web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofPolitiek-Elite

Blauw bloed betekenis. De Heilige graal

Hoe is de term “Blue Blood” ontstaan?

Deze term verwijst naar de Europese koninklijke adel en is een metafoor die het diepblauwe uiterlijk van de aderen en de huid beschrijft.

De term Blue Blood (ook bekend als sangre azul) heeft een oorsprong die mogelijk is opgetreden vóór de opgenomen geschiedenis.
Het is heel zeker dat een aantal factoren deze term hebben gecreëerd.

Robert Peake:Princess Elizabeth 1596-1662 1603
Koningin Elizabeth I, portret waar de kunstenaar werd uitgedaagd door de zeer blauwe huid en aders.

Nu hebben roodharigen vaak een tere en lichte huid met doorschijnende aderen, maar rood haar komt ook vaker voor bij rh negatieve bloedgroepen en ook mn bij joden die idem een grote groep mensen zijn met het rh negatieve bloed!

Wat betekent de uitdrukking ‘Blauw bloed’?

Het bloed dat stroomt in de aderen van oude en aristocratische families.

Wat is de oorsprong van de uitdrukking ‘Blauw bloed’?

‘Blauw bloed’ is een letterlijke vertaling van het Spaanse ‘sangre azul’. Dit was de aanduiding die werd toegeschreven aan enkele van de oudste en meest trotse families van Castilië, die beweerden nooit te zijn getrouwd met Moren, Joden of andere rassen. (Oftewel de bewering dat zij de zuiverste afstamming waren van de Anunnaki!) De uitdrukking is waarschijnlijk ontstaan ​​in de blauwheid van de aderen van mensen met een lichte huidskleur in vergelijking met die van een donkere huid. (Omdat zij niet echt werkten, waren zij ook maar weinig in de zon, tekort vitamine D, en gezondheidsklachten te over, tevens inteelt in vele families die met elkaar trouwden om die bloedlijnen maar zuiver te houden!)

Dat was zeker het begrip in de 19e eeuw, en er lijkt weinig reden om eraan te twijfelen. In 1834 publiceerde de Anglo-Ierse kinderschrijver Maria Edgeworth een roman getiteld Helen , die die mening herhaalt:

“[Iemand] uit Spanje, van hoge rang en geboorte, van de sangre azul, het blauwe bloed.”

Tegenwoordig zijn er minder adellijke mensen die er een punt van maken een lichte huid te behouden om hun rang te tonen. We hebben meer kans om ogenschijnlijk blauw bloed te zien in de extremiteiten van mensen die lijden aan de slechte bloedsomloop, Raynaud.

Royal RH-factor

Zowat alle Europese koninklijke families hebben het RH-negatieve (Rhesus Monkey Factor Negative, RH-) bloed met een hoge graad van “O” negatieve -type bloed. (Ik heb dat dus ook) Prince Charles is bijvoorbeeld RH-type O – . Zo kunnen we vaststellen dat er een unieke bloedgroep bestaat voor Koninklijke adel. De verdeling van RH-bloed is minder dan 5% in de totale wereldbevolking.

Sinds Karl Landsteiner bloedgroep in 1901 ontdekte, zijn er sindsdien meer dan 30 groepen toegevoegd met meer dan 600 bloedgroepantigenen. Het lijkt erop dat het antigeen dat wordt aangetroffen in Europese koninklijke families een verdeling heeft van minder dan 0,1%. RV-bloed kan verhoogde koperniveaus bevatten in vergelijking met alle andere bloedgroepen. Dit verhoogde kopergehalte kan zorgen voor een meer uitgesproken blauwe tint voor het uiterlijk van het bloed in de ader. “De koninklijke ziekte”, de hoge incidentie van hemofilie in koninklijke families kan ook worden toegeschreven aan selectieve inteelt en de hoge concentraties RH-bloed.

