web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11Tweelingzielen

Wat betekent 1111 en tweelingzielen”?

104e68ea8d8a38f4f46ee31c826987dd AnGel-WinGs.nl

De 11:11 is niet exclusief voor tweelingzielen het is een universele synchronisatie om een ​​universele boodschap (tekens) te leveren.

De 11:11 verwijst naar de universele synchroniciteit die “let op” betekent. Wanneer u de 11’s ziet, is het een synchronisatie om onze aandacht te trekken en ons begeleiding door middel van tekens te geven. Het zijn de tekenen waar je op moet letten, niet de synchronisaties. Synchronisaties leveren tekens op.

Dat gezegd hebbende, tekenen (vergezeld van synchronisaties om onze aandacht te trekken) verschijnen als je begeleiding nodig hebt. Soms lijken ze constant te verschijnen. 11’s zijn slechts EEN van de vele synchronisaties, en synchronisaties die vitale signalen uit het universum leveren verschillen van persoon tot persoon, maar ze beginnen meestal bij het begin van Ascentie.

Het volgen van iemands tekenen (signs) leidt hen naar het juiste pad. Je ziet veel synchronisaties zoals 11’s wanneer het universum je probeert te begeleiden.

Ze stoppen wanneer je op het juiste pad komt, en ze verschijnen weer wanneer je weer begeleiding nodig hebt.

Tekens zijn als een wegenkaart of een persoonlijke GPS om te volgen, om tweelingvlamvereniging, vereniging met iemands ideale soulmate of zelfs de goddelijke missie te bereiken. Deze tekenen presenteren zich gedurende het hele leven van iedereen.

Wijst het zien van 11, 11 en 1111 op een hereniging van tweelingvlam / soulmate?

Wanneer ik besluit te stoppen met denken aan mijn tweelingziel, blijf ik de cijfers 222 1111, 111, 555 zien, waarom zie ik deze?

1010 1212 111 1111. Waarom zie ik deze getallen, steeds als mijn tweelingvlam en ik sms’en, hoewel we uit elkaar zijn gegaan?

Is het normaal om constant een liefdesenergie te voelen tijdens de scheiding met twee vlammen? Het is alsof mijn hart fladdert, en dat vlindergevoel is  …

Lees ook:   De waarde van 11 - welk effect heeft het.

Wat betekent het als ik met mijn tweelingvlam reeksen van 11, 111 en 1111 blijven zien.

11:11 is de universele code voor Awakening and Ascension.

Het betekent zoiets als zo boven, zo beneden. Er zijn twee 1’s aan de binnenkant en twee aan de buitenkant, evenals twee 1’s aan de rechterkant en twee aan de linkerkant. Wat je ook ervaart, denkt en van binnen voelt, zal perfect in je worden weerspiegeld in je uiterlijke omstandigheden.

De ENIGE manier voor de Tweelingziel eenheid is om eerst de eenheid in jezelf te manifesteren. Je moet eerst onvoorwaardelijke liefde en geluk in jezelf bereiken, zodat je uiterlijke omstandigheden dat naar je terug kunnen reflecteren door je fysieke Tweelingziel eenheid. Dat kun je niet bereiken, die eenheid, als je gelooft in scheiding, gebrek, tekorten en ‘wegrennen’, want als je in die dingen gelooft, zal het Universum bewijzen dat ze waar zijn voor jou, niet alleen voor je Tweelingziel-situatie, maar in je hele leven in het algemeen.

Er is niet zoiets als gebrek in dit universum, en dit is de les die je Tweelingziel je probeert te leren. Je wordt door de mangel gehaald als je een negatief gevoel hebt aan overtuigingen, en het zal niet positief voor je zijn, totdat je, je overtuigingen kunt veranderen over de realiteit, dat je leeft in die eenheid binnen handbereik voor jou zal zijn. Verander je gedachten en gevoelens binnenin jezelf, om je uiterlijke omstandigheden te veranderen.

11:11.

