web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteGeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Macht en bloedlijnen van begin tot vandaag

4.000 v.Chr

De Anunnaki

The biggest secret that the pentagon hides: “The Anunnaki are returning to Earth” - Alien Code

Een goed uitgangspunt voor de Nieuwe Wereldorde is de Anunnaki. De exacte oorsprong van deze groep is niet helemaal duidelijk, maar we weten wel dat ze een sterke invloed hadden op Mesopotamië en veel spijkerschrift vermeldingen gaan over hen. Deze groep wezens bezat geavanceerde kennis en had hun eigen interne mysterie religie die vele esoterische geheimen bevatte die verborgen waren voor de meerderheid van de mensen. Deze geheimen maakten deel uit van wat hen aan de macht bracht en hen daar hield. Omdat zij zich vermengden met de aardse mensheid die zij door middel van dna veranderd had in intelligentere wezens door een deel van hun eigen dna te vermengen met die van henzelf, kregen zij later, tegen de wil in van hun leiders, ook zelf nog nazaten met de modernere mensensoort. Deze Nephilim, half engelen, of half Goden, werden later verkozen als koningshuizen die moesten heersen over de mensheid omdat de mensheid leiders nodig had omdat zij anders zou ontaarden. En de wereld in chaos ten onder zou gaan, de mens had nml niet dat logische overzicht. Lees de Rh Negatief categorie op deze website. Deze  bloedlijnen moesten intact blijven en zuiver. Vandaar dat koningshuizen en presidenten rh negatief bloed hebben. (Waarschijnlijk allemaal!?)-Blue bloods)

3000 v.Chr

Feniciërs & Kanaänieten

The Phoenicians (1500–300 B.C.) | Thematic Essay | Heilbrunn Timeline of Art History | The Metropolitan Museum of Art

Niet alle Anunnaki waren wat we goed zouden noemen. Net als vandaag wilden sommige groepen hun geavanceerde kennis gebruiken om mensen te beheersen, terwijl anderen het wilden gebruiken om mensen te bevrijden. De Anunnaki begonnen samen te smelten met andere rassen (?) en er ontstonden nieuwe groepen. Groepen bekend als Feniciërs en Kanaänieten begonnen zich te vormen en sommige leden in deze groepen hadden de intentie om hun geavanceerde kennis te gebruiken om andere mensen te beheersen.

1894 v.Chr

Babylon

20 Mystery Facts of the Hanging Gardens of Babylon – Mysterious Monsters

Naarmate deze Feniciërs / Kanaänieten zich uitbreidden, werkten ze uiteindelijk hun weg naar het rijk van Babylon. Het was hier dat veel van hun riten en rituelen werden vastgesteld. Babylon wordt vaak afgeschilderd als een slechte plaats in onze geschiedenis, maar het wordt ook afgeschilderd als een geweldige stad die de wereld leidde in innovatie en technologie. U zult merken dat NWO altijd dicht bij innovatie en technologie staat … zelfs als ze het alleen voor zichzelf houden.

1400 v.Chr

Egypte

Temple of Hathor Dendara Egypt | Incredible Pictures

Na vele eeuwen in de regio Mesopotamië te hebben geregeerd, werkten de ”NWO” (Rh negatieve)-bloedlijnen uiteindelijk hun weg naar Egypte en wierpen veel van de bestaande Egyptische dynastieën omver. In onze geschiedenis lezen we over Akhenaten die aan de macht komt in Egypte en de Godheid Amen vervangt door de God Aton. Deze ‘Atonisten’ werden de farao’s van Egypte en vervingen de wijsheid van het oude Egypte door hun nieuwe versie van wijsheid.

 

900 v.Chr

Judieten & Levieten

Gedurende hun tijd in Egypte (en daarvoor) hadden deze Kanaänitische bloedlijnen zich ook een weg gebaand in 2 primaire Israëlitische bloedlijnen die bekend staan ​​als de Judieten en Levieten. De Judieten waren de heersers (royalty’s) en de Levieten waren de kennisbewaarders (priesterschap). Gedurende deze tijd liet Juda een aantal koningen stijgen en dalen. Sommige koningen waren wat we goed zouden noemen, de meeste waren slecht.

