20 januari 2022

 

Epidemiologen ongerust: coronavaccins mogelijk binnen jaar uitgewerkt

Tientallen epidemiologen uit 28 landen luiden de noodklok. Zij vrezen dat de bestaande coronavaccins binnen een jaar al niet meer effectief zijn. Dat komt omdat er in heel veel landen nog nauwelijks gevaccineerd wordt, waardoor vaccinresistente mutaties kunnen optreden.

Dat blijkt uit een enquête van People’s Vaccine Alliance, een maatschappelijke organisatie waar onder meer Oxfam Novib en Amnesty International deel van uitmaken. Zij hebben 76 epidemiologen uit 28 landen vragen gesteld over de coronacrisis.

Lees verder via de bron

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5222551/epidemiologen-peoples-vaccine-alliance-westen-vaccins-inslaan

Lees ook:   Geneesmiddelen niet onafhankelijk gecontroleerd op kwaliteit

Gerelateerde berichten