web analytics
11:11 Dubbele getallen

HET OCCULTE CORONA-INITIATIE-RITUEEL BLOOTLEGGEN

De hele wereld neemt deel aan een occult ritueel van de corona-initiatie, hoewel bijna niemand het zal beseffen. De maatregelen en beleidsmaatregelen die overheden sinds de start van Operatie Coronavirus wereldwijd hebben uitgerold – zoals quarantaine, lockdown, handen wassen, maskerdragen, sociale afstand nemen en meer – zijn in feite aspecten van occult inwijdingsritueel. Deze aspecten zijn slim aangepast aan de huidige nep-pandemie en vermomd als echte volksgezondheidsstrategieën. Zoals ik in eerdere artikelen heb besproken, is deze pandemie een  evenement van het type 9-11 dat al tientallen jaren zorgvuldig wordt gepland .

De mensen die de wereld leiden, die ik vaak de samenzweerders van de Nieuwe Wereldorde (NWO) noem, laten weinig aan het toeval over. Het zijn  zwarte magiërs en ze voeren deze  live oefening  op dezelfde manier uit als hoe ze hun geheime satanische rituelen uitvoeren. In beide gevallen is het doel hetzelfde: ingewijden uit hun normale bestaanswijze halen, opsplitsen, onderwerping opwekken, hen opnieuw in de gelijkenis van hun leiders brengen en ze tenslotte terugbrengen naar een  nieuw normaal  waar ze dat niet kunnen terugkeren naar hun oude manier van leven.

 

 

Corona-initiatie-ritueel: vergrendeling en quarantaine (isolatie)

Elk goed ritueel vereist voorbereiding. Het eerste deel van een inwijdingsritueel is isolatie. Dit isolement dient om de ingewijde te scheiden van de alledaagse (‘van de wereld’-) aangelegenheden van zijn leven. Het wordt vaak gedaan door alle banden met de buitenwereld te verbreken. Soms wordt de ingewijde naar een donkere kamer of grot gestuurd; dit suggereert ook een komende wedergeboorte uit een donkere baarmoeder. Tegenwoordig vereist deze isolatie ook scheiding van technologie en alles wat daarbij komt kijken (telefoons, computers, e-mails, sociale media, etc.). De zintuiglijke deprivatie stuurt de ingewijde overeind waar ze minder gebonden is aan overtuigingen en gedragingen.

In Operatie Coronavirus waren de afsluiting en quarantaine het isolerende aspect van het ritueel. Degenen die zich bewust waren van de situatie, merkten op dat het in quarantaine plaatsen van een hele gemeenschap van gezonde mensen een contradictio in terminis was, omdat het woord quarantaine alleen betekent  “een staat, periode of geïsoleerde plaats waarin mensen of dieren die van elders zijn aangekomen of zijn blootgesteld aan besmettelijke of besmettelijke ziekte worden geplaatst. ”  Zo kunnen per definitie niet-geïnfecteerde, gezonde mensen niet in quarantaine worden geplaatst; men kan alleen besmette, zieke mensen in quarantaine plaatsen. De agenda was echter om mensen op alle mogelijke manieren te isoleren om de eerste stap van initiatie te bereiken.

Lees ook:   De''monsters'' moet mogen in Nederland

Corona-initiatie-ritueel: handen wassen (afwijzing)

Een ander element van het ritueel was de obsessieve en dwangmatige focus op handen wassen. Hoewel handen wassen in het algemeen een goede hygiënische activiteit is die de verspreiding van ziekten kan helpen beperken, heeft Operatie Coronavirus het naar een geheel nieuw niveau van OCD-angst gebracht (door ontwerp natuurlijk). Symbolisch doet het wassen van handen denken aan het verhaal van Pontius Pilatus uit de bijbel, die zijn handen waste van de zaak met betrekking tot het lot van Jezus van Nazareth, en weigerde hem te straffen of hem vrij te laten. Vanuit dit perspectief gaat handen wassen over afwijzing. Maar wie of wat wordt er afgewezen? Het ‘oude normaal’ van vrijheid?

Corona-initiatie-ritueel: maskerdragen (censuur, onderwerping, ontmenselijking, alternatieve persona)

Ten vierde worden maskers vaak door de elite zelf gebruikt bij hun feesten en rituelen. Denk aan de satanische seksuele orgie-scene van Kubrick’s Eyes Wide Shut ? Maskers verbergen identiteit. Ze bespoedigen de ‘dood’ van de oude identiteit. Maskers creëren een alternatieve persona. Dit sluit aan bij het ongelooflijk belangrijke thema van  Satanic Ritual Abuse  (SRA) en  mind control. Bij ‘mind control’ gebruikt een ‘handler’ marteling en misbruik om het slachtoffer te dwingen zich te distantiëren. Dit is waar hun geest zich afsplitst en zich losmaakt van de realiteit om de enorme pijn die hen wordt aangedaan, aan te kunnen. Het is een ingebouwde mentale verdedigingsstrategie. Daarbij creëert het slachtoffer echter meerdere ‘alters’ of persoonlijkheden die los staan ​​van hun basispersoonlijkheid. Deze alters weten niet van het bestaan ​​van andere alters; zo kan het slachtoffer worden geprogrammeerd om dingen te doen (bv. een seksslavin of een huurmoordenaar worden) en zich niet te herinneren dat hij ze heeft gedaan, omdat een alter kan worden geactiveerd om naar voren te komen en daarna terug te keren naar het onderbewustzijn. Als het gaat om mind control,

