web analytics
11:11 Dubbele getallen
Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Gezondheid & Uiterlijk

Goed om te weten – eet dit niet!

Goed om te weten – eet het niet!

In februari 2010 werd de verplichte certificering van voedingsmiddelen geannuleerd onder het mom van futiliteit. Nu heeft het proces om het aandeel van schadelijke producten te vergroten zijn hoogtepunt bereikt.

Producten die ten strengste verboden zijn om te eten, ze zijn gevaarlijk voor de gezondheid

Mononatriumglutamaat E-621

Eet geen voedsel aangevuld met E-326 (mononatriumglutamaat). Neem een ​​pakket met goederen in de winkel en lees. Als mononatriumglutamaat wordt aangegeven, koop het dan helemaal niet. Mononatriumglutamaat is een smaakversterker. Nu wordt het zelfs toegevoegd aan de meest onverwachte producten om de populatie erop te “planten”. Wees voorzichtig!

Zoetstoffen

Alle suikervervangers hebben een sterk choleretisch effect. Bij mensen met galwegenaandoeningen kunnen suikervervangers het verloop van de ziekte verergeren. Maar in koolzuurhoudende dranken nemen weinigen suikervervangers serieus en tevergeefs betaalt de prostaatklier voor water met een “nul calorieën”.

Acesulfaam – E950. Hij is Sweet One.

In 1974 werd het in de VS door artsen erkend als een langzaam werkend gif en stof die de ontwikkeling van kwaadaardige tumoren kan versnellen.

Aspartaam ​​- E951

Handelsnamen: Sweetly, Slastilin, Sucraside, Nutrisvit. In 1985 werd de chemische instabiliteit van aspartaam ​​ontdekt: bij een temperatuur van ongeveer 30 graden Celsius in koolzuurhoudend water ontleedde het in formaldehyde (een klasse A carcinogeen), methanol en fenylalanine.

Cyclamate – E952 (Cyclies)

Sinds 1969 is het verboden in de Verenigde Staten, Frankrijk, Groot-Brittannië en verschillende andere landen vanwege het vermoeden dat deze zoetstof nierfalen veroorzaakt. In de landen van de voormalige USSR komt dit het meest voor vanwege de lage prijs.

Xylitol – E967

Zoet polyhydrisch

Xylitol komt in kleine hoeveelheden voor in verschillende soorten fruit en planten. Xylitol is na verwerking geurloze witte kristallen.Volgens sommige rapporten kan het blaaskanker veroorzaken.

Sorbitol – E420
In grote doses (meer dan 30 gram per keer) veroorzaakt het indigestie.

Transvetten

Transvetten zijn een specifiek type onverzadigd vet dat kunstmatig wordt verkregen. Als gevolg van het hydrogeneringsproces veranderen vloeibare plantaardige oliën in vaste plantaardige vetten – margarines, kookvetten.

Gehydrogeneerde vetten hebben een vervormde moleculaire structuur, niet kenmerkend voor natuurlijke verbindingen. Transvetten integreren in de cellen van ons lichaam en verstoren het celmetabolisme. Gehydrogeneerde vetten interfereren met de volledige voeding van cellen en dragen bij aan de ophoping van toxines, wat de oorzaak is van ziekten.

Olie 72,5%

Je moet in elk geval niet eten

Dit transvet is een plantaardige olie van lage kwaliteit die wordt afgebroken door waterstof. Olie is minder dan 82,5%. Als je zo’n olie niet kunt vinden, is het beter om plantaardige olie te eten. Het is beter om twee eetlepels natuurlijke boter te eten dan een heel pakje of kilogram transvetten.

Het eten van voedsel dat transvetten bevat, vermindert het vermogen van het lichaam om stress te weerstaan, verhoogt het risico op depressie.

