...

22 juni 2021

 

Wetenschap BEVESTIGT het: Vaccins verspreiden mazelen

Wetenschap BEVESTIGT het: Vaccins verspreiden mazelen

Terwijl volksgezondheidsinstanties, conventionele artsen en pro-vaccin fanaten ons allemaal zouden doen geloven dat het krijgen van prik absoluut bescherming biedt tegen de samentrekking en verspreiding van besmettelijke ziekten, bewijst onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift Clinical Infectious Diseases , zonder enige twijfel, dat dit absoluut niet het geval is.

Specifiek gericht op het BMR-vaccin voor mazelen, bof en rubella, onderzoekers van het Bureau of Immunization, het New York City Department of Health en Mental Hygiene, het National Center for Immunization and Respiratory Diseases, en de Centers for Disease Control and Prevention ( CDC) ontdekte dat, ondanks het feit dat ze waren gevaccineerd , personen die betrokken waren bij de uitbraak van de mazelen in New York nog steeds samentrekkend waren en anderen verspreidden – inclusief anderen die ook waren gevaccineerd.

Het was zo’n vernietigende onthulling dat zelfs de reguliere media het niet nalieten kennis te nemen, waaronder Sciencemag.org , die in april 2014 een artikel publiceerde over het onderwerp ‘ Mazoutuitbarstingen herleid naar volledig gevaccineerde patiënt voor de eerste keer’. In wezen werkt het MMR-vaccin niet zoals wordt geclaimd, noch krijgt het twee doses ervan, zoals de CDC beweert, een bijna perfecte bescherming tegen de ziekte.

“Uit onderzoek blijkt dat een gevaccineerd individu niet alleen besmet kan raken met de mazelen, maar het ook kan verspreiden onder anderen die er ook tegen zijn gevaccineerd – het dubbel ontkennen dat de toediening van meerdere doses MMR-vaccin ’97 procent effectief is ‘, zoals alom werd beweerd , “Onthult GreenMedInfo.com .

Uit hetzelfde rapport blijkt duidelijk dat het eerste bekende geval van transmissie van mazelen tijdens deze specifieke uitbraak plaatsvond bij een tweemaal gevaccineerd individu, hetgeen onderstreepte dat er “nood is aan grondig epidemiologisch onderzoek en laboratoriumonderzoek van verdachte gevallen van mazelen, ongeacht de vaccinatiestatus”, concludeerde het rapport.

Voor meer informatie over vaccins, kijk dan eens naar Vaccines.news .

2015 bof uitbraak aan de Universiteit van Illinois op dezelfde manier betrokken gevaccineerde personen
Een soortgelijke uitbraak die enkele jaren later plaatsvond op de Urbana-Champaign Universiteit van de universiteit illustreert verder het falen van het MMR-vaccin om een ​​echte en duurzame bescherming tegen de bof te bieden.

Lees ook:   Wat artsen zeggen tijdens een operatie!

Zoals we destijds meldden, kwamen tientallen studenten van de school naar verluidt met bof naar beneden – en volgens Illinois Department of Public Health Director Nirav Shah, kwam de overgrote meerderheid van deze gevallen voor bij personen die eerder waren gevaccineerd met niet slechts één, maar twee, doses MMR, zoals de CDC nu adviseert.

Dit suggereert dat, net als bij mazelen, de BMR absoluut niet effectief is in het beschermen tegen de samentrekking en verspreiding van de bof – wat betekent dat het MMR-vaccin, voor alle doeleinden en doeleinden, medisch nutteloos is .

Laat je niet misleiden: het MMR-vaccin heeft ook aangetoond dat het mazelen veroorzaakt bij de overgrote meerderheid van de ontvangers
In aanvulling op het niet verschaffen van bescherming tegen de samentrekking en verspreiding van mazelen, is ook van het MMR-vaccin aangetoond dat het bij sommige individuen mazelen veroorzaakt . Wetenschappers die werken voor het CDC’s National Center for Infectious Diseases, een programma dat wordt gefinancierd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en het Nationale Vaccinprogramma, ontdekten dat de overgrote meerderheid van mensen die MMR ontvangen aantoonbare niveaus van infectie met mazelen in hun lichaam vertonen.

Om preciezer te zijn, het is een aandoening die bekend staat als encefalitis van mazelen inclusie, of MIBE, die de hersenen infecteert en mogelijk tot de dood kan leiden – terwijl natuurlijke mazeleninfectie, zoals afgebeeld in een oude aflevering van “The Brady Bunch”, meestal erg mild, net als waterpokken krijgen.

“De moraal van het verhaal is dat je niet-vaccinerende ouders de schuld kunt geven voor de morbiditeit en mortaliteit van infectieziekten als vaccinatie niet leidt tot immuniteit en de gevaccineerden niet weerhoudt anderen te infecteren”, zegt GreenMedInfo.com .

“In feite zijn uitbraken secundair aan het falen van het mazelenvaccin en het afstoten in tot 99% immunisatie conforme populaties al tientallen jaren gebeurd.”

Lees het volledige rapport op GreenMedInfo.com .

Bronnen voor dit artikel omvatten:

GreenMedInfo.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Gerelateerde berichten