web analytics
11:11 Dubbele getallen
Tweelingzielen

Hoe weet je dat de persoon van wie je houdt je ’tweelingziel’ is en niet je ‘zielsverwant’.

Hoe weet je dat de persoon van wie je houdt je ’tweelingziel’ is en niet je ‘zielverwant’.

Love You GIF - LoveYou GIF's

Tweelingzielen zijn sterker dan soulmates.

Volgens de legende creëerde het universum twee mensen in het lichaam van één, dus ze waren de hele tijd samen en werden de puurste energie. Ze deelden alles … totdat, op onverklaarbare wijze, het leven besloot om beide in lichamen te scheiden. En individuele wezens in scenario’s, zelfs in verschillende tijden, zorgden ervoor dat de twee door het leven zochten om zich voor de eeuwigheid weer bij elkaar te voegen, omdat ze niet wisten hoe ze zonder hun wederhelft moesten zijn: net als de zielsverwanten waren ze in het begin.

Het doel was dat de twee verschillende persoonlijkheden en levens zouden hebben en elkaar in de loop van de tijd zouden aanvullen. Zo ontstond het idee dat elk wezen een zielsverwant heeft die daar rondhangt en, zonder te weten hoe en wanneer het zal komen, zal het zich verenigen voor het leven. Het klinkt misschien als de meest krachtige en pure. Er is echter nog een andere die nog sterker en intenser is: die van de tweelingzielen.

Tweeling Vlam versus Soulmate
Ja, tweelingzielen zijn sterker dan zielsverwanten. Je kunt meerdere keren in je leven hebben, terwijl je ze maar één keer in je hele leven noemt, zelfs in reïncarnatie. Tweelingvlammen zijn volgens de Griekse mythologie het sterkst vanwege hun spirituele en emotionele banden. Hun gedachten zijn al verbonden vanaf de eerste dag dat ze hun ogen voor het leven openen en gaan door een lang en zelfs pijnlijk proces om elkaar te vinden.

Lees ook:   9 Tekenen dat je een liefde uit je vorige leven hebt ontmoet

 

Het pad om je tweelingziel te ontmoeten is vol tegenspoed voordat ze door teleurstellingen, pijn en veel geduld gaan om de weg van wijsheid te bereiken. Wanneer beide geboren zijn, bereiden ze zich voor op dit pad en zijn ze te vinden in de adolescentie, zelfs vanaf de kindertijd; Hun verbinding is zo sterk dat ze het zelfs in hun slaap kunnen voelen, maar vaak durven ze het niet te accepteren.

Je hebt je tweelingvlam vast al ontmoet, de intensiteit is voelbaar in hun uiterlijk en ze hebben waarschijnlijk een paar woorden gekruist. Ze gaan weg om het gecompliceerde pad te gaan, zelfs met andere zielsverwanten, zonder die spirituele verbinding. Later voelt een van de twee zich klaar om elkaar weer te ontmoeten, achtervolgt de ander, maar deze is nog niet klaar met zijn voorbereiding. Na verloop van tijd kiest degene die niet voorbereid was de kant van degene die hij achtervolgde, en deze weigert nu omdat hij vindt dat het niet de moeite waard is om te “smeken” om liefde. Geen van beiden houdt echter op die intense verbinding en liefde te voelen. Wanneer beiden het doel hebben bereikt en de doelstellingen van de reis hebben bereikt, ontmoeten ze elkaar weer om gelukkig te zijn in dit leven en nog veel meer omdat ze dat in de vorige al zijn geweest.

De tekenen die je zullen helpen te weten of je je tweelingziel hebt ontmoet of dat je bij haar bent:

1. Voorbereiding

2. Erkenning

3. Scheidingsperioden

4. Dromen en communicatie

Lees ook:   Orpheus en Eurydice

5. Droombeelden

6. Triggeren van emoties

7. Transformatie en spiritueel ontwaken (volwassenheid)

8. De ene vlucht, de andere achtervolgt

9. De rollen zijn omgedraaid

10. Ontmoeten

Je tweelingziel kan een andere leeftijd hebben dan de jouwe, overtuigingen, gedachten. Het kan zelfs op een heel andere plaats zijn dan de jouwe. Als die persoon echter degene is die spiritueel met je verbonden is op de dag van hun geboorte, zullen het lot, het leven en de tijd ervoor zorgen dat ze bij elkaar worden gebracht, want dat is precies een tweelingvlam. Het maakt niet uit hoe vaak ze uit elkaar gaan of verdwalen, het leven zal een manier vinden om ze voor de eeuwigheid te herenigen.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien