web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11Dubbele tijden 11:11

Nummer 1, 11, 111 of 1111 

2c258d700a232e322947b0bf09861186 AnGel-WinGs.nlHet kan je overkomen dat je vaak het nummer 1, 11, 111 of 1111 voor u ziet , wanneer u op  uw horloge kijkt, op een weg- of autoplaat, op uw mobiele telefoon of waar dan ook. Dat is een bericht dat door de engelen naar je is  gestuurd en hieronder lees je wat ze je willen vertellen.

Hoe wordt het engelengetal  1 geïnterpreteerd?

Het cijfer 1 is het eerste van de ‘mannelijke ‘ cijfers en symboliseert God, het geheel. Het vertegenwoordigt het begin, de baanbrekende actie en de moed. 

Als je hem constant voor je ziet, is dat een herinnering dat je sterk moet zijn en in je dominantie moet geloven! Engelen versterken je zelfvertrouwen, waardoor je hart gevuld kan worden met liefde en vertrouwen! Dit engelgetal is een teken dat u op de goede weg bent!

Een ander bericht in verband met nummer 1 is dat van een nieuw begin , dus dit kan een teken zijn dat het het juiste moment is om een ​​nieuw project of een nieuwe fase in je leven te starten. Besteed aandacht aan je gedachten en gevoelens, vooral vlak voordat het nummer verschijnt, want dat is wat dit nieuwe begin zal voeden.

Het is een teken om op je instinct te vertrouwen en verder te gaan met je inspiraties. Je intuïtie is je innerlijke kompas en het zal je in de goede richting leiden, dus volg het. Je wordt gesteund door God, dus je hebt niets te vrezen.

Lees ook eens:   Nummerologie en karma

Hoe wordt het aantal engelen 11 geïnterpreteerd?

In de numerologie worden dubbele getallen zoals 11 en 22 beschouwd als dominante getallen met grote kracht. Het getal 11  is een diep paranormaal begaafd, intuïtief en gevoelig, dus het is een teken dat je op je intuïtie moet vertrouwen, je hart moet volgen en niet je ego moet laten regeren, want het is vrij sterk en je kunt in zijn val verstrikt raken. 

Je kunt een lichtend voorbeeld worden, de mensen die dicht bij je staan ​​leiden of duwen op het juiste pad dat voor je opengaat. Luister naar de stem van je intuïtie en handel ernaar  .

Hoe wordt het aantal engelen 111 geïnterpreteerd?

Het engelachtige nummer 111  symboliseert de snelle gebeurtenis, dus als het constant voor je verschijnt, herinnert het je eraan dat je de kracht van de maker hebt en dat je niet moet aarzelen. Stop met het over-analyseren van het “hoe” en het “waarom” en laat het over aan het universum, dat alle details zal regelen om alles wat je denkt of wenst uit te laten komen. Welk idee of gedachte je had vlak voordat je dit aantal zag, laat zien waar je je energie in moet steken om te slagen. Je intentie moet het algemeen belang zijn, dus onthoud dat  waar je je ook op concentreert (goed of slecht, positief of negatief, wenselijk of ongewenst), het zal gebeuren. Wees dus voorzichtig, want bje bent in … afstemming met het universum en je hebt de kracht om samen te creëren wat je maar wilt, dus kies verstandig.

Lees ook eens:   AANVALLEN UIT ANDERE DIMENSIES * MANIPULATIES IN DROOMTIJD

Hoe wordt het aantal engelen 1111 geïnterpreteerd?

Het getal 1111 duidt op een sterke spirituele verbinding en – zoals velen geloven – directe communicatie van de Grote Meester. Besteed daarom speciale aandacht aan de gedachten, gevoelens of gebeurtenissen voor of nadat je 1111 voor je ziet, want ze zullen van groot belang voor je zijn. Het is een goed idee om in detail vast te leggen wat er is gebeurd. Misschien ontdek je dat iets dat is gebeurd en je vond het per ongeluk, door het universum “ontworpen” was!

Dit aantal wordt door velen ook beschouwd als het aantal onmiddellijke vervulling van wensen. Dus jij bent de schepper van je realiteit en wat je verlangt kan van jou worden! Het is dan ook geen toeval dat als de klok 11:11 aangeeft, iedereen een wens doet! Dus als je het voor het eerst ziet of als het constant voor je verschijnt, beschouw het dan als een herinnering om duidelijke doelen in je leven te stellen. Laat het niet onnodig stromen, want je kunt het veel beter maken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