...

25 juni 2021

 

Genezing van vorige levenswonden

#pastlives #karma #reincarnation⁣⁣⁣⁣⁣ 👉 Want to heal your past lives?⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ For F.R.E.E information, click the link!⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ... ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ 🎁 Free Healing Tools!⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ 💰 Free eBook: Science of Being Great⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ☸️ Free eBook: Clear Your Karma⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ 👣 Visit us online at healpastlives.com

Genezing van vorige levenswonden

“Geloof is het ‘JA’ van het hart, een overtuiging waarop men zijn leven inzet. Waar uw hart ook aan vasthoudt en waarin u vertrouwt, dat is echt uw God.” (Martin Luther)

“Het verleden is nog steeds aanwezig …”

Pijn is het meest overtuigende bewijs van effecten van vorige levens op het heden. Wanneer de bron van je pijn in het verleden ligt, zal deze opmerkelijk resistent zijn tegen huidige levensbehandelingen. Wondopstelling: hoe wonden uit vorige levens met elkaar worden verbonden. Wondcluster: hoe wonden uit vorige levens op een zwakke plek worden geclusterd. Verzwaard: hoe vorige levenswonden uw lichaam vertragen. Wondafdrukken: hoe wonden uit vorige levens aan je energieveld worden gehecht. Wondmanifestaties: hoe vorige levenswonden zich manifesteren in de huidige realiteit.

Wondconstellatie

Lijkt pijn op verschillende locaties op de een of andere manier met elkaar verband te houden? Het is een Wound Constellation gemaakt tijdens een gewelddadige en traumatische aflevering in een van je vorige levens. Of je de reeks wonden hebt overleefd of eraan bent gestorven, de pijn is ingebed in je huidige energieveld.

* Vreemde verzameling botten: Ik zag voor het eerst een “Wound Constellation” in mezelf. Als het regende of als de lucht zwaar vochtig was, zouden mijn rechter enkel, mijn rechterknie, mijn rechterheup en mijn rechterschouder allemaal tegelijkertijd pijn doen. Nadat ik was getest, vertelde de arts me dat het probleem allemaal in mijn hoofd zat, omdat er fysiek (volgens medische tests) “niets mis” was met mijn lichaam. Dat is “niets mis” dat de dokter kon vinden … maar mijn pijn hield aan.

* Wondopstelling: Na jaren met deze pijn te hebben geleefd, heb ik eindelijk het mysterie van mijn pijn aan de rechterkant opgelost. Het kwam uit een vorig leven als een Hun. Ik had een Griekse vrouw als mijn belangrijkste vrouw genomen. Dat zou goed zijn geweest als ik ook een Hunnische vrouw had genomen die mijn Griekse vrouw na mijn dood automatisch zou onterven. In plaats van dit te doen, kreeg ik de straf dat ik door de enkels werd vastgebonden en door een galopperend paard over een spoor werd gesleept. Ik leed permanente schade aan mijn rechterkant, waarbij mijn enkel, knie, heup en schouder de meeste pijn hadden.

* Constellatie-creatie: Een “Wound Constellation” is een manier waarop het verleden nog steeds aanwezig is in je lichaam. Deze combinatie van wonden uit vorige levens gedroeg zich als een “touwtje om mijn vinger” dat me eraan herinnerde dat ik iets uit het verleden moest genezen. In het begin wist ik alleen dat deze pijnpunten met elkaar verbonden waren. Naarmate de pijn aanhield, was ik steeds vastbeslotener om het te genezen – permanent.

* Constellation Emergence: Toen ik eenmaal ontdekte dat deze ‘Wound Constellation’ in een vorig leven was gemaakt, begon ik het te helen. Mijn lichaam had me aan dat Hunnische vorige leven herinnerd omdat ik de resonanties (na-effecten) in dit leven leefde. Ik werkte in een baan bij degenen die me in dat Hunnische leven hadden gestraft. Het kennen van het totale plaatje maakte mijn huidige situatie gemakkelijker te verdragen.

