web analytics

Epidemiologen ongerust: coronavaccins mogelijk binnen jaar uitgewerkt

Tientallen epidemiologen uit 28 landen luiden de noodklok. Zij vrezen dat de bestaande coronavaccins binnen een jaar al niet meer effectief zijn. Dat komt omdat er in heel veel landen nog nauwelijks gevaccineerd wordt, waardoor vaccinresistente mutaties kunnen optreden.

Dat blijkt uit een enquête van People’s Vaccine Alliance, een maatschappelijke organisatie waar onder meer Oxfam Novib en Amnesty International deel van uitmaken. Zij hebben 76 epidemiologen uit 28 landen vragen gesteld over de coronacrisis.

Lees verder via de bron

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5222551/epidemiologen-peoples-vaccine-alliance-westen-vaccins-inslaan

Lees ook:   UItslag onderzoek mondkapjes schimmels en bacteriën

Gerelateerde artikelen

Back to top button