web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11Energetica, entiteiten, geestenLeven na dit Leven - BDEMysterieReincarnatieSpiritueelTweelingzielen

Dubbele tijden en getallen boodschap overledenen?

Dubbele tijden en getallen boodschap overledenen?

11 11 Meaning: Do You Keep Seeing This Unusual and Powerful Number? via @LonerWolf

Iemand stuurde een mail met het volgende , bijzondere verhaal.

Ik ging naar de bouwmarkt en toen ik thuiskwam moest ik plots huilen, ineens overviel een intens verdriet mij. Rond die tijd dronk ik vaak een kopje koffie met mijn moeder. Sinds anderhalf jaar is zij er niet meer. Geen idee of dit ermee te maken had, maar ik miste haar ineens enorm. Nu stond de radio aan en ineens hoorde ik dat die man zei en
best hard ook nog: KIJK EENS OP DE KLOK!
Ik kijk naar de klok en zie 11:11 uur staan. De man op de radio zei ineens: Ja, vier enen.
En ging verder met dat programma.
Flauwekul op de achtergrond, dat ik niet eens hoorde. Ik dacht even word ik nou gek of verbeeld ik me, dat dit mij gezegd werd door iets?

Maar toen ik die 11:11 zag, wist ik dat ik dus nooit écht alleen ben.
Het verdriet was ook ineens verdwenen, het stopte meteen. Ik wist toen dat mijn moeder gewoon nog bij mij is, altijd.

~*~
Wat als het gaat om bv binaire getallen, waardoor overledenen met ons spreken?
Zou men zo de code kunnen achterhalen van letters en woorden die ze doorgeven misschien?
Zo ja, hoe dan?

Bv de A is 2x 1=11

Spiegelbeeld, ze zijn niet elkaars spiegelbeeld ze zijn elkaar, naast elkaar.

de B is 2×1=11

Maar er zijn dus 8 getallen op een rij…
een nul of een een…

Het heeft te maken dus op welke plek de 1 komt te staan of de nul?

https://geocachen.nl/geocaching/geocache-puzzels-oplossen/binaire-code/

Wat als je de I Tjing zou gebruiken als antwoorden voor dubbele getallen en tijden? Of gewoon een tijd waarop je een vraag hebt in gedachten.

https://geocachen.nl/geocaching/geocache-puzzels-oplossen/i-tjing-hexagrammen/

Binaire codes is computertaal de klok is idem computergestuurd.
En via de computer gestuurd. Alles op aarde is te berekenen.

Codetaal…
De logica, de tijd, de vormen, alles is in balans…

Qua klokkentijd kan het misschien ook nog zo ivm de I Tjing:

Bv om 21.03 wil ik iets weten… ik zie ineens opvallend die tijd op de klok en zie bij de Itjing de betekenis…

21 ste hexagram veranderd in het derde hexagram…

Zijn het dan signalen van het leven hierna?
Space, het al dat is, heelal… als overledenen via dat kunnen wijzen op iets, dat belangrijk is?
Zo ja, waarom? Misschien moeten we ons daarin verdiepen, de mensen die het zien?

bv 1= alleen, het komt altijd in dubbele getallen, dus niet alleen zijn.
0.11
of 1:11 uur

Hier een artikel dat ik vond online, vertaalde het even…
over hoe overledenen contact met ons zoeken:

Door dromen, sensaties voelen of gewoon een zinvol liedje op de radio horen, terwijl je een stressvolle dag hebt, proberen je overleden geliefden contact met je te maken na hun overlijden.

Er zijn veel redenen waarom ze terug komen om ons te bezoeken, en je hoeft geen medium te zijn of er zelfs maar naar toe te gaan om de aanwezigheid van een overleden geliefde te ervaren die je persoonlijk kent.

In feite is het iets dat ongelooflijk vaak voorkomt.

Deze directe communicatiemethoden kunnen overal en altijd voorkomen, hoewel ze het meest voorkomen wanneer je alleen bent en je, je bewust bent van je omgeving om op te kunnen merken. Je kunt een teken ontvangen wanneer je helemaal wakker bent, in de schemering van dromen en waken of in een droomstaat bent.

Lees ook:   528 Hz ANGELIC CODE, herstelt DNA-genezingscode, manifesteert wonderen, laat negatieve energie los

Met de mogelijkheid om mensen en hun overleden dierbaren te verbinden, heb ik een lijst opgesteld met de meest gebruikelijke methoden en technieken die uw dierbaren  gebruiken om u te bezoeken.

10 Meest voorkomende tekens van je overleden geliefden

1. Droombezoeken
Visitaties in Dromen zijn een van de meest gebruikte methoden om opnieuw contact te maken met uw overleden dierbaren.

For catching purple dreams.
Dit is de meest gebruikelijke manier om te worden bezocht door mensen in de geest, zowel door overleden geliefden als door Spirituele Gidsen.  Als je er een hebt gehad, zijn dit soort dromen heel anders dan gewone dromen. Je vergeet ze ook niet snel meer.

