...
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Van twaalf met corona besmette mensen in voetbalclub SpVgg zijn er tien dubbel gevaccineerd

“Het is onduidelijk hoe de infectiegolf is verlopen, waarbij bijna alle professionals nog zijn gevaccineerd.” – Een atleet is een van de herstellende die niet is gevaccineerd – en alleen hij is degene “die de minste waarde heeft.”

President Schwabl weet het niet meer : “Niemand kan het zichzelf uitleggen.” – Hij vermoedt immers dat de gevaccineerden “de afstand niet zouden bewaren” – dat is precies het meermaals genoemde probleem van in slaap gesust worden in een vals gevoel van veiligheid , wat alles nog erger maakt .

De echte verantwoordelijkheid ligt bij de vaccinatie-euforie met hun troebele beloften en beloften!

Bron

Lees ook:   400.000 doden: het megaproces tegen de farmaceutische industrie begint

Gerelateerde artikelen

Back to top button