Illuminati New World Order INWO Assassins Card Game NWO Death Mask Uncommon #SteveJacksonGames

Masker dragen is in veel opzichten een enorm onderwerp. In het artikel  Unmasking the Truth: Studies Show Dehumanizing Masks Verzwakken je en beschermen je nietIk heb enkele van de medische redenen besproken waarom het dragen van een masker niet alleen medisch nutteloos is als je jezelf wilt beschermen tegen COVID, maar ook potentieel schadelijk kan zijn voor je gezondheid. Er zijn echter veel lagen dieper als het gaat om de rituele aspecten van maskers. Allereerst maskeren maskers op censuur, het bedekken van de mond, kokhalzen en het onderdrukken van een vrije stem. Bedenk hoeveel afbeeldingen van censuur een persoon tonen met tape over hun mond. Censuur was een groot deel van deze agenda, zelfs voordat het officieel gebeurde, waarbij alle liefhebbers van Event 201 urenlang hun simulatie oefenden over hoe ze het officiële verhaal zouden beheersen en alternatieve gezichtspunten zouden censureren. Ten tweede symboliseren maskers onderwerping, het opgeven van onbeperkte toegang tot zuurstof. Deze hele agenda gaat niet over het virus; het gaat om controle. Het gaat erom mensen te dwingen zich te onderwerpen aan de wil van de manipulatoren van NWO, ook als dat wettelijk en medisch niet gerechtvaardigd is. Ten derde doen maskers denken aan robots. Ze zijn ontmenselijkend. Ze verwijderen iemands vermogen om volledig in het gezicht van iemand anders te kijken. Ze creëren afstand en scheiding bij mensen, maken het voor ons moeilijker om via lichaamstaal te communiceren en maken het voor ons moeilijker om empathie voor anderen te hebben, omdat die empathie vaak is gebaseerd op het echt zien van een andere persoon.

Lees ook:   Verbijstering over zg geweld bij Zwarte Piet haters!

Corona-initiatie-ritueel: sociale afstand (het nieuwe normaal)

Zodra het ritueel op weg is naar voltooiing, komt de ingewijde in een nieuwe manier van denken en een nieuwe manier van gedrag. Hij wordt opnieuw gemaakt naar het beeld van zijn handlers of manipulatoren die het ritueel hebben geleid. In het geval van COVID is het einddoel het nieuwe normaal waarbij iedereen permanent gescheiden en losgekoppeld is (evenals getest, gevolgd, contact getraceerd, gecontroleerd, gecontroleerd, gemedicineerd en gevaccineerd). Sociale afstand is in feite een asociale afstand; het draait allemaal om het verwijderen van de menselijke aanraking van onze interacties. Die aanraking maakt ons menselijk.

Het overkoepelende doel van het ritueel: het oude vernietigen en het nieuwe creëren

Als ik het hele corona-inwijdingsritueel zou samenvatten  met één concept zou het deze oude, beproefde en ware zijn. Ordo ab chao. De Hegeliaanse dialectiek. Probleem-reactie-oplossing. De feniks stijgt op uit de as. Al deze uitdrukkingen verwijzen naar dezelfde methode: het oude vernietigen om plaats te maken voor het nieuwe. Deze methode is op zichzelf niet slecht; het gaat erom hoe het wordt gebruikt. Het echte doel van ritueel is om iemands geest en karakter te veranderen, en het kan bewust of onbewust, bewust of onbewust worden gedaan. Ritueel kan net zo goed worden gebruikt voor witte magie als zwarte magie, je kunt deze techniek bijvoorbeeld gebruiken om destructieve gewoonten in jezelf te overwinnen en een beter persoon te worden. Alleen in het kader van de wereldwijde samenzwering wordt deze methode door de NWO-samenzweerders gebruikt om de wereld een minder vrije, minder vreedzame, meer gecontroleerde en meer hiërarchische plek te maken.

Laatste gedachten

Operatie Coronavirus is een wereldwijd ritueel en de vele elementen zijn zeer symbolisch. Mensen worden meegenomen als onwetende deelnemers zonder een idee te hebben hoe ze onbewust de diepere agenda ondersteunen (bijvoorbeeld door samen te werken met hun eigen slavernij, toe te geven aan belachelijke beperkingen en zelfs actief toezicht te houden op hun medeburgers). Dat deze nep-coronaviruspandemie een ritueel is, is niet verrassend, aangezien de binnenkern van de NWO  satanisten zijn die zwarte magie beoefenen . Zoals overlevende  klokkenluiders  bevestigen, gaan sommige van hun satanische rituelen gepaard met verkrachting en  jagen ze op mensen als dieren, massale orgieën, menselijk bloed drinken, kannibalisme en het offeren van kinderen. We moeten waakzaam blijven voor de diepere symbolische aspecten van deze agenda als we onze rechten en onze vrijheid echt willen behouden in het licht van deze duisternis.

Lees ook:   Poetin, Putin, in gesprek

 

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button