27 v.Chr

Romeinse rijk

AmericanVHS Online School Franchise#StartYourOwnOnlineSchool #OnlineSchool #AmericanHighSchool #AmericanVHS

Deze Egyptische Atonistische bloedlijnen vonden uiteindelijk hun weg naar het Romeinse rijk. Door het Romeinse rijk breidden ze hun macht enorm uit en via Rome werkten ze ook achter de schermen door veel van  Caesars politiek te beïnvloeden. Door hun politieke invloed te gebruiken, konden ze uiteindelijk hun hoofdkwartier voor controle creëren …

325 CE

Het Vaticaan

"School of Athens" Stickers by Goosekaid | Redbubble

De Romeinse kerk werd uiteindelijk opgericht door politieke invloed en het Vaticaan werd het exoterische hoofdkwartier voor de Atonisten. De paus werd de predikant van Christus en tot op de dag van vandaag noemt hij zichzelf de heerser van de aarde totdat Jezus terugkeert. Het Vaticaan werd de belangrijkste frontorganisatie voor de Nieuwe Wereldorde en het was een grote duw in de richting van het organiseren van alle religies van de wereld in één en vernietigde alle wijsheid van het verleden.

500 – 1500 CE

Europa en de middeleeuwen

Map of Europe by Lucas Janszoon Waghenaer, 1592. hi resolution found here

Deze bloedlijnen verhuisden uiteindelijk naar Europa en werden zij veel van de koningen en koninginnen in de donkere middeleeuwen. De donkere middeleeuwen was een van de periodes met de grootste controle door het Vaticaan. Gedurende de hele Donkere Middeleeuwen was het Vaticaan, door het gezag van “God”, bezig koningen en koninginnen aan te stellen om over het volk te regeren. We weten allemaal dat de donkere middeleeuwen een periode in de geschiedenis was met de hoogste niveaus van onwetendheid.

1300 – 1700 CE

Black Nobility & Hanseatic League

Merovingian Bloodline and The Black Nobility

De koningen en koninginnen van oude bloedlijnen werden bekend als de Black Nobility en ze begonnen Europa en andere delen van de wereld te domineren door middel van handel. Ze werkten zeer nauw samen met veel zakenmensen en creëerden exclusieve zakelijke partnerschappen om de handel te controleren. Een dergelijke relatie stond bekend als Hanseatic League. De Black Nobility domineerde de wereld door middel van financiën.

1400 AD – 1700 CE

Europese landen en steden ontwikkeld

Frans Pourbus - Elisabeth de France

Terwijl de Zwarte Adel in heel Europa regeerde, werden veel landen en steden steeds meer ontwikkeld. Venetië werd een primaire bankstad voor deze bloedlijnen voordat het naar Amsterdam verhuisde. Vanuit Amsterdam werd de financiële controle uiteindelijk verplaatst naar Londen, waar het nu nog steeds is. Tijdens deze periode waren er veel strijd tussen de macht van het Vaticaan en de macht van het volk.

1689 CE

Groot-Brittannië stijgt op tot prominentie

William III of England (The Hague, 14 November 1650 – Kensington Palace, 8 March 1702; also known as William II of Scotland and William III of Orange) was a Dutch aristocrat and a Protestant Prince of Orange from his birth, Stadtholder of the main provinces of the Dutch Republic from 28 June 1672, King of England and King of Ireland from 13 February 1689, and King of Scotland from 11 April 1689, in each case until his death.

Met William III van Engeland aan de macht in Groot-Brittannië, werd Groot-Brittannië het belangrijkste land dat de uitvoerende en financiële tak van de Nieuwe Wereldorde vertegenwoordigde. Er waren al lang verdragen tussen het partnerschap van Groot-Brittannië en het Vaticaan. Kort nadat de Bank of England werd opgericht, die bankstrategieën uit het verleden heeft overgenomen die zijn ontwikkeld door de Tempeliers en zijn overgenomen uit Venetië en Amsterdam.

1776 CE

Amerika stijgt tot prominentie

This map of North America was made in 1851 by John Tallis.

Amerika brak uiteindelijk af van Groot-Brittannië en werd zijn eigen land. Gedurende de 19e eeuw en tot in de 20e eeuw besteedde Groot-Brittannië veel middelen aan het heroveren van Amerika. Na vele oorlogen  kon Groot-Brittannië eindelijk Amerika heroveren met legale middelen bij bedrijven en met financiële middelen met de oprichting van de Federal Reserve.

Vandaag

De drie-eenheid van controle

Freemason Symbol And Quote Photograph

Vandaag hebben we het Vaticaan, Groot-Brittannië en Amerika als de belangrijkste spelers achter de Nieuwe Wereldorde. Uiteraard zijn het niet deze landen op het maaiveld. Het zijn deze landen die door NWO als hulpmiddelen worden gebruikt en die hen via hun interne netwerk beïnvloeden. Alle 3 landen hebben onafhankelijke landen in het hoofdland: in Rome hebben we Vaticaanstad, in Groot-Brittannië hebben we The City of London en in Amerika hebben we het District of Columbia. Elk land heeft een obelisk die de ware macht aangeeft die achter deze landen werkt.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