web analytics
...

7 Manieren om te vertellen of iemand in je vorige leven was, volgens helderzienden

7 manieren om te vertellen of iemand in je vorige leven was, volgens helderzienden

If you believe in life after death, you are certainly aware of the Law of Karma. Throughout the various lives we experience here on Earth, we carry characteristics and sensations from past lives. More than that, we repeat patterns that can explain karmic connections. In this article, we will discuss this subject that intrigues us all.
Heb je ooit iemand ontmoet met wie je meteen een sterke band voelde? Ondanks het feit dat je vreemden bent, heb je gewoon het gevoel dat je deze persoon kent , alsof je hem ergens eerder hebt ontmoet. Ongeacht of je erin gelooft of niet, vorige levens zijn behoorlijk fascinerend. Volgens helderzienden hebben de meesten van ons vorige levensrelaties met de mensen in ons leven, evenals met onze huisdieren.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat vorige levens niet uniek zijn. “Iedereen heeft een vorig leven of leven,” vertelt Andrew Brewer , “The Rock n Roll Psychic,” vertelt Bustle. “Ondanks velen die het tegendeel geloven, reïncarneren mensen omdat ze graag ‘hier zijn’.”

Dus het hebben van een vorig leven betekent in wezen dat je “zielsessentie” terug is omdat het hier wil zijn. Hopelijk zal het op een bepaalde manier evolueren die door zal gaan naar toekomstige levens.

Volgens Brewer veranderen mensen ook niet drastisch van leven tot leven. In plaats daarvan hebben we de neiging om ‘kijken, handelen, denken en verwerken’ op dezelfde manier gedurende elk leven te reïncarneren. “Om er ‘reïncarnatie’ te laten zijn, moet er een unieke kwaliteit reïncarnatie zijn,” zegt hij. “Beschouw elke incarnatie als de persoonlijke expressie van de ziel van het zelf. Elk rondgaan, we komen met vergelijkbare eigenschappen, talenten en eigenaardigheden, evenals consistente fysieke kwaliteiten, ongeacht ras of geslacht dat echo’s van onze dominante ziel essentie.”

Wanneer je iemand ontmoet die je in een vorig leven kende, zal de verbinding anders aanvoelen dan met iemand anders die je ontmoet. Dus hier is hoe je kunt zien of iemand in een vorig leven met jou is geweest, volgens helderzienden.

1. Het is aanwezig in je astrologische geboortekaart

Ashley Batz / Bustle
Als u echt zeker wilt weten of uw partner specifiek in een vorig leven met u is geweest, kan uw astrologische geboortekaart het antwoord hebben. “We kunnen verbindingen van vorige levens heel duidelijk zien door astrologie,” zegt Brewer. Er is een tak van astrologie genaamd synastry die twee of meer geboortekaarten vergelijkt. “Het wordt meestal gebruikt bij het zoeken naar de romantische mogelijkheden tussen twee potentiële partners.”

Maar de meeste mensen hebben meestal niet hun geboortehoroscoop en hun partner bij de hand om te vergelijken. Dus gelukkig zijn er andere eenvoudigere manieren om te weten of iemand in een vorig leven met jou is geweest, zoals hoe je je voelt wanneer je hem ontmoet.

Lees ook:   Ascendanten Kleur en goede eerste indruk maken

2. Hen ontmoeten zal bij u een reactie veroorzaken

Iemand uit je “soulgroep” ontmoeten zal meestal een reactie in je veroorzaken. Volgens Brewer kan je reactie hierop goed of slecht zijn. Zonder echt te weten waarom, kun je iemand heel leuk vinden of niet leuk vinden wanneer je hem voor het eerst ontmoet. Ongeacht wat je reactie zal zijn op het ontmoeten van een verbinding met een vorig leven, Brewer zegt dat het nooit neutraal zal zijn.

3. Je bent extreem tot hen aangetrokken zonder enige echte verklaring waarom

Soulmates of mensen met wie je vorige levens hebt gehad, kunnen in alle vormen voorkomen. Een “soulmate” hoeft bijvoorbeeld niet per se een romantische partner te zijn. Het kan je vriend, je buurman of zelfs een broer of zus zijn. Psychic Medium, vertelt Erica Korman aan Bustle, het enige gemeenschappelijke thema tussen alle connecties in het vorige leven is dat je je erg tot hen aangetrokken voelt. Nogmaals, het maakt niet uit of het positief of negatief is. Je zielen hebben een soort onafgemaakte zaken om uit te werken en dingen die je nog van elkaar moet leren. Dit kan gebeuren met elke hechte relatie in je leven. “Niemand wordt per ongeluk in je leven gebracht”, zegt Korman. “We komen allemaal samen om een ​​reden, of we het nu weten of niet.”

4. Het is liefde op het eerste gezicht (soort van)

Dat gevoel van liefde op het eerste gezicht ervaren is een “krachtig teken” dat je een vorig leven had met iemand, psychisch medium, Vincent Genna, MSW vertelt Bustle. “[T] hier bestaat niet zoiets als liefde op het eerste gezicht – het is eigenlijk liefde bij eerste herinnering,” zegt Genna. “Die twee, zonder het bewust te weten, hebben een herinnering uit het verleden.” Dit betekent dat ze in een vorig leven waarschijnlijk verliefd waren. Dus als je het gevoel hebt dat het liefde was op het eerste gezicht met je partner, ben je misschien eerder samen geweest.

5. Uw dynamiek komt niet overeen met hun rol in uw leven

“Je reist over het algemeen met dezelfde groep zielen wanneer je reïncarneert, maar je zou verschillende rollen in elkaars leven kunnen spelen,” vertelt psychisch medium, Caroline Zani , aan Bustle. Als jij en je moeder bijvoorbeeld een vorig leven deelden, maar de rollen waren omgedraaid (dat wil zeggen, jij was de ouder en zij was het kind), dan kan het vandaag in je dynamiek spelen. “Als je ooit iemand hebt horen zeggen: ‘Ik heb het gevoel dat ik de moeder ben en zij is het kind ‘, als ze het over hun moeder hebben, is dat een sterke indicatie dat ze karmisch balanceren,” zegt Zani.

Lees ook:   Gecontroleerd kijken op afstand toepassen op onderzoek naar het hiernamaals - Mark Boccuzzi

6. Uw huisdier lijkt u uit het niets te hebben gevonden

Verbanden met vorige levens zijn niet beperkt tot alleen mensen. Interessant genoeg is uw huisdier er in een vorig leven misschien bij geweest. “In veel gevallen weten dieren instinctief waar ze willen zijn – het huis dat ze willen, de menselijke ouder die ze zoeken, of ze weten dat je hen kunt helpen het huis te vinden dat ze nodig hebben,” vertelt psychisch en spiritueel counselor, Davida Rappaport , aan Bustle. “Als iemand zich aangetrokken voelt tot een specifiek dierenras en er geen verklaring voor is, kan het zijn uit een vorig leven. Als een dier je wil, eindigen ze op de een of andere manier waar je ze op het juiste moment kunt vinden.”

Volgens Rappaport vinden dieren mensen omdat dierlijke zielen zich verbinden met menselijke zielen. “Er kan iets met een dier zijn dat voelt alsof jullie allebei bij elkaar horen en misschien ook wel,” zegt ze.

7. U en uw BFF kunnen gemakkelijk verdergaan waar u was gebleven

Sommige vriendschappen kunnen een leven lang meegaan. Zelfs als je in jaren niet van een vriend hoort, maar op de een of andere manier een manier vindt om opnieuw verbinding te maken, kan dat betekenen dat ze een verbinding met een vorig leven hebben. Als u merkt dat tijd en afstand uw band met uw beste vrienden niet verandert, zegt Rappaport dat dit meer dan waarschijnlijk relaties uit het verleden zijn. “Met internet en sociale media kun je gemakkelijk verloren mensen vinden – dat wil zeggen, als ze gevonden willen worden”, zegt ze. “Als ze niet willen dat je ze vindt, is je karma bij hen misschien compleet in dit leven.”

Voor het grootste deel zeggen helderzienden dat verbindingen uit vorige levens gemakkelijk te herkennen zijn vanwege dat gevoel van “weten” dat je krijgt wanneer je ze ontmoet. Dus als je het gevoel hebt dat je iemand eerder hebt ontmoet, is dat waarschijnlijk het geval.

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!