Voedingsmiddelen die transvetten bevatten: margarine; zachte oliën, mixen van boter en plantaardige oliën; geraffineerde plantaardige olie; mayonaise; ketchup; fastfoodproducten – frites, enz., voor de bereiding waarvan gehydrogeneerde vetten werden gebruikt; Zoetwaren – cakes, gebak, koekjes, crackers, enz., Voor de vervaardiging waarvan bakolie werd gebruikt; snacks – chips, popcorn, enz. bevroren halffabrikaten.

Gezouten haring in plastic verpakking

Gezouten haring wordt alleen in olie bewaard. Het wordt niet opgeslagen in azijn, wijn. Als de haring zonder olie is, wordt er urotropine aan toegevoegd. Over de hele wereld wordt urotropine erkend als een zeer gevaarlijk additief en is het verboden (gevormd door de interactie van ammoniak met formaldehyde).

Licht gezouten kaviaar

Het principe is hetzelfde. Kaviaar wordt niet lang bewaard. Alleen bevroren of sterk gezouten. Als er licht gezouten wordt verkocht, wordt er urotropine of citroenzuur aan toegevoegd. Er kan iets anders worden toegevoegd, maar de output is nog steeds formaldehyde.

Genetisch gemanipuleerde producten

Krabstokken. (Krabessence gemengd met soja, in tegenstelling tot de naam, bevatten krabsticks helemaal geen krabvlees, en sinds 1993 zijn producenten wettelijk verplicht om ze “gearomatiseerde krabsticks” te noemen.) Cacao. Pinda’s. Het petunia-gen is geïmplanteerd. Enge giftige stof. Geïmporteerde aardappelen. Groene Erwten (ingeblikt). Maïs (ingeblikt). Maïs en graangewas met suiker.

Als u cornflakes, stokjes koopt, mogen deze alleen NIET zoet zijn. Omdat suiker niet wordt gebruikt bij de productie. Suiker brandt bij een temperatuur van 140 graden. Daarom worden suikervervangers gebruikt, in dit geval cyclomat.

Pap en granen met smaken en kleurstoffen die identiek zijn aan natuurlijk.
Dit zijn geurende chemicaliën zoals de smaak van peren, aardbeien, bananen, enz. Er is hier niets natuurlijks.

Lollies. Berberis. Er wordt nu zo sterke chemische essentie gebruikt dat als je een licht doorweekt snoepje op het tafelkleed laat, het door het tafelkleed doorbrandt, samen met de vernis. Zelfs plastic wordt vernietigd. Stel je voor wat er met je maag gebeurt.

Jam. Marmelade. De krachtigste antioxidanten. Je kunt de kers nooit in zijn oorspronkelijke vorm bewaren. De huidige marmelade heeft niets te maken met wat er tijdens de USSR is gebeurd. Dit zijn slechts wonderen van de chemische industrie.

DODELIJK GEVAARLIJK

Fast Food-producten:

-instant noedels
-instant soepen
-aardappelpuree
-bouillonblokjes
-oplosbare sappen zoals “UPI” en “Zuko”.

Dit alles is solide chemie die het lichaam schaadt.

Rauwe rookworsten en meer …
Ze zijn van genetisch gemodificeerde soja.

-worstjes,
-gekookte worst,
-paté’s
-ander voedsel met zogenaamde verborgen vetten.

In hun samenstelling bezetten reuzel, inwendig vet, de huid van varkensvlees tot 40% van het gewicht, maar zijn vermomd als vlees, ook met behulp van smaakstoffen. In dit geval hebben we het niet over natuurlijkheid. Een dunne nek en een kilo gel worden genomen. ‘S Nachts, in een speciale machine,’ roert ‘de gel samen met een stuk van de nek, en tegen de ochtend wordt een enorm stuk’ vlees ‘verkregen. Als zodanig is het vlees erin niet meer dan 5%. Al het andere is gel (karatine, smaakversterkers, kleurversterkers). Roze kleur wordt aan dergelijk “vlees” gegeven door kleurversterkers samen met speciale lampen.