De meeste geregistreerde geschiedenis vermeldt dat de term Blue Blood in 1834 in Spanje is ontstaan ​​met koninklijke families die een claim van Visigothic fatsoenlijk maakten.

Dit is echter eenvoudigweg niet het geval. Versie van deze term en observaties samen met kunst uit perioden vanaf 2500 voor Christus bevestigen dat vergelijkbare termen in gebruik waren. Er is echter een duidelijk geval dat de Baskische bevolking van Spanje en Frankrijk op dit moment de hoogste concentratie RH-bloed heeft.

Zilveren Lepels, Drinkbekers En Borden

Cubiertos de plata

Zilver heeft een van de krachtigste antibacteriële eigenschappen van elke van nature voorkomende stof. (Vandaar eten met een  zilveren bestek en het gebruik van zilveren theelepels. Door warmte komt er een lichte afgifte van het zilver via de lepel het lichaam binnen!)

Zilver was een zeer uitgesproken manier om rijkdom door koninklijke families te portretteren en ging het gebruiken voor veel voorkomende items. Het meest gewezen op dit inzicht is het gebruik van zilveren vorken, lepels, messen, drinkbekers, borden, enz. Het zeer hoge gebruik van zilveren eet- en drinktransporten betekent dat er een zeer hoge overdracht van ionisch en colloïdaal zilver gemengd in het alkalisch was. en zure voedingsmiddelen. Meestal kon de Silver Wine Goblet 100 delen delen per miljoen Silver in de Wine uitlogen. De geschiedenis leert dat er veel zilveren wijndrinkbekers in gebruik waren bij de koninklijke families. Hoog verbruik van zilver zorgde eigenlijk voor een zeer hoge weerstand tegen bacteriële infecties. De zeer hoge niveaus van zilver veroorzaakten echter ook Argyria. Denk ook aan de verdunning van colloïdaal zilver, die veel New Agers nu gebruiken tegen ziekten…het is in feite een oud gebruik die men ook kan verkrijgen door zilver bestek en theelepels te gebruiken)  De toestand van Argyria veroorzaakte letterlijk een blauwe huid en behoorlijk uitgesproken blauwe aderen en slagaders.

 

Koninklijke adel door zowat de hele geschiedenis zou het idee begeren dat ze “onaangeroerd waren door de zon” en dus niet waren gebruind. Bruinen was een teken van een arbeider die veel tijd buiten doorbracht. Zo werd de zeer uitgesproken witte, bijna doorschijnende huid een onderdeel van het koninklijke beeld. Dit type huid zorgde voor een veel meer uitgesproken zicht op de aderen en slagaders.

Lees ook:   Blokkeerfriezen moeten dna afstaan?

Conclusie

We kunnen er heel zeker van zijn dat de combinatie van een zeer unieke RH-factor samen met het Blueing-effect van hoog gebruik van zilver met een zeer doorschijnende huid de term Blue Blood heeft gecreëerd. Er is geen twijfel dat de gewone persoon of boer zich zou verwonderen over de huid en de uitgesproken blauwe kleur van het koninklijke bloed dat door de koninklijke aderen stroomt.

 


Heilige graal

The Round Table experiences a vision of the Holy Grail by Évrard d'Espinques, 1475

Kent u uw bloedgroep?

Het bloed dat door uw aderen stroomt, bevat uw levenskracht en uw bloedgroeptype kan u veel vertellen over uw voorouders.

Heeft u O Rh D negatief bloed?
 O Rh D negatief bloed – of blauw bloed – sangre azul in het Spaans, is een zeer oude bloedlijn. Ik weet zeker dat je de verhalen hebt gehoord over de heilige graal en Maria Magdalena die met de kinderen met Jezus naar Zuid-Frankrijk verhuizen. Achter alle verhalen schuilt een beetje waarheid, en wanneer je de puntjes begint te verbinden met stukjes en beetjes informatie die we wel hebben, ontvouwt zich een verhaal.De spirituele koninklijke bloedlijn.


