vorig leven

Gerelateerde artikelen

Back to top button