1 is het begin. Het is de eerste stap in het fysieke, geboren worden en leven ademen. 11 is het begin. Het is het begin van mentaal bewustzijn. Dit is wanneer je, je eigen persoon begint te worden en dit begint al heel jong. 111 is het begin. Dit wanneer je emotionele volwassenheid en integriteit begint te bereiken. 1111 is het begin. Dit is een moment van spiritueel ontwaken. Dit is wanneer je, je begint te verbinden met je ziel.

Lees ook:   11:11 betekenis o.a.

Het is geen toeval dat in codes en symbolen 1 staat voor “AAN”. Zie het als een schakelaar. Het zien van deze nummers fungeert als herinneringen aan wat ik hierboven heb beschreven. Merk op dat 1 opeenvolgend is, behalve dat het dat echt niet is, het is cylicaal. Daarom verschijnt het steeds weer.

dabf34d250a0b0eb59ea3e6c0544420b AnGel-WinGs.nl

Deze cijfers hebben niet noodzakelijk iets te maken met Tweelingzielen. Iedereen zal synchroniciteit ervaren als ze bestemd zijn voor het spiritueel ontwaken. Houd je in gedachten niet bezig met Tweelingzielen en probeer het niet aan alles te hechten. Neem gewoon de tekenen als ze komen als duwtjes om op koers te blijven met jezelf. De reis is altijd voor en over jou.

Hij is mijn absolute tweelingziel. En mijn enige liefde.

11: 11 is een verbazingwekkend aantal en is volledig spiritueel in de context, hij is mijn tweelingvlam.

Als je dit fenomeen ervaart, LAAT HEM NOOIT GAAN, hoe moeilijk de situatie ook is, hij is je tweelingvlam en hij is van jou en jij bent van hem.

Is het normaal om constant een liefdesenergie te voelen tijdens de scheiding met tweelingzielen?

Het is alsof mijn hart fladdert, en dat vlindergevoel is  …

Wat betekent het als ik met mijn tweelingziel reeksen van 11, 111 en 1111 blijf zien?

377ca74cf5188241ae2bd6fcfb5d6b34 AnGel-WinGs.nl

Waarom zie ik 1111 als mijn tweelingziel met iemand anders is?

Wat betekent het als je vanaf begin ’17 vanaf 1111, 1234, etc. naar 1112, 1235, etc. gaat kijken? Wat betekent het in relatie tot een tweelingziel

Waarom blijf ik 111 of 1111 zien als ik mijn tweelingziel-verbinding twijfel?

Lees ook:   Dubbele getallen 1655

1111 nummers beginnen op te duiken wanneer je leeft volgens je pre-geboorte levensplan, volgens je levensdoel, ‘in de goede richting bewegen’.

Dit kan inhouden dat je de Tweelingziel of Soulmate of zelfs een katalysator en zeker een geïncarneerde gids ontmoet (al deze relaties zijn op basis van een overeenkomst vóór de geboorte) – maar je kunt 1111 of andere dubbele cijfers zien in veel andere situaties – reizen, verhuizen naar een nieuwe stad, naar een spirituele workshop gaan, zich inschrijven op de universiteit, beginnen met een genezingspraktijk, enz. wanneer ‘dingen goed gaan’ en je in de staat van ‘flow’ bent – krijg je ‘magische cijfers’.

 

Tweelingzielen zijn niet hetzelfde als soulmates. Ze worden beschouwd als een voorbeeld van een eeuwig soort relatie tussen twee geliefden.

Onder de tweelingzielen kan  men een langzame of snelle leerling zijn, met betrekking tot de levenslessen, die aan de tweelingziel worden gegeven. Omdat je  een tweelingziel pas kunt herkennen als je jezelf accepteert! De tweelingziel zal ontdekken dat dit een zeer effectieve bondgenoot is in het verbeteren van de verbinding! En als er nog geen vuur gaat branden, bent u bereid het vuur aan te steken.

 

https://www.quora.com/What-does-1111-and-twin-flames-mean

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