Jesus and Mary: The Hidden Bloodline [DVD] [2018]
Als je alles wat je hebt geleerd kunt vergeten, en je geest even opent voor nieuwe ideeën, zul je verbaasd zijn hoe gemakkelijk je jezelf kunt toestaan ​​het grote geheel te zien. Er zijn veel geheimen die ons zijn onthouden en naarmate meer mensen zich bewust worden van hun eigen innerlijke goddelijkheid, komt de waarheid die duizenden jaren verborgen is, eindelijk naar boven.Vroeger was er een stam van zeer geavanceerde wezens op aarde. Je kunt er verhalen over zoeken en vinden. Zij waren de roodharige Goden en Godinnen van de legende. (Anunnaki-kwamen van Mars)Ze leefden in vrede en harmonie op aarde. Mannen en vrouwen werkten samen en ze creëerden een prachtig groot koninkrijk – Eden? Atlantis? Hyperborea? Kies maar. Ze hadden geen oorlogen of conflicten nodig, omdat ze in een hemel op aarde leefden. Sommigen zeggen dat ze vreemd waren aan de planeet, maar ze evolueerden gewoon gescheiden van andere mensachtigen. En hoewel ze sneller evolueerden dan anderen, was dit niet omdat ze buitenaards waren, het kostte hen duizenden jaren om op dat punt te komen, de anderen hadden het gewoon nog niet ingehaald.Er waren andere wezens op aarde die afzonderlijk evolueerden naar deze goden en godinnen, ze waren een simian race en niet erg intelligent. Sommige goden besloten om een ​​nieuw ras te creëren met hun eigen genen gemengd met de genen van de simians. De goden wisten van DNA en hoe ze dingen genetisch konden veranderen.

Uiteindelijk creëerden ze enkele nieuwe wezens die half God en half simian wezens waren, moderne mensen werden geboren. Ze hielden zoveel van hun nieuwe creatie dat ze besloten ze als vrouw te nemen. De mensen waren zoveel kleiner dan de goden, met smalle heupen, en dus worstelden ze met het baren van de kinderen van de goden. Een nieuwe lijn werd geboren met meer van de genen van de goden, maar de vermenging had wat agressie en mentale problemen veroorzaakt.

De goden waren dol op hun nieuwe creaties en leerden ze veel dingen. Sommige goden waren het echter niet eens met wat er aan de hand was, en deze inmenging in de natuur en beval alle nieuwe mensen te doden zodat ze niet konden fokken.

Een bewust gecreëerde zondvloed vernietigde de meeste gemengde mensen, maar sommigen overleefden.

De goden keken toe terwijl de mensen evolueerden, en de mensen aanbaden de goden als spirituele leiders – koningen en koninginnen. Er was lange tijd vrede, toen de goden de mensen leerden hoe ze dingen konden laten groeien en steden konden bouwen. Ze leerden hen hoe het vrouwelijk lichaam in harmonie was met de maan en hoe dit alles op aarde beïnvloedde. Hun kalenders waren allemaal Luna, en ze vereerden de vrouwtjes als makers en leiders. Omdat de kalenders Luna waren, hadden ze 13 maanden in een jaar.

Sommige van de mannen uit de zuiverdere gemengde lijn mensen, begonnen jaloers te worden op de vrouwen en hun macht binnen de stam, ze besloten te rebelleren en het over te nemen. Ze wilden niet langer de spirituele leer van de goden en verwierpen ze, namen hun stammen over en begonnen oorlogen met andere stammen. Ze werkten aan het verbergen van de ware geschiedenis over de Goden / Godinnen en matriarchie. Ze werkten aan het onderdrukken van vrouwen en elke vorm van spiritualiteit die ze niet konden gebruiken om mensen te beheersen en te manipuleren. Ze wilden zo veel mogelijk land en controle.

Ze creëerden een religie die zich richtte op één God, de zon en mannelijke energie. Ze veranderden de kalenders in Solar en 12 maanden en zeiden dat 13 een slecht ongelukkig aantal was.