* Constellatie vernietiging: Er is maar één remedie voor een “Wondopstelling”: dat is het genezen van vorige levens die de directe oorzaak zijn. In mijn geval werd mijn rechter wondopstelling genezen toen ik vrede kreeg met dat vorige leven en toen ik degenen in het heden vergaf die mijn lijden in het verleden hadden veroorzaakt. De “Wound Constellation” is uit elkaar gegaan en is niet teruggekeerd. Dus als je nu wat niet-gerelateerde pijn lijkt te hebben, kan het een vorige leven zijn “Wound Constellation” op het werk.

Wondcluster

Heeft u een zwakke of pijnlijke plek in uw lichaam? Het is een wondcluster gemaakt tijdens een reeks traumatische afleveringen in een reeks van je vorige levens. Of je de reeks wonden hebt overleefd of eraan bent gestorven, de pijn is ingebed in je huidige energieveld.

* Rut in het lichaam: voor elke persoon is er meestal een zwakke plek in hun lichaam. Deze zwakke plek is heel vaak een “wondcluster” die in de loop van hun vorige levens is gecreëerd. Voor mij is dit mijn nek. Ik ben talloze keren onthoofd, opgehangen en gewurgd … en dit heeft me een misvormde nek nagelaten (bekend als “Militaire nek”). De botten in mijn nek zijn in een rechte lijn zonder de gebruikelijke cervicale bult om het gewicht van het hoofd te ondersteunen.

* Wondcluster: letterlijk werden de nekbotten in mijn nek op hun plaats “verpletterd” door ernstige en herhaalde trauma’s uit vorige levens. Gelukkig versterkte hetzelfde trauma dat de botten in mijn nek misvormde ook de spieren in mijn rug … dus deze “Wound Cluster” was zelfbalancerend (wat betekent dat ik geen nekpijn heb).

* Cluster Creation: Een “Wound Cluster” is een manier waarop het verleden nog steeds aanwezig is in je lichaam. Deze combinatie van wonden uit vorige levens gedroeg zich als een “touwtje om mijn vinger” dat me eraan herinnerde dat ik iets uit het verleden moest genezen. In het begin wist ik alleen dat er iets achter deze ‘pijnlijke plek’ in mijn lichaam zat. Terwijl de pijn in mijn lichaam aanhield, was ik steeds vastbeslotener om het te genezen – permanent.

Toen ik eenmaal ontdekte dat deze “Wound Cluster” in een reeks vorige levens was gemaakt, begon ik ze te genezen. Met elk vorig leven dat ik genas, verminderde de pijn in mijn nek. Omdat veel vorige levens betrokken waren bij het maken van deze wonden, kostte het veel tijd en geduld in dit leven om ze te genezen. Onderweg hebben mijn wonden het ‘licht’ onthuld van kennis uit vorige levens die ze bevatten … en ik ben dankbaar voor dergelijke wijsheid.

* Cluster vernietiging: Er is maar één remedie voor een “Wound Cluster”: dat is het genezen van de reeks vorige levens die de directe oorzaak zijn. In mijn geval duurde het bijna twaalf jaar om alle vorige levens door te werken die hadden bijgedragen aan deze genezing van de “Wound Cluster”. Nadat het was opgebroken, is de constante pijn in mijn nek niet teruggekeerd. Dus als je nu een niet-aflatende zwakte en / of pijn hebt, kan het een “Wound Cluster” uit het verleden zijn op je werk.

Verzwaard

De ketting die Marley bindt, was “lang en rond hem gewikkeld als een staart; hij was gemaakt … van geldkisten, sleutels, hangsloten, grootboeken, daden en zware portemonnees vervaardigd in staal.” (Charles Dickens, “A Christmas Carol”) Heb je het gevoel dat je wordt verzwaard door ongeziene ketens?

* Kettingen gesmeed in vorige levens: in elk leven reïncarneert een individu met resonanties uit vorige levens. Resonantie? Resoluties uit het verleden zijn de effecten die je vorige levens op je leven vandaag hebben (ze werken net als een pianotoets omdat het effect voelbaar is lang nadat de toets werd ingedrukt). Vóór de geboorte stemde je ermee in om deze resonanties van vorige levens te dragen om je vandaag verder te brengen in je leven zodat je zou kunnen groeien in liefde, vreugde en bewustzijn door je karma uit vorige levens te bewerken.

