web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11Dubbele tijden 11:11

11:11, BIJBELSE PROFETIE

11:11, ”BIJBELSE” (Heilig boek) PROFETIE

Twin Flames and Numbers: 11:11 - Twin Flame Connection

Veel mensen uit alle lagen van het leven beginnen 11:11 op verschillende plaatsen te zien, vooral op hun digitale klokken, telefoons en computers. Naarmate dit vaker begint te gebeuren, kunnen velen van ons zich afvragen: “Wat betekent dit?” En “Waarom zie ik dit nu?”

11:11, Bijbelse profetie en de 11e uurwerkers
van Mandy Peterson

Als je nog steeds niet weet wat het 11:11-fenomeen is, het treedt op wanneer iemand zich aangetrokken begint te voelen om naar de klok te kijken wanneer deze 11:11 is. Het fenomeen kan beginnen met het cijfer 11, maar kan zich uitstrekken tot het zien van andere cijfercombinaties zoals 1:11, 2:22, 3:33, 12:12, enz. Het gebeurt vaak genoeg en begint synchroon aan te voelen. Deze synchroniciteit lokt meestal de persoon die dit fenomeen opmerkt uit om naar antwoorden te zoeken of te voelen dat ze worden geleid door engelen of een bovennatuurlijke kracht. Omdat mensen ’s nachts wakker kunnen worden om enkele van deze nummercombinaties te zien, is het ook gekoppeld aan een “wake-up call”.

Hoewel er veel verklaringen voor het fenomeen zijn, verbaast het me dat je op internet niet veel informatie kunt vinden die het verbindt met bijbelse profetieën en de 11e uur-gelijkenis in het boek Mattheüs (voor degenen die niet bekend zijn met de gelijkenis, is het Matthew 20, KJV). Dit is wat er staat over het 11e uur (Mattheüs 20: 6-7):

En rond het elfde uur ging hij naar buiten en zag anderen stil staan ​​en zei tegen hen: ‘Waarom staan ​​jullie hier de hele dag stil?’ Ze zeggen tegen hem: ‘Omdat niemand ons heeft ingehuurd.’ Hij zeide tot hen: Gaat ook gij naar de wijngaard; en wat goed is, dat zult gij ontvangen. ‘

Volgens Ellen G. White, tijdens het “11e uur”:

“De oude waarheden zullen worden gepresenteerd, maar ze zullen in een nieuw licht worden gezien. Er zal een nieuwe perceptie van waarheid zijn, een helderheid en een kracht die iedereen zal onderscheiden. Degenen die het voorrecht hebben om onder zo’n bediening te zitten, zullen, als ze vatbaar zijn voor de invloed van de Heilige Geest, de stimulerende kracht van een nieuw leven voelen. Het vuur van Gods liefde zal in hen ontsteken. Hun opmerkzame vermogens zullen versneld worden om de schoonheid en majesteit van waarheid te onderscheiden. ”~ Christ’s Object Lessons, Ellen G. White, pp. 130-131.

Ellen G. White maakt deel uit van de beweging die bekend staat als de Zevende-dags Adventisten. Deze adventisten richten zich op een specifiek aspect van bijbelse profetie dat zich richt op de tijd van oordeel (de tweede fase waarin degenen die leven worden beoordeeld). Gedurende het laatste uur voor het Oordeel (het 11e uur) zullen veel arbeiders in dienst van God worden geroepen (om in zijn wijngaard te werken) om anderen te leren wat ze hebben geleerd. Dus dit is hoe het 11e uur zijn faam kreeg omdat het het laatste moment was om te verzoenen of een ander pad te kiezen voordat het te laat is en er niet langer de mogelijkheid is. Volgens het Merriam-Webster woordenboek geeft het 11e uur aan:

“: De laatst mogelijke tijd voordat het te laat is”

The 11:11 Light Field, Where Time Stops!!

Hoewel er veel new-age-sites zijn die aangeven dat 11:11 een activering tot ascensie is, herinnert de gelijkenis van Mattheüs (20:16) ons eraan dat niet iedereen die ‘geroepen’ is ‘uitverkoren’ is. Volgens bijbelse bronnen op internet, van degenen die de 11e uur durende oproep ontvangen om in Gods wijngaard te werken, worden degenen die “uitverkoren” zijn onderdeel van de 144.000 die “verzegeld” (in het boek Openbaring) zijn om hen te beschermen tegen schade tijdens de verdrukking:

‘Hierna zag ik vier engelen op de vier hoeken van de aarde staan, die de vier winden van de aarde tegenhielden om te voorkomen dat er wind op het land of op de zee of op een boom waaide. Toen zag ik een andere engel uit het oosten opkomen, met het zegel van de levende God. Hij riep met luide stem tot de vier engelen die de macht hadden gekregen om het land en de zee te schaden: “Schadelijk het land of de zee of de bomen niet totdat we een zegel op de voorhoofden van de dienaren van onze God hebben gelegd . ”~ Openbaring 7: 1 – 3

Dit is wat www.gotquestions.org te zeggen heeft over de 144000:

De 144.000 Joden zijn een soort ‘eerste vruchten’ (Openbaring 14: 4) van een verlost Israël dat eerder is geprofeteerd (Zacharia 12:10; Romeinen 11: 25-27), en hun missie lijkt te zijn om de post te evangeliseren -breek wereld en verkondig het evangelie tijdens de verdrukkingsperiode. Als resultaat van hun bediening zullen miljoenen – ‘een grote menigte die niemand kon tellen, uit elke natie, stam, volk en taal’ (Openbaring 7: 9) – tot geloof in Christus komen.