Lees ook:   Aanslag Utrecht....?

Op dit punt waren de mensen en de goden min of meer even groot geworden, alleen hadden de goden nog bredere heupen, grotere zwaardere botten en bleven matriarchaal, maar moesten onderduiken.

Jezus en Maria Magdalena


Bloodline, the real story behind "The DaVinci Code"
Nu komen we bij de tijd van Jezus en Maria, die van het koninklijke geestelijke bloed van de goden waren, beide met rood haar, bleke huid en O Rh negatief bloed. Maria Magdalena was de echte leraar, Jezus was haar partner, ze behoorden tot een geheime orde die de waarheid onderwees, die in het geheim aan haar leden wordt doorgegeven.Omdat het vrouwen in de nieuwe patriarchale samenleving niet toegestaan ​​was spirituele leraren te zijn, nam Jezus het grootste deel van de eer voor het werk van Magdalena.Ze werden gehaat omdat ze probeerden mensen te bevrijden van het dogma dat ze waren geprogrammeerd om te geloven, en ontsnapten naar het zuiden van Frankrijk waar ze een gezin grootbrachten. De lokale bevolking zag hen als de spirituele leiders die ze waren en hielden ze vele generaties veilig.

De verhalen van Jezus die aan het kruis sterft en vele andere verhalen zijn allemaal allegorie, en praten niet over Jezus de man, ze praten over de Zon in het wiel van het jaar en de vier seizoenen, gescheiden door een kruis.

Marokko en Baskenland

De familie verspreidde zich vanuit het Midden-Oosten via Egypte, naar Marokko en naar het Baskenland van Spanje, naar Castilië, en de Spaanse koninklijke familie draagt ​​deze bloedlijn en heeft de sangre azul, koninklijk bloed of blauw bloed, net als velen van de koninklijke families in het verleden. De Thracische royals droegen ook deze bloedlijn.

De voorouders verhuisden ook van het Baskische gebied naar het VK en Ierland, en werden later bekend als de Picts – geschilderde exemplaren. Ze werden uiteindelijk naar het noorden van Schotland gebracht toen andere stammen binnenvielen. De Picten dragen de koninklijke bloedlijn en creëerden de koningen en koninginnen van Ierland en Schotland, en droegen de waarheid nog steeds doorgegeven in hun geheime rituelen en ceremonies.

Heb je Pictische voorouders?

Er zijn enkele genen die Picts identificeren. Y-DNA-lijnen zijn Haplogroepen J en I. mtDNA haplogroep H & U.

Als je blauw bloed hebt, heb je het roodhaargen. Zie je hoe rood haar al generaties lang wordt gedemoniseerd? In Egypte en andere landen zijn roodharige mensen vermoord vanwege hun magische krachten. Op andere plaatsen genaamd Heksen, het kwaad, gekenmerkt door de duivel. Allemaal omdat degenen die de wereld beheersen zoals die nu is, nooit de waarheid over onze oorsprong willen hebben en willen weten dat ze mensen niet langer kunnen beheersen met hun leugens. De waarheid over de Heksenjacht- de ware spirituele vorsten die de geheimen uit het verleden dragen, moesten worden verwijderd, zodat de waarheid nooit kon uitkomen. Maar sommigen van ons hebben het overleefd.

De bloedlijnfamilies zijn terug te voeren tot Ramses in Egypte, de roodharige koning.

Bloedgroepanalyse

Ik gebruik de term God en mens om onderscheid te maken tussen de spirituele leiders van weleer die moderne mensen hebben geschapen en mensen van vandaag.

O Rh negatief – Zuiver blauw bloed van de goden, zeer zeldzaam.

O Rh positief – Gemengd, God en mens. Het meest voorkomende bloed van moderne mensen. Dit is waarschijnlijk de eerste mens gecreëerd door de God / Mens-mix.