In Spirit-bezoekdromen komt een overleden geliefde dikwijls de droom binnen en wordt omringd door een soort van licht. In de droom, terwijl ze met je praten of je vragen om berichten te bezorgen, zullen ze meestal een soort troost bieden dat ze oke zijn, alles is vredig en dat ze comfortabel aan de Andere Kant zijn gekomen.

2. Aanwezigheid voelen
Veel mensen melden dat ze na het overlijden van een geliefde,  de aanwezigheid van hun geliefde in de omgeving hebben waargenomen.

Je merkt misschien een verschuiving in de atmosfeer wanneer ze in de buurt zijn – ofwel een verandering in de energie of daadwerkelijke beweging in de lucht. Misschien merk je ’s nachts de druk in het bed naast je, alsof iemand met je in bed is gaan liggen, of heb je het gevoel alsof iemand’ s avonds naast je zit, terwijl je een boek leest. Dit is een veelvoorkomend soort bezoek. Als je heel close was met de persoon die je nnu voelt, en je bent in staat om hun aanwezigheid op te merken, zoals ongeveer toen  ze nog leefden – je hebt nml. nog steeds deze mogelijkheid nadat ze zijn overgegaan van de fysieke naar de Geest-vorm.

Ze zijn dezelfde essentie, (energiebron) als ze waren met lichaam, en nu, zonder lichaam.

3. Je voelt hun aanraking

Een knuffel, een aai over je haar, een hand vasthouden of een zachte aanraking op je rug – dit zijn enkele van de meest geruststellende vormen van verbinding die kunnen plaatsvinden.

Het voelen van hun aanraking is het meest gebruikelijk, om te voelen in de dagen direct na het overlijden van je overleden geliefde, maar sommige van degenen in de geest  blijven je bezoeken, lang na hun overlijden, gebruikmakend van het vermogen van waargenomen aanraking. Dit vermogen om aan te raken kan zich ook manifesteren in het gevoel dat ze je niet aanraken, maar een voorwerp bij jou in de buurt wel, bijvoorbeeld als je iemand ziet zitten op kussens van je bank bv. of liggen in het bed naast je.

4. Je ruikt hun geur
Het vermogen om de geur te ruiken van een overleden geliefde of Geest wordt helderruiken genoemd.

Deze bezoeken worden vaak gemeld als de geur van sigaretten- of sigarenrook, parfum, bloemen of kookgeur. Als je sigarenrook ruikt en niemand in je huis rookt, behalve je overleden grootvader – is de kans groot dat hij het is en hij je laten weten dat hij er is, op bezoek is en hallo zegt.

5. Het horen van hun stem
Dit wordt helderhorendheid genoemd . Het is mogelijk om de stem van je overleden geliefde extern te horen, alsof ze feitelijk tot je spreken in menselijke vorm, of intern, door gedachten of woordtransfer. Interne helderhorendheid is de meest gebruikelijke manier om ‘een stem te horen’, zoals het horen gebeurt in je geest. Waarom? Degenen in de geest hebben niet langer een voice-box – (stem) dus het creëren van externe geluiden is erg moeilijk.

Lees ook:   The Secret of All Secrets!

Praat je wel eens met je man, grootmoeder of beste vriend aan de andere kant, in gedachten?

Neem even de tijd en wacht tot u een reactie hoort. Meestal kun je dat.

Leer hoe degenen in de Geest ons horen .

6. Onverwachte elektrische activiteit
We hebben allemaal energie en energie loopt door allerlei dingen, inclusief natuurlijk elektrische apparaten.

Voor degenen aan de andere kant is het niet alleen leuk om te leren hoe je energie kunt gebruiken om verbinding te maken – veel van die in de hemel zijn leren dat de energie in elektrische apparaten vrij gemakkelijk te manipuleren is.

Om deze reden is het eigenlijk heel gewoon voor mensen in de geest om TV, lichten en electronisch speelgoed te manipuleren om je aandacht te krijgen. Ze kunnen dingen aan- en uitzetten, van kanaal wisselen op de tv of de radio  en dingen laten bewegen.

Liedjes op de radio , die betekenisvol zijn voor jou of je verloren geliefde, zijn een favoriete manier voor degenen aan de overkant om berichten te bezorgen die je misschien hoort – precies op dat moment, met elektriciteit.

7. Een telefoontje

SERIOUSLY..no respect for people who cant pick up a phone and would rather text THEIR OWN FAMILY.THAN SPEAK??! WEIRD!
De dag nadat mijn vader was overleden, ontving ik verschillende telefoontjes, met niets anders dan anonieme nummers. Tijdens het bespreken van dit fenomeen met vrienden vertelden ze soortgelijke ervaringen, in de dagen na het overlijden van hun geliefden. Omdat een telefoon een elektrisch gestuurd object is, is het manipuleren van de energie om een ​​telefoongesprek te voeren niet veel anders dan andere elektrische activiteiten. Dit teken kan voorkomen in de maanden of jaren na de oversteek van een geliefde, het lijkt het meest voor te komen in de eerste dagen na de overgang.

8. Het ontvangen van een symbolische boodschap, teken, toeval of synchroniciteit
Je overleden geliefden willen je vaak laten weten dat ze deel uitmaken van je leven en met je zijn, wanneer je het het minst verwacht.
Zoals het verdrietig voelen van diegene die thuiskwam en waarschijnlijk haar overleden moeder aanwezig was.