Dus de verschijning van 11:11 (die zich gedurende een 11e uur voordoet), zijn waarschijnlijk synchronistische aanwijzingen die degenen die ‘ingehuurd’ moeten worden als dienaren van God (die in staat zijn de waarheid te zien) oproepen tot geestelijke dienst en verzoening (bij -een-ment); dwz terugkomend in goddelijke afstemming met God. Dit is waarschijnlijk de reden waarom mensen 11:11 beginnen te zien wanneer ze geestelijk wakker worden. Velen van hen voelen zich ook gedwongen om te communiceren en anderen te verlichten.

Mysterie: klokken lopen sneller op Sicilie

Terwijl elke arbeider een penning krijgt voor zijn arbeid, doet zich een probleem voor wanneer de 11:11 oproep overdreven gehecht raakt aan het ontvangen van monetaire overvloed in plaats van verzoening. Zelfs binnen de gelijkenis van Matthew worden arbeiders gewaarschuwd niet te hebzuchtig te zijn. Elk ontvangt een Denarius, ongeacht hoe lang ze hebben gewerkt of hoe laat ze een oproep hebben ontvangen. Sommigen beginnen tegen de ‘goodman van het huis’ te mopperen en geloven dat ze meer verdienen. Dan zegt de heer van de wijngaard tegen degenen die mopperen (Mattheüs 20: 14-16);

Neem dat van u, en ga heen; ik zal dit laatste geven, evenals u. Is het voor mij niet geoorloofd om te doen wat ik wil met het mijne? Is uw oog slecht, omdat ik goed ben? Dus de laatsten zullen de eersten zijn, en de eersten de laatsten: want velen worden geroepen, maar weinigen gekozen.

De numerologie van 11:11
Zelfs numerologie lijkt het idee van Oordeel te verbinden met 11:11. Het getal 11 en de 11-kaart in de Tarot kunnen ‘gerechtigheid’, karma en verzoening vertegenwoordigen. Bij het werken met de negatieve vibratie van 11, duidt dit echter op onrechtvaardigheid, misleidingen, de weigering om te boeten en de gevolgen van negatief karma of slechte beslissingen. Dat vind ik het interessant dat voor mijzelf en anderen die ik heb gekend, 11:11 vaker te zien is wanneer ik verliefd word op Casanova’s, spelers of omringd word door mensen die onbetrouwbaar zijn. Mijn advies is dat als je 11:11 ziet en als iets, zelfs een “tweelingvlam” leidt tot het gevoel van obsessie of onderdrukking, de 11:11 aanwijzingen een richtlijn kunnen zijn om terug te keren naar het terugkeren op het innerlijke pad van uitlijning opnieuw.

In our daily life, we encounter many numbers. Some numbers become special when they appear again and again.    If you see 1212, then it has a special meaning.  Composition of Number 1212:  Number 1212 is the combination of

De 1 energie vertegenwoordigt de Magician-kaart in de Tarot. Rechtop, de goochelaar gebruikt zijn magie voorgoed. Hij maakt goede creaties (fruit). In het negatieve is de goochelaar zelfbediend, manipulatief en een oplichter. Het vertegenwoordigt de mentaliteit van tweedehands-autoverkopers.

De 4 vibraties (1 + 1 + 1 + 1 = 4) kunnen een aarding of een gebrek daaraan voorstellen. Dus, als je 11:11 ziet, merk dan op of je overdreven streeft naar de buitenwereld of opgebrand bent en of je je weer naar binnen moet keren of verbinding moet maken met de Ene energie (in plaats van in het scheidingsbewustzijn te blijven dat ideeën over competitie en streven vooruitgaan hebben de neiging te bevorderen). 4’en kunnen ook autoriteit vertegenwoordigen (de keizer kaart). Dus let op of macht constructief wordt gebruikt of wordt misbruikt in de grotere wereld of in uw omgeving.

11:11 kan ook een 2: 2-vibratie vertegenwoordigen. Dit heeft ertoe geleid dat het is gekoppeld aan dubbele vlammen of het spiegelproces. Ik heb de neiging om onze tweelingvlam in een grotere zin te zien in plaats van een soort soulmate te vertegenwoordigen. We zijn allemaal verbonden met alles, iedereen en zelfs met Moeder Aarde. Alles wat we doen heeft invloed op al het andere in het Universum, en wat weerspiegeld wordt in de grotere wereld kan symbolisch zijn voor wat er bestaat in de denkrichting van het grotere collectieve bewustzijn en zijn definities en geloofsystemen.

значение повторяющихся цыфр

Samengevat
Uiteindelijk kan 11:11 betekenen wat we willen dat het betekent. Het kan worden gebruikt om ons vooruit te helpen op ons pad of om ons vast te houden. Als we 11:11 willen zien voor zelfbediening, zullen we het waarschijnlijk vaak zien en gebruiken om ons streven naar onze persoonlijke doelen te valideren. Als we echter erkennen dat de aarde op een 11e uur crux is en gemotiveerd is om een ​​oproep te beantwoorden, kunnen we arbeiders zijn in Gods wijngaard op een moment dat ze het meest nodig zijn op aarde.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