A Rh-negatief – Gemengd, God en menselijk type 1. Zeer zeldzaam.

A Rh positief – Menselijk type 1. Zeer vaak.

B Rh negatief – Gemengd, God en menselijk type 2. Zeer zeldzaam.

B Rh positief – Menselijk type 2. Zeer vaak.

AB Rh negatief – Mixed, God, Human types 1 en 2. Zeer zeldzaam.

AB Rh positief – Mixed, Human types 1 en 2. Zeer zeldzaam.

Alle Europeanen en de meeste mensen op de wereld hebben een deel van het bloed van de goden, maar de eigenschappen komen het meest voor bij mensen met Rh-negatief bloed. En alleen omdat je B positief bloed hebt, betekent dit niet dat je niet alle eigenschappen hebt, omdat Europese type 1 & 2-mensen er heel goed in zouden hebben gedaan om niet te worden gemengd met sommigen die de genen droegen, maar omdat de Rh-negatieve genen recessief zijn, worden meer mensen positief geboren. Om van de zuivere O Rh-negatieve bloedlijn te zijn, zou dit betekenen dat je voorouders allemaal ook O Rh-negatieve zijn, wat de reden is dat het zo zeldzaam is, maar een hoger percentage zuiver bloed overleeft nog steeds in bepaalde gebieden, en in sommige van de oude koninklijke families.

Wat betekent dit allemaal?

Het betekent dat onze huidige leiders dingen slechte doen omdat ze geen spirituele wezens zijn. Ze geven alleen om zichzelf en hun egoïstische winst van macht en geld. Ze willen iedereen dom houden en doen wat hen wordt opgedragen, terwijl ze alle voordelen hebben.

De kinderen van de Heilige Graal worden echter wakker en vinden elkaar weer. Ze weten dat de wereld uit balans is, en als we doorgaan op dit huidige pad zullen we onze Moeder Aarde en al het leven op haar vernietigen.

De tijd is aangebroken om uit onze slaap te ontwaken, de oude stammen samen te voegen en vrede, harmonie en balans terug te brengen.

Lees ook:   Bloedgroep rh negatief en de Basken

Je zult weten dat als je een van de Graalkinderen bent, je jezelf zult herkennen als een Theolaliet.

Theolalite

What are Theolalites? - Temple of Theola - Tau Tia L Douglass

Theolalite Trinity

Wat zijn theolalieten?

Ze zien eruit als jij of ik, dat zag je niet aan hun uiterlijk. Maar als je in hun ogen kijkt of in hun aanwezigheid bent, zou je ze snel herkennen.

Ze zijn niet zoals anderen, ze kunnen worden gezien als geheim en gereserveerd, soms zelfs opstandig. Als je er echter een zou leren kennen, zou je zoveel leren door gewoon in hun aanwezigheid te zijn.

Het zijn zeer spirituele wezens, die geen behoefte hebben aan jaloezie, afgunst of roddel. Ze vinden dit afschuwelijk en kunnen niet begrijpen waarom anderen zo zouden willen zijn. Als een vriend het goed doet, zijn ze oprecht blij voor hen en hebben ze hem meestal geholpen daar te komen, zonder krediet te nemen. Ze werken onbaatzuchtig voor anderen en vragen nooit om lof of bewondering. En hoewel sommigen ze misschien afstandelijk vinden en doen alsof ze boven anderen staan, willen ze niet die indruk wekken … Ze weten gewoon niet hoe ze moeten omgaan met ‘normale’ mensen, want ze zijn verre van normaal. (Klopt)

Hebben Theolalites speciale vaardigheden?