Lees ook:   Zelfmoord het ergste dat je anderen kunt aandoen! So don't aub!!!!!!!

* Gewichtskettingen: Hoewel je deze veranderingen in het vorige leven niet kunt zien, kun je ze vaak voelen. Degenen die last hebben van resonanties uit vele vorige levens, zullen voelen dat ze, net als Marley, door ketens worden verzwaard. Als de resonanties in het vorige leven dik en dicht genoeg zijn, zullen ze een fysiek effect hebben. Het meest voorkomende effect is het onvermogen van het individu om rechtop te staan ​​zonder pijn (vooral wanneer er geen waarneembare lichamelijke oorzaak is). Ze zullen zich ook traag, uitgeput en vermoeid voelen door de eenvoudigste taken uit te voeren (vanwege hun zware ketens).

* Houdingsprobleem: In het verleden kon ik niet helemaal rechtop staan ​​zonder pijn. Mijn fysieke houding was altijd voorovergebogen alsof een hand me altijd naar beneden duwde. Ik werd letterlijk verzwaard door mijn vorige levens! Toen elke laag van mijn vorige levensresonanties vrijkwam, kon ik geleidelijk opstaan. Ik ben het levende bewijs van de effectiviteit van genezing van vorige levens. Nu kan ik rechtop staan ​​zonder pijn, omdat ik systematisch de resonanties elimineerde die me verzwakken.

* De last neerleggen: in tegenstelling tot Marley die vastzat met zijn kettingen, kunnen degenen die last hebben van buitensporige resonanties uit vorige levens, hun vorige kettingen doorsnijden door twee helende oefeningen te doen: “Het verwijderen van vorige levensketens” en “De jas van schaamte afwerpen”.

Wondafdrukken van vorig

leven Wonden uit het verleden worden ingeprent in je energieveld en blijven daar ingebed tot ze worden vrijgegeven. Tijd geneest dergelijke wonden niet. Het confronteren van de gerelateerde problemen is wat je karma uit je vorige leven geneest … en de pijn in het huidige leven stopt (als vorige levens in feite de oorzaak waren).

* Eerste fysieke afdruk: De sterkste indrukken van vorige levenswonden worden in uw lichaam “herinnerd” op het punt waar u het eerst gewond raakte. Bijvoorbeeld, in een vorig leven waar je stierf op het slagveld, zeg je dat je eerst gewond bent geraakt door een bijl in de schouder … en daarna anderen op andere plekken in je lichaam hebt geslagen. Als je die vorige incarnatie opnieuw bezoekt, als je pijn voelt, zou je het het krachtigst in de schouder voelen, maar elders minder krachtig. Waarom? Je lichaam leefde bij de eerste slag en registreerde de pijn in je cellulaire geheugen op die locatie. * Gekoppeld in wonden:

Het opnemen van andere wonden van een traumatische dood zal “vastklikken” op de eerste fysieke afdruk. In het bovenstaande voorbeeld, zodra de pijn in het vorige leven was genezen, zouden andere gewonde gebieden aan de oppervlakte komen voor genezing. Als na de klap op de schouder een hand werd afgesneden aan de pols terwijl het lichaam nog leefde, zou de polspijn een “verbonden” wond zijn die moet worden losgelaten. Zeg op dat moment dat het lichaam stierf, maar veel andere delen werden afgeslacht. Deze zouden geen genezing vereisen omdat het dode lichaam ze niet kon en niet opnam.

* Bijbehorende gedachten: je lichaam zal ook de gedachten vastleggen die je had toen je gewond was (en ze zullen in het cellulaire geheugen worden gekoppeld aan de wond). In het bovenstaande voorbeeld, als je dacht dat je “voorzichtiger had moeten zijn” wanneer je gewond bent, kan dit zich vertalen in je voorzichtigheid in dit leven.

* Gerelateerde gevoelens: Je lichaam zal ook de gevoelens vastleggen die je had toen je gewond was (en ze zullen in het cellulaire geheugen worden gekoppeld aan de wond). Als je in het bovenstaande voorbeeld voelde dat je wraak wilde nemen op je aanvaller omdat hij je had verwond, kan dit zich vertalen in een ander conflict met die persoon in dit leven. * Root en tak:

Als je genoeg fysieke, mentale en emotionele pijn hebt doorgemaakt die in de wond van het vorige leven is begraven, valt deze van je af. Het is alsof je een boom omhakt, je hebt niet elke tak omgehakt: verwijder de wortels en de boom zal sterven. De beste manier om wonden uit vorige levens te helen, is om degenen die jou en jezelf schade hebben berokkend te vergeven voor je bijdrage aan de situatie. Wanneer je liefde stuurt om te genezen wat gebroken is, los je je wondkarma op.

Verleden leven Wondmanifestatie

Het verleden is nog steeds aanwezig … wanneer de pijn in je lichaam, geest en emoties geen waarneembare of traceerbare oorzaak heeft uit je huidige leven. Wonden uit vorige levens hoeven NIET dramatisch of traumatisch te zijn om je heden negatief te beïnvloeden … ze hoeven je alleen maar pijn te doen.

* Geboortelittekens: duidelijk bewijs van wonden uit vorige levens zijn geboortelittekens zoals: ontbrekende lichaamsdelen, geboortevlekken op de huid en geboorteafwijkingen van lichaam, geest en emoties. Wanneer iemands energieveld niet voldoende is genezen sinds de laatste incarnatie, zijn geboortelittekens het resultaat. Elk litteken heeft betrekking op een wond in een vorig leven die niet fysiek, mentaal of emotioneel is genezen en nu om ‘genezing’ schreeuwt.

* Geboortecondities: ander “wond” bewijs is aangeboren aandoeningen. Degenen geboren met hartafwijkingen stierven vaak in hun laatste leven door daar te worden neergestoken. Degenen die met achtergebleven hersenen werden geboren, stierven vaak in hun laatste leven van schotwonden aan het hoofd. Degenen geboren met spijsverteringsstoornissen stierven vaak in hun laatste leven aan vergiftiging.

* Chronische vermoeidheid: als het energieveld van iemand vol wonden uit het verleden zou kunnen worden bekeken, zouden ze de beelden zien van veel wapens ingebed in elk gebied van verwonding. Hoe meer wonden uit vorige levens je draagt, hoe meer ze het gewicht van deze ongenezen resonanties van vorige levens zullen ervaren (na effecten van wonden). * Chronische pijn:

Wanneer de vorige levenswonden een kritische massa bereiken, is het resultaat de ervaring van chronische pijn in het huidige leven. Het slechte nieuws is wanneer pijn geen waarneembare huidige oorzaak heeft en wanneer het opmerkelijk resistent is tegen pijnstillers, het is waarschijnlijk het vorige leven in oorsprong. Het goede nieuws is dat genezing uit het verleden het kan elimineren.

* OCS-gewoonten: wonden uit vorige levens kunnen disfunctionele huidige levensgewoonten veroorzaken. Degenen die nu voortdurend hun handen moeten wassen, reageren vaak op wonden waaraan ze stierven in vorige levens die werden veroorzaakt door onreinheid. Degenen die paranoïde zijn over het breken van botten hadden een vorig leven waarin ze leden aan een onjuist ingestelde pauze.

* Angsten en fobieën: In vorige levens betekenden wonden meestal permanente, levenslange pijn. Dus het behandelen van “je botten als glas en je huid als papier” was een vindingrijke strategie, net als het vermijden van anderen wiens ziekte je zou kunnen “vangen”. Dergelijke angsten voor wonden manifesteren zich in het heden als hypochondrie en als een obsessie met gezondheid.

Credits: geïnspireerd door Jody H en van gekanaliseerde informatie.

http://www.healpastlives.com/future/rule/rupwheal.htm

#pastlives #karma #reincarnation⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 👉 Want to heal your past lives?⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣  For F.R.E.E information, click the link!⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ ...  ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 🎁 Free Healing Tools!⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 💰 Free eBook: Science of Being Great⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ☸ Free eBook: Clear Your Karma⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 👣 Visit us online at healpastlives.com

Gerelateerde berichten