web analytics
11:11 Dubbele getallen
Edgar-Cayce11:11

11:11 en Edgar Cayce

Edgar Cayce noemde in zijn lezingen het fenomeen 11:11 één keer, maar deze observatie is tot nu toe relatief onopgemerkt gebleven.

In de lezing van Edgar, 900-429, verklaarde hij:

“De eerste les voor zes maanden zou One-One-One-One moeten zijn (1-1-1-1); Eenheid van God, eenheid van de relatie van de mens, eenheid van kracht, eenheid van tijd, eenheid van doel, eenheid in elke inspanning-eenheid-eenheid! ”

Edgar Cayce: 11:11 en synchroniciteit

Edgar stond bekend als de slapende profeet. Zijn werk werd vastgelegd door zijn secretaresse, Gladys Davis, die mogelijk de letterlijke en fonetisch gesproken woorden van ‘één, één, één, één’ opsloeg in plaats van het werkelijke aantal, 11:11.

Stel jezelf deze vraag: Waarom is niet het woord “en” tussen de derde en vierde “één”. Als het de bedoeling was om het woord ‘één’ en vervolgens grammaticaal te gebruiken, had de zin moeten worden gelezen als ‘één, één, één en één’. Dit was niet het geval.

Laten we de zin herschrijven zoals Edgar het bedoeld heeft:

“De eerste les voor zes maanden zou 11:11 moeten zijn; Eenheid van God, eenheid van de relatie van de mens, eenheid van kracht, eenheid van tijd, eenheid van doel, eenheid in elke inspanning-eenheid-eenheid! ”

Misschien wist Edgar over het 11:11 fenomeen en voorspelde dit in zijn lezingen?

Dus wat betekent dit?

Edgar Cayce: 11:11 en synchroniciteit

Wanneer je 11:11 (of een ander consistent synchronistisch getal) ziet, zou je je moeten concentreren op wat je op dat moment doet of aan het denken bent en dan proberen je gedachten te relateren aan hoe ze zich verbinden met de relatie van de mens, kracht, doel en inspanningen.

Veel mensen hebben vragen over 11:11 samen met andere opeenvolgende nummers, die zichzelf consequent herhalen. Heeft Edgar Cayce het wereldwijde bewustzijn van de toekomst aangeboord door duidelijk 11:11 te noemen? Is het mogelijk dat zijn visie ging over de verschijnselen achter het synchronistische nummer van 11:11?

Waarschijnlijk sprak Edgar Cayce deze woorden precies zoals ze bedoeld waren: 11:11.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