web analytics
11:11 Dubbele getallen

Van twaalf met corona besmette mensen in voetbalclub SpVgg zijn er tien dubbel gevaccineerd

“Het is onduidelijk hoe de infectiegolf is verlopen, waarbij bijna alle professionals nog zijn gevaccineerd.” – Een atleet is een van de herstellende die niet is gevaccineerd – en alleen hij is degene “die de minste waarde heeft.”

President Schwabl weet het niet meer : “Niemand kan het zichzelf uitleggen.” – Hij vermoedt immers dat de gevaccineerden “de afstand niet zouden bewaren” – dat is precies het meermaals genoemde probleem van in slaap gesust worden in een vals gevoel van veiligheid , wat alles nog erger maakt .

De echte verantwoordelijkheid ligt bij de vaccinatie-euforie met hun troebele beloften en beloften!

Bron

Lees ook:   Dodenherdenking en dikke man mag niet samen
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button