web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11Dubbele tijden 11:11

Dubbele getallen 11:11, 2:22, 3:33…

Nog meer betekenissen voor de dubbele getallen.

Our angels are constantly trying to communicate with us, and their messages are everywhere! Keep an eye out 👀 And learn more about numerology and angel numbers with my brand new Angel Numbers class on the Sage Goddess website.

111, 11:11 – Dit verwijst naar alles dat nieuw, fris en welvarend is in je leven. Het zien van deze dubbele getallen na gedachten of gevoelens over een bepaald thema in je leven, laat zien dat deze gedachten zullen leiden tot nieuwe en spannende dingen in je dagelijkse leven. Je spirituele gidsen geven aan dat deze gedachten gezond zijn, omdat verandering de essentie van ontwikkeling is.

222, 22:22 – Dit is de “gedachtengang” en lijkt hierbij te ondersteunen wat je daarnet deacht. U kunt bijvoorbeeld aan iets werken en deze dubbele getallen zien. Dit betekent dat u door moet gaan met je huidige gedachten over een oplossing, omdat deze u naar de juiste conclusie zullen leiden.

333, 3333 – Deze volgorde is Kosmisch een “Ja!” Dit betekend  een “Ja” voor alles en dit is de juiste beslissing voor jou. Het laat waarschijnlijk zien dat er iets zal gebeuren, ook al is het soms niet wat u verwacht of gebeurd het wanneer u het niet verwacht.

444, 4444 – Dit is het Kosmische “Nee!”. Dit toont dus een soort “nee” aan. Wat je ook dacht, nee, doe het maar niet, nee het zal niet gebeuren, of het gaat niet door. Of het is beter van niet. Bekijk deze nee ook van een positieve kant, ”nee” je partner gaat niet vreemd, ”nee” je vrienden bedriegen je niet.

555, 5555 – Dit is een teken van “verandering”. Verschijnt elke keer als u iets verandert in uw gedachten en het is een weerspiegeling van uw situatie. Heeft betrekking op een aangelegenheid waar u over nadenkt om het te veranderen en adviseert u om een beetje goed na te denken, en om er zeker van te zijn dat deze nieuwe richting echt is wat je wilt doen.

666, 6666 – Dit is het punt van “onbalans”. Dit toont aan dat je gedachten te  lang in niet erg gunstige richtingen  zijn gegaan. Dat wil zeggen, langdurig over iets denken  zal je geest je naar een fantastische of onrealistische denkwereld brengen. Door deze getallen reeks  kun je weten dat je van het rechte pad bent weggegleden en je een stap terug moet doen naar de meest recente correcte manier van denken.

777, 7777 – Dit is een teken dat de “les begrepen werd”. Het weerspiegelt het feit dat je iets belangrijks hebt geleerd of ontdekt. De les kan bijvoorbeeld zijn dat u hebt ontdekt dat uw werk u niet inspireert, zoals het ooit deed. U hebt deze ontdekking nu gedaan en het is nu aan u hoe u verder gaat.

888, 8888 – Dit is een teken dat het tijd is om iets af te maken. Wat je ook doet in je leven is een serie van korte etappes en de verschijning van deze reeks, zal je gedachten brengen over / van het einde, om iets wat je doet, hetzij op een natuurlijke wijze, hetzij op een abrupte manier.

999, 9999 – Dit is het teken van “integratie”. Het toont de voltooiing van de denkfase of een activiteit in je leven. Het weerspiegelt je onomkeerbare gedachten en gevoelens over een bepaald onderwerp en er is geen manier om terug te gaan – je moet gewoon vooruit.

000, 00:00 – Dit is de aanduiding van “eenheid met het universum”. Het vertelt je dat je goed werkt, denkt en de juiste dingen doet en je bent in de juiste positie, zowel mentaal als emotioneel.

~*~

2323, 2332, 2233 – Deze getallen geven blijk van overeenstemming en steun in uw gedachten, plannen of geplande acties. Het verschijnt vaker nadat je een relatie met de Spirituele Gidsen hebt gecreëerd en je staat open voor hun begeleiding door de rekenkundige sequenties.

1234, 234, 345 – Als herhaalde reeksen van opeenvolgende decimale getallen, zoals 1234, verwijzen naar progressieve gedachten. Je zult ze zien als je denkt aan een deel van je leven of een specifiek onderwerp en dat je wilt veranderen. Als u deze serie nummers ziet, gaat uw leven deze gedachten volgen en krijgt u ondersteuning.

321, 4321 – Als je herhaaldelijk dalende cijferreeksen ziet, zoals 321, is dit een teken dat je gedachten achterwaarts (terug) gaan. Je zult ze zien wanneer je denkt aan een verouderde gedragslijn en het is een teken dat je in je  leven een stap terug zal doen als je de gang van zaken volgt die je nu denkt.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