web analytics
...

Zou dit je soulmate uit een vorig leven kunnen zijn?

Zou dit je soulmate uit een vorig leven kunnen zijn?

Ralph legt dit in de video  perfect uit.

Als je iemand hebt ontmoet en directe chemie en connectie lijkt te hebben, vraag je je misschien af ​​of je je soulmate hebt gevonden. Het kan echter een Karmische relatie uit je vorige leven zijn.

Denkt u soms dat u in een vorig leven verliefd bent geweest op een persoon?

We hebben allemaal tijdens gesprekken gehoord of met vrienden gepraat over de mogelijkheid van vorige levens. Er is die wegwerpcommentaar – “Oh, ik wed dat je een (zo-en-zo) in een vorig leven was!”

Dan wordt er gelachen en gaat het gesprek verder. Het is gewoon iets dat mensen zeggen, toch?

Misschien ontmoet je iemand en voel je je zo verbonden en vertrouwd met elkaar, zelfs bij de eerste ontmoeting. Het is zo’n diepe, sterke band met iemand dat het alle reden en gedachte teniet doet.

Zelfs als het niet de juiste tijd en plaats is voor een relatie, merk je dat je gevoelens hebt voor een persoon die volledig verrassend zijn en mogelijk zelfs helemaal misplaatst.

Op de een of andere manier weet je gewoon dat je eerder samen met deze persoon bent geweest, maar er is geen manier om het zeker te weten. Het is gewoon een gevoel dat je hebt of een idee in je hoofd. Of is het?

Wat zijn de tekenen dat een liefdesverbinding ook een verbinding is met een vorig leven?

Reïncarnatie is een oud spiritueel geloof, zo oud als de tijd. Hoe kunnen we zeker weten dat dit van toepassing is op ons liefdesleven? In werkelijkheid kunnen mensen alleen vanuit een directe persoonlijke ervaring overtuigingen creëren over een complex onderwerp als dit. Dat is waar de persoonlijke reis van spiritualiteit om draait.

Hopelijk lees je dit artikel echter alleen omdat je een vermoeden hebt dat een band met een vorig leven voor jou in het verschiet ligt. Dus wat gebeurt er wanneer een band met een vorig leven wordt hersteld door een liefdesrelatie?

Hier zijn drie tekenen dat je directe chemie en connectie betekenen dat je in een vorig leven van iemand hebt gehouden.

Lees ook:   Ik was Kurt Cobain...Reïncarnatie verhaal

1. Er is iets heel vertrouwd met deze persoon
Wat zo fascinerend is aan een nieuwe verbinding die je op deze manier maakt, is dat de persoon zo vertrouwd voorkomt. Hoe kan dat wanneer je ze net hebt ontmoet?

Welnu, een manier waarop dit zich kan manifesteren, is dat je hun gezicht herkent. In mijn ervaring tot nu toe hebben gereïncarneerde zielen keer op keer dezelfde of zeer vergelijkbare kenmerken. Ik ben zelfs in groepen voor het lezen van gezichten geweest, waar ik heb geleerd om de vorige levens van mensen op hun gezicht te zien veranderen.

 

Anders dan een verandering in haarkleur, oogkleur of huidskleur, behouden de gezichten van de meeste mensen dezelfde basiskenmerken in elk leven.

Een ander gevoel dat je misschien ervaart, is dat de persoon zeer ‘vertrouwd’ voelt.

Dit kan eenvoudig zijn omdat ze een vergelijkbare achtergrond en opvoeding hebben als u, wat een verklaring zou kunnen zijn. Als dat niet zo is, dan is het mogelijk dat je zielen elkaar eerder hebben ontmoet, dus je hebt misschien nog onafgemaakte zaken te voltooien. Dit verklaart het gevoel van vertrouwdheid en het gevoel aangetrokken te zijn tot die persoon.

2. Je onderbewustzijn is zeer sterk geactiveerd
Hoe manifesteert dit zich? Eén manier is door krachtige dromen over de persoon te hebben – en niet alleen seksuele dromen!

Deze dromen gaan meer over jou die een leven leidt in wat een andere plaats en tijd lijkt te zijn, zelfs een ander land. De droom kan zich zelfs afspelen in een periode waar je een geheime fascinatie voor hebt – of een land waar je je altijd al tot aangetrokken voelde.

Deze fascinatie is een zeer sterk teken dat je misschien een vorig leven met deze persoon hebt geleefd en dat het een positieve en gelukkige ervaring voor je was.

Als je erg gevoelig bent, of zelfs energiegevoelig, zou je kunnen merken dat je een heel gemakkelijke verbinding met deze persoon tot stand brengt. Dit houdt in dat ze weten wanneer  je hen gaat bellen, en dat ze aan je denkengelijke gedachten en ideeën hebben als je samen bent.

Lees ook:   'Hier hebben we vroeger gewoond'

Dit soort samenvoegen komt vaak voor wanneer je erg verliefd bent op iemand, velen van ons hebben het meegemaakt en het is geweldig. Wees echter voorzichtig en zorg ervoor dat je deze persoon deze keer heel goed leert kennen voordat je grote verplichtingen aangaat.

Dit komt omdat zielen die vorige levens samen hebben doorgebracht, situaties en omstandigheden tussen hen hebben gecreëerd die nog niet zijn opgehelderd. Daarom is het een goed idee om het derde teken hieronder grondig te overwegen.

 

3. Je voelt een aantrekkingskracht

Zelfs als het niet lijkt alsof de timing goed is en de persoon niet noodzakelijkerwijs jouw type is, is het aantrekkings gevoel zo sterk dat je jezelf bijna niet kunt helpen! Hoe geweldig dit ook mag voelen, het is een goed idee om een ​​tijdje bij deze persoon te zijn zonder er te emotioneel in te gaan.

Als deze persoon een liefde uit het vorige leven is, is het belangrijkste om te begrijpen dat je hier om een ​​reden samen bent gereïncarneerd. Mensen reïncarneren om levenssituaties te herhalen en houden van die situaties om hen te helpen hun persoonlijke problemen op te lossen en karma op te lossen.

Dus als je eerder bij deze persoon bent geweest, zul je je tot hen aangetrokken voelen en zelfs krachtige seksuele chemie met hen hebben.

Onze westerse opvoeding vertelt ons dat deze chemie iets geweldigs is en dat het zeker liefde is. Maar pas op!

Soms heeft een grote seksuele aantrekkingskracht te maken met iets dat je moet uitwerken, hetzij in je huidige leven of in situaties uit vorige levens die moeten worden herzien en doorgewerkt omdat karma is gecreëerd.

Karma betekent werk, soms drama, soms veel emotie en introspectie. Dus vier dat je zelfbewust genoeg bent om de tekenen op te merken dat liefde uit het verleden hier misschien bij je is. Blijf in balans, geniet van de reis en focus op jou. Dan zullen jullie allebei groeien van de ervaring.

https://www.yourtango.com/2020331719/15-subtle-ways-women-can-make-first-move

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!