20 september 2020

 

Ziekten door migranten

De migrerende vluchtelingen die probeert de VS binnen te vallen, is in feite een grote ZIEKTE bron die besmet is met HIV, tuberculose en andere infectieziekten

Duizenden migranten die via Mexico de grens van de Verenigde Staten proberen te overlopen, moeten naar verluidt nu een medische behandeling ondergaan omdat ze zijn besmet met levensbedreigende ziekten, onthullen ze over hen die zojuist zijn vrijgelaten uit de gezondheidsafdeling van Tijuana .

Ambtenaren in Mexico zeggen dat ten minste een derde van de 6.000 leden van de illegale karavaan lijdt aan HIV, tuberculose of een of meer van een aantal andere ernstige ziekten die de lokale bevolking besmetten.

“Er zijn drie bevestigde gevallen van tuberculose, vier gevallen van HIV / AIDS en vier afzonderlijke gevallen van waterpokken,” verklaart een woordvoerder van het Tijuana Health Department aan verslaggevers. “Ten minste 101 migranten hebben luizen en meerdere gevallen van huidinfecties, de gegevens van de afdeling laten zien . Er is ook een dreiging van Hepatitis-uitbraak als gevolg van onhygiënische omstandigheden. ”

Omdat er nergens anders deze geïnfecteerde mensen kunnen worden gehuisvest, bezetten velen  van hen momenteel het Benito Juarez-sportcomplex in de buurt van de haven San Ysidro, VS-Mexico, hoewel de faciliteit slechts in staat is om maximaal 1.000 mensen te behandelen.

Illegale migranten krijgen te horen “niet te spugen” na een golf van lichamelijk vloeibare bio-gevaren.
Veel van deze ‘arme vrouwen en kinderen’, zoals de  nieuwsmedia in Amerika ze noemen, hebben extreem slechte hygiënenormen. Duizenden, veelal jongere mannen zijn naar verluidt aan het hoesten en spugen zo veel rond Tijuana dat ambtenaren daar “No Spitting” -borden als afschrikmiddel moesten ophangen.

Ondertussen zijn lokale overheden in Tijuana ten einde raad en hebben ze geen geld meer, terwijl ze proberen om te gaan met deze illegale invasie.

“We zullen de middelen van de inwoners van Tijuana niet schaden,” verklaarde Juan Manuel Gastelum, burgemeester van Tijuana, eraan toevoegend dat de stad ongeveer $ 30.000 per dag moet uitgeven om de plaats leefbaar te houden ondanks de invasie.

“We zullen morgen geen belastingen heffen om het probleem van vandaag te betalen,” voegde hij eraan toe.

Lees ook:   IQ per land! Damn

Verraderlijke CDC die zieke migranten naar de VS brengt voor “behandeling” – voor het ”dubbeltje” van de belastingbetaler
Aangezien herhaalde pogingen van “bleeding heart” linksen toelaten van deze hordes van illegalen in de VS heeft er tot nu toe niet in geslaagd, de corrupte Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) doet haar deel om het land te vernietigen door het daadwerkelijk invliegen deze zieke criminelen in het land en verzendt ze naar de medische faciliteiten van CDC voor behandeling.

Uit rapporten blijkt dat de CDC de zieke migranten naar Georgië brengt, waar ze nu medische zorg ontvangen die wordt betaald door Amerikaanse belastingbetalers.

“Ik denk dat we nog veel meer vluchten zullen zien die illegaal zieke illegalen van de grens naar verschillende militaire bases brengen en vervolgens door naar ziekenhuizen in de omgeving”, legt een rapport uit.

“Zoals u weet, heeft onze regering lange tijd gevaren in gevaarlijk zieke illegalen in de VS … vooral uit Afrika. Het is een geheim programma. ”

President Donald Trump heeft herhaaldelijk verklaard dat hij niet toestaat dat deze illegale karavaans de VS binnenkomt en waarschuwt dat zijn leden gevaarlijke en gewelddadige criminelen van MS-13 zijn, om nog maar te zwijgen over andere gewelddadige criminelen uit het buitenland.

“Je gaat MS-13 vinden, je zult het Midden-Oosten vinden, je zult alles vinden”, zei de president.

“Amerikaanse grenspolitie agenten hebben een lid van de beruchte Salvadoraanse MS-13 bende gearresteerd die toegaf aan de autoriteiten dat hij reisde met een karavaan van Midden-Amerikaanse migranten die hoopten in aanmerking te komen voor asiel in Amerika.”

Blijf op de hoogte van Trump.news om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over president Trump en hoe hij omgaat met de illegale migrantencrisis .

Je kunt ook de acties van linksen, de CDC en andere verraderlijke entiteiten in de VS volgen die alles proberen om onze Republiek bij Treason.news te vernietigen .

Bronnen voor dit artikel omvatten:

DailyWire.com

NaturalNews.com

RightOfTheRight.com

Gerelateerde berichten