Hoewel veel mensen hun overleden geliefden kunnen voelen die over hen waken, is het soms moeilijk om zo opmerkzaam te zijn, of om er zeker van te zijn dat wat we voelden, echt was wat we dachten dat het was. Dus degenen in de Geest zullen ons tekenen geven die we niet kunnen negeren. Als je dit type signaal eenmaal hebt ontvangen, weet je dat dit een bericht is van de andere kant – en laat niemand je iets anders vertellen! Mensen ontkennen dit graag, omdat ze het misschien griezelig vinden of raar, maar dat je televisie een film kan afspelen zijn normale zaken omdat we daarmee opgroeien.

De tekens kunnen en zullen op verschillende manieren naar je toekomen, en de sleutel is om je ogen open te houden voor synchroniciteiten en alles wat ongewoon is.

Vraagt ​​u zich af waar en waar u op moet letten?

-Kleine munten en veren zijn veelvoorkomende en leuke tekenen van onze geliefden in de geest.
-Kleine voorwerpen: veren, munten en stenen.

-De overgegane ziel of geest houdt ervan om dingen op ons pad te plaatsen die belangrijk voor hen waren (of belangrijk voor ons zijn), keer op keer. Mijn vader verzamelde stenen en zal vaak nieuwe stenen op het pad van mijzelf, mijn moeder en mijn zus plaatsen als hij op bezoek komt. Anderen zien echter veren, munten en andere kleine voorwerpen op hun pad.

Lees ook:   Waarom is 11:11 een tweelingzielgetal?

-Dieren: Geesten gebruiken energie om bij ons te zijn, en vaak is het door de energie van de dierenwereld – zoals een vlinder, vogel, lieveheersbeestje, libelle of ander wezen – gedurende een zeer korte tijd. Als een dier iets ongebruikelijks doet – zoals het land voor of op jou, naar je kijkt door een raam of je ergens roept, kan dit een teken zijn.

Roodborstjes

Een veelvoorkomend teken van die van de andere kant zijn meestal dieren die kleurrijk zijn (hoe kleurrijker het is, hoe opvallender het voor jou is). Houd een oogje op bijzondere vogels en vlinders bv.

-Bloemen: geesten kunnen ons op onverwachte manieren bloemen sturen. Als u een bloementeken ontvangt, kan dit de vorm hebben van een onverwacht boeket of geschenk, of een bloem die buiten het seizoen bloeit. (Vaak meegemaakt!)

Een paar maanden geleden vroeg ik om een ​​teken, met name in de vorm van bloemen, en drie dagen later kwam ik op het werk en er lag een boeket op mijn bureau. Bij het rondvragen had niemand enig idee waar deze bloemen vandaan kwamen of hoe ze daar kwamen. In een ander voorbeeld, hield je moeder van bloembollen, zoals tulpen, narcissen? Plots zie je misschien een tulp of een narcis  in je tuin, die jij toch echt nooit geplant hebt. Met zo’n teken is het de moeite waard om het op te merken.

Mensen: uw geliefden aan de andere kant kunnen en zullen mensen gebruiken om u berichten te sturen, en in het algemeen is de persoon die het bericht aflevert hiervan niet op de hoogte. Luister naar de mensen om je heen, de woorden die ze spreken kunnen een directe boodschap zijn van de Geestelijke wereld naar jou! Ook kunnen mensen in de Geest zinvolle mensen in jouw richting sturen, zoals leraren, levenspartners en nieuwe beste vrienden.

9. Beweging
Soms verplaatsen diegenen in de geest voorwerpen om je aandacht te trekken. Valt dezelfde foto steeds om? Is hetzelfde ding altijd ‘misplaatst’ of ‘verloren’ terwijl het in uw bezit is? Overweeg deze communicatiemethode, omdat deze meestal wordt verzonden aan mensen wiens aandacht moeilijk te bereiken is. Ook zullen bewegende objecten vaak ruis veroorzaken, wat je bewustzijn ook kan laten schrikken!

10. Een verschijning zien (platte foto, hologram, gedeeltelijk, doorzichtig)
Geloof het of niet, het zien van een verschijning, terwijl je wakker bent, met je ogen open, is een van de minst gebruikelijke methoden op deze lijst. Hoewel het in de populaire media het meest wordt aangehaald , is het vanwege de schokwaarde ervan vrij zeldzaam.

Maar alleen omdat je overleden geliefde er nog niet in volle geest-vorm verschijnt, betekent nog niet dat ze geen contact hebben geprobeerd te zoeken met jou op een van de vele andere methoden op deze lijst.

Veel mensen merken dat bezoeken van hun geliefden veel voorkomen in de dagen, weken en maanden na het overlijden van geliefden, maar ze kunnen nog jaren doorgaan. Dit gebeurt wanneer je een kind, soulmate of levenspartner vroegtijdig zijn gestorven en ze bij je blijven totdat je allebei je zielsverloop over dit leven hebt voltooid. Dit is normaal.

A Meder

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