Theolalieten worden geboren met telepathische vermogens, kijken op afstand, paranormaal begaafdheid, psychometrie en verschillende andere ‘geschenken’. Als kinderen groeien ze op in de overtuiging dat iedereen zo is, en het kan een echte schok voor hen zijn als ze zich realiseren dat zij de enigen zijn. (Klopt)Ze worden vaak gepest door anderen als kinderen, en dit gaat vrij vaak door in de volwassenheid, omdat anderen niet de neiging hebben om degenen te vertrouwen die ze als een boek kunnen lezen. Ze kunnen in je ziel kijken en je ware geest zien en hoewel ze niet van veel menselijk gedrag houden of ermee instemmen, vergeven ze mensen voor hun fouten, omdat ze zich realiseren dat ze niet weten wat ze doen, hebben ze de verbinding met hun Hogere verloren Zelf, dus niet bewust bewust van hun acties. (Klopt)

Ben ik een theolaliet?

Theolalieten die dit artikel lezen, zullen zichzelf onmiddellijk herkennen.

  • Heb je je altijd al een buitenstaander gevoeld, ongeacht met welke groep mensen je hebt geprobeerd in te passen.
  • Heb je maar een paar hele goede vrienden en vind je anderen altijd komen en gaan, maar klik je er gewoon niet mee?
  • Vind je jaloezie en afgunst weerzinwekkend en leef je je leven en wil je anderen op hun eigen spirituele paden helpen?
  • Voel je de pijn en pijn bij anderen, zo sterk dat het soms ondraaglijk kan zijn?
  • Weet je dat je weet wat anderen denken?
  • Wanneer je een object aanraakt of een kamer binnenkomt, krijg je dan vibes?
  • Vindt u dat u een sterke behoefte hebt om anderen zoals u te vinden?
  • Wil je dat de wereld een betere plek wordt en het alleen kan zien gebeuren als mensen zich spiritueel ontwikkelen?

Als je de meeste of alle bovenstaande vragen met ja beantwoordt, ben je waarschijnlijk een Theolalite.

Kan iemand een Theolaliet worden?

Sommigen worden wakker, bewust en evenwichtig geboren, helaas moeten anderen eraan werken. Het feit dat iemand wil werken om beter en spiritueel geavanceerder te worden, betekent dat je een veel hogere kans hebt dan iemand anders die je willekeurig hebt gekozen.

Zo goed gedaan, je hebt al een enorme stap gezet in de richting van verandering en spirituele evolutie.

Momenteel is de enige kerk met geldige apostolische successie die is gesticht door ware spirituele royalty’s de kerk van St. Mary & St. John (een spirituele kerk, niet religieus). Als je een roeping tot minister voelt, of naar je eigen innerlijke waarheid en verlichting toe werkt, kun je hier meer informatie vinden https://churchsmsj.org/

Blood Type Origins

Homo Erectus, dit is waar B-positief bloed vandaan kwam en daarvoor Gorilla’s.

Homo Heidelbergensis, dit is waar een positief bloed vandaan kwam. Daarvoor Chimpansees. De genen van deze werden gebruikt met een klein percentage Neanderthaler genen om de Cro-Magnons te maken. De Cro-Magnons zijn gemaakt als een krijgersras, die geacht werd groot en sterk te zijn en goed te werken. Een beetje kennis is echter gevaarlijk en ze namen het al snel volledig over en doodden zo veel Neanderthalers als ze konden. De Neanderthalers waren de stam koningen en koninginnen, de sjamanen … Degenen die hadden besloten om met genen te knoeien, hadden monsters gecreëerd, niet-spirituele oorlogachtige Cro-Magnons zij brachten patriarchaat en oorlog terwijl ze een nieuwe – hond eet hond – cultuur creëerden .

Cro-Magnon, deze hebben voornamelijk een positief bloed. Neanderthalers waren degenen die de Cro-Magnons hebben gecreëerd, gecommuniceerd en opgeleid voordat ze rebelleerden tegen hun makers.

Neanderthalers, dit is waar O neg bloed vandaan kwam. Alle rh negs dragen deze bloedgroep, als u A, B of AB bent, draagt ​​u deze recessief. Als je O positief bent, draag je het ook recessief, en de meeste andere Europeanen doen dat, zelfs als je A of B positief bent.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken