web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en NummerologieMaatschappij & Psyche

Waarom je altijd emotioneel niet beschikbare mensen date

Er is niets erger dan vallen voor iemand die alles is wat je ooit zou willen, alleen om erachter te komen dat ze emotioneel niet beschikbaar zijn. Hoe liefdevol, geduldig en begripvol je ook bent, de persoon met wie je bent, geeft je niet het soort emotionele verbinding of toewijding dat je uiteindelijk wilt. Ook al is het niet de ideale situatie, velen voelen zich er nog steeds toe aangetrokken. Als je de neiging hebt om emotioneel onbeschikbare mensen te daten , kan dit in je geboortehoroscoop staan.

Astrologen zullen op zoek gaan naar verschillende dingen in de geboortekaart van een persoon om te zien tot welk type partners ze zich aangetrokken voelen, tot welk type partners ze zich aangetrokken voelen en hoe ze liefde benaderen. Als er een aspectrelatie is tussen Venus en Neptunus in je geboortehoroscoop, vertelt astroloog Rachel Lang tegen Bustle, dan heb je misschien een patroon om relaties aan te gaan die niet echt goed voor je zijn.

“Wanneer deze twee planeten qua aspect goed met elkaar omgaan, zal de persoon een verhoogd gevoel voor romantiek hebben”, zegt Lang. Mensen met dit type Venus-Neptunus-aspect zijn de ultieme romantici. Ze gaan helemaal uit voor liefde, en kunnen zich zelfs uitdrukken door liefdesbrieven of poëzie.

Maar als Venus en Neptunus een hard aspect hebben in je geboortehoroscoop, heb je misschien de neiging om verliefd te worden op iemands potentieel. Je hebt meer kans om mensen een tweede en derde kans te geven en bij iemand te blijven die emotioneel niet beschikbaar is, omdat je optimistisch bent dat ze zich zullen openen en uiteindelijk zullen veranderen.

“Ik vertel mijn klanten met Venus-Neptunus-relaties altijd in hun kaarten om een ​​lijst te maken van niet-onderhandelbare personen in plaats van welke kwaliteiten u in een partner wilt”, zegt Lang. “Als je eenmaal weet wat je absoluut niet wilt, kun je zelf grenzen stellen.”

Lees ook eens:   TSA pat down child for 2 minutes

Het is niet het enige waarnaar astrologen op zoek zijn om een ​​Venus-Neptunus-aspectrelatie in uw grafiek te hebben. Hier zijn nog een paar andere redenen waarom je volgens astrologie altijd met emotioneel onbeschikbare mensen uitgaat.

 

Vuurtekens hebben de neiging om snel  verliefd te worden.

Vuurtekens hebben de neiging om all-in te gaan, iemand hard te achtervolgen en dan meteen de interesse te verliezen. Als je vuurtekens blijft aantrekken (Ram, Leeuw en Boogschutter), is er een goede kans dat je partners aantrekt die gewoon niet geïnteresseerd zijn in een langdurige verbintenis. Zoals Leslie Hale , astroloog bij Keen.com, vertelt Bustle, vooral Boogschutter houdt van de achtervolging en de opwinding van het moment. “Hoewel Boogschutter in staat is zich te vestigen, kost het hen vaak jaren om het te doen,” zegt ze. “Als je betrokken bent bij een Boogschutter moet je niet vergeten dat verveling de doodsbel kan zijn voor dit teken.”

Hoewel Boogschutters eerder onbeschikbaar zijn, trekken Leeuwen de neiging om het niet-beschikbare aan te trekken. Volgens Hale hebben Leeuwen zoveel vertrouwen dat ze zichzelf niet kunnen zien falen. Ze staan ​​ook bekend om hun loyaliteit. Alleen al door die combinatie blijven ze eerder in relaties met partners die ze niet zoveel geven als ze eigenlijk willen.

2. Je zonneteken is een waterteken
Als je een waterteken bent (Kreeft, Schorpioen en Vissen), is de kans groot dat je emotioneel onbeschikbare mensen aantrekt vanwege je emotionele of spirituele verwikkelingen. “Vissen, Schorpioen en Kreeft hebben allemaal unieke gevoeligheden en hebben één ding gemeen: het verlangen om zich diep te voelen” , vertelt relatieastroloog Raquel Reyes aan Bustle. “Dit is voor beter of slechter.”

Schorpioenen houden bijvoorbeeld van een uitdaging en voelen zich aangetrokken tot mensen met een mysterieuze sfeer. Ze blijven hangen totdat ze erin slagen om de muren van de andere persoon af te breken en hun geheimen te leren. Kreeft is van nature voedzaam en kan van iemand houden vanwege hun emotionele potentieel dan hun bewezen emotionele vermogen. Als ze om iemand geven, zullen ze hun best doen om te helpen, zelfs als het hen nergens krijgt. Ten slotte is Vissen de ultieme dromer. Als iemand door een roze bril naar liefde kijkt, zijn zij het.

Lees ook eens:   Oh nee! Er gebeurt iets GROOTS in Duitsland en het WEF zit in de problemen

3. Je hebt Venus in Waterman of in je twaalfde huis
Mensen met een Venus in Waterman of in hun twaalfde huis kunnen emotioneel niet-beschikbare partners aantrekken omdat ze ook emotioneel niet beschikbaar zijn.
Als je moeite hebt om je open te stellen en emotioneel beschikbaar te zijn in je relaties, voel je je misschien meer op je gemak in situaties met anderen die vergelijkbaar zijn. Zoals astroloog Kim E. Woods tegen Bustle zegt: “Als je een Venus in Waterman of in je twaalfde huis hebt, heeft je liefdeshandtekening een verborgen of verre compositie. Het is moeilijk om door te dringen tot je hands-off karakter.” Mensen met deze in hun grafiek willen diepere verbindingen, maar weten niet altijd hoe ze er toegang toe kunnen krijgen. Ze moeten worden getoond of onderwezen. “Wees zelfbewust, want je bent misschien de afstandelijke in een relatie”, zegt Woods. “Werk eraan jezelf open te stellen en liefde in je leven te verwelkomen.”

4. Je hebt een zuidknoop in Weegschaal
In astrologie gaat de zuidknoop over het verleden, met name over je vorige leven. Als u een zuidknoop in Weegschaal heeft, kunt u de neiging hebben om uzelf volledig aan uw relaties te geven. “Hun ziel verlangt naar onderling afhankelijke en gezonde romantische verplichtingen,” zegt Woods. “Deze individuen willen gewoon oppassen dat ze hun eigen behoeften en identiteiten niet uithollen aan hun partners.”

Lees ook eens:   Social media en een schokkend filmpje

Als je merkt dat je emotioneel onbereikbare partners aantrekt, ben je niet gedoemd. Volgens Reyes is er een astrologische hack die iedereen die meer romantische relaties wil hebben, moet weten.

“U wilt dat hun Venus en uw maan zich in hetzelfde astrologische teken bevinden”, zegt Reyes. “Venus is wat we waarderen, en de maan is ons emotionele zelf.” Dus wat ze zoeken (hun Venus), zal in perfecte afstemming zijn met wie je binnenin bent (je maan). “Je zult hiermee moeten experimenteren en zelf moeten beslissen of de resonantie echt is, maar je zult waarschijnlijk te druk worden om verliefd te worden en romantische weekendarrangementen te maken om terug te cirkelen”, zegt ze.

Er zijn veel verschillende redenen waarom iemand de neiging heeft om emotioneel onbeschikbare mensen aan te trekken. Dit zijn slechts enkele specifieke dingen waar astrologen naar op zoek zijn. Als je weet dat je bepaalde patronen hebt, kun je de nodige wijzigingen aanbrengen om het soort partner en relatie te vinden die je echt wilt.

Ik heb Neptunus op de ascendant schorpioenof nog net in het 12 e huis opposiet een maan venus conjunctie in stier in mijn zevende huis…
Het schijnt dat mensen zich graag richting mij projecteren, Karen Hamaker heeft ook zo’n lastig aspect.
Maar ik zie vaak potentieel in mensen dat klopt, hoe ze kunnen zijn en het vaak niet zijn helaas.
Misschien herken je mensen uit vorige levens en herinner je hun zijn uit die tijden en dat zijn ze inmiddels al eeuwen oid niet meer…dat kan.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