Als u de felste lampen uitschakelt, ziet u dat de kleur groen is.

Rookvloeistoffen worden gebruikt, waarin, opnieuw, formaldehyde.

Wat anders is het eten nooit waard
Zuivelproducten met een lange houdbaarheid (meer dan 2 maanden).

Alles dat langer dan 2 weken wordt bewaard, mag niet worden geconsumeerd.

Aseptische verpakking is een antibioticumverpakking.

Watermeloenen Als je 10 keer hebt gedragen, dan op de 11e kan niet dragen. (?)Watermeloen – bemest met zulke stoffen dat het de eerste kandidaat is voor vergiftiging.

Peper (buiten het seizoen) Absoluut genetisch gemodificeerd product.

Cupcakes in verpakkingen

Rolls.

Ze worden niet oud, verslechteren niet, drogen niet, er wordt helemaal niets mee gedaan. Ze zullen een maand liegen. En over een maand zullen ze hetzelfde zijn.
Snoepjes 90% chocolade

het is helemaal geen chocolade (kleurstofvervangers).

Chocoladerepen.

Dit is een gigantische hoeveelheid calorieën, gecombineerd met chemische additieven, genetisch gemodificeerd voedsel, kleurstoffen en smaakstoffen. De combinatie van een grote hoeveelheid suiker en verschillende chemische additieven zorgt voor het hoogste caloriegehalte en de wens om ze steeds opnieuw te eten.
Overzeese theeën, gearomatiseerde theeën en veel van onze

Drink natuurlijke thee waarin niets zwemt, er is geen extra smaak. Alle gearomatiseerde theeën zijn ofwel met citroenzuur, of met sinaasappelzuur, of met een ander zuur daar. Verslaving treedt onmiddellijk op. We moeten alle zuren uit het lichaam verwijderen.
Geraffineerde ontgeurde plantaardige olie

Deze olie kan niet rauw in salades worden gebruikt. Olie geproduceerd door fabrieken voor productie is een bewust niet bedoeld product. Zulke oliën hebben geen enkel voordeel voor het spijsverteringsstelsel, ze verdrinken hun werk en blokkeren alle spijsverteringsprocessen met een vetachtige stof.
Zoete Koolzuurhoudende Drankjes

Zoete koolzuurhoudende dranken – een mengsel van suiker, chemie en gassen – om snel schadelijke stoffen door het lichaam te verspreiden. Coca-Cola, bijvoorbeeld, is een prachtige remedie voor kalk en roest. Denk goed na voordat u dergelijke vloeistof naar uw maag stuurt. Bovendien zijn koolzuurhoudende zoete dranken schadelijk en een hoge concentratie suiker – het equivalent van vier tot vijf theelepels verdund in een glas water. Wees daarom niet verbaasd dat je je dorst met zo’n frisdrank wilt lessen in vijf minuten al weer wilt drinken.
Sappen in zakken

In dit geval hebben we het niet over natuurlijke sappen. GEEN natuurlijke sappen te koop in pakken. NO! Durf kinderen dit niet te laten drinken! Dit is pure chemie.

Aardbeien in de winter

Absoluut nutteloos product. Er is geen enkele vitamine aanwezig.

Dit is een voorbeeldlijst met producten die we aanbevelen volledig te verlaten! Is het de moeite waard of niet, u beslist. Maar onthoud dat niet alleen uw welzijn en lichamelijke activiteit , maar het leven afhankelijk is van uw keuze . Je leven en het leven van je kinderen.

Orlov Alexander

Читайте больше на https://www.medpulse.ru/health/prophylaxis/diet/22807.html

Ik proef momenteel zelfs een onnatuurlijke rundvlees smaak bij bepaald vlees, dat door moet gaan voor rund, wat ik dus niet zo vertrouw!
Voor hetzelfde geld eten we gewoon vegetarisch en merken niets!?
Kleur en smaakstoffen en zoetstoffen vermijd ze zoveel mogelijk als het kan.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