web analytics
11:11 Dubbele getallen
Leven na dit Leven - BDEReincarnatie

Bewustzijn baby’s

Er zijn aanwijzingen dat een vorm van bewuste ervaring aanwezig is bij de geboorte, en misschien zelfs tijdens de late zwangerschap, heeft een internationaal team van onderzoekers van Trinity College Dublin en collega’s in Australië, Duitsland en de VS ontdekt.

bcb742d192c86ef364ab4e1c989cbf75 AnGel-WinGs.nl

De bevindingen, vandaag gepubliceerd in het  tijdschrift Trends in Cognitive Science, hebben volgens de auteurs belangrijke klinische, ethische en mogelijk juridische implicaties.

In het onderzoek, getiteld ‘Bewustzijn in de wieg: over de opkomst van kinderervaringen’, beweren de onderzoekers dat de zich ontwikkelende hersenen van het kind bij de geboorte in staat zijn tot bewuste ervaringen die een blijvende indruk kunnen maken op hun ontwikkelende zelfgevoel en begrip van hun eigen identiteit en omgeving.

Het team bestond uit neurowetenschappers en filosofen van de Monash University in Australië, de Universiteit van Tübingen in Duitsland, de Universiteit van Minnesota in de VS en Trinity College Dublin.

Hoewel ieder van ons ooit een baby was, blijft het bewustzijn van baby’s mysterieus, omdat baby’s ons niet kunnen vertellen wat ze denken of voelen, legt een van de twee hoofdauteurs van het artikel uit, dr. Tim Bayne.

a30cef69c92df72c6fbf8ab5d7922a50 AnGel-WinGs.nl

“Bijna iedereen die een pasgeboren baby heeft vastgehouden, heeft zich afgevraagd hoe het is om een ​​baby te zijn. Maar natuurlijk kunnen we ons onze kindertijd niet herinneren, en bewustzijnsonderzoekers zijn het er niet over eens of het bewustzijn ‘vroeg’ ontstaat (bij de geboorte of kort daarna). erna) of ‘laat’ – tegen de leeftijd van één jaar, of zelfs veel later.”

Lees ook eens:  Ben jij een aardse Engel?

Om een ​​nieuw perspectief te bieden op de vraag wanneer bewustzijn voor het eerst naar voren komt, bouwde het team voort op recente ontwikkelingen in de bewustzijnswetenschap. Bij volwassenen is gebleken dat sommige markers uit beeldvorming van de hersenen op betrouwbare wijze het bewustzijn onderscheiden van de afwezigheid ervan, en deze worden steeds vaker toegepast in de wetenschap en de geneeskunde. Dit is de eerste keer dat een beoordeling van deze markers bij zuigelingen is gebruikt om hun bewustzijn te beoordelen.

1f02dc6cff564ae666bd457a17084751 AnGel-WinGs.nl

Co-auteur van de studie, Lorina Naci, universitair hoofddocent aan de School of Psychology, die leiding geeft aan Trinity’s ‘Consciousness and Cognition Group’, legde uit: “Onze bevindingen suggereren dat pasgeborenen sensorische en zich ontwikkelende cognitieve reacties kunnen integreren in samenhangende bewuste ervaringen om de acties te begrijpen.” van anderen en hun eigen reacties plannen.”

Het papier werpt ook licht op ‘hoe het is’ om een ​​baby te zijn. We weten bijvoorbeeld dat zien bij baby’s veel onvolwassener is dan horen. Bovendien suggereert dit werk dat baby’s zich op elk moment bewust zijn van minder items dan volwassenen, en er langer over kunnen doen om te begrijpen wat er voor hen ligt, maar dat ze gemakkelijk meer uiteenlopende informatie kunnen verwerken, zoals geluiden uit andere talen, dan hun oudere zelf.

Lees ook eens:  De kinderen die zweren dat ze eerder hebben geleefd

a4436beb16b6859033f7b30f47b17468 AnGel-WinGs.nl

***

Er is zeker bewustzijn bij baby’s.
Ik heb herinneringen aan zelfs voor mijn geboorte.
Hoewel het nu langzaam wel verdwijnt als in herinneringen dichterbij, weet ik wat ik wist langere tijd. Nu is het een weten wat ik me herinnerde 🙂

6cb42fba2623271dd54fa7e79e020940 AnGel-WinGs.nl

Maar een kind is een ziel die naar de aarde komt, een ziel met een bewustzijn.
Een kind is geen onbeschreven blad.
Een bewustzijn is in het begin nog niet echt aanwezig. In feite slaapt het nogal vaak.
Het is of er na verloop van tijd een sluier oplicht in het leven van een kind dat langzamerhand steeds aardser wordt.
Meer menselijk bewust.
Ik weet dat baby’s onderling communiceren.
Telepathisch dus.

79fda51cc94e0cd48d218525a0002d6f AnGel-WinGs.nl
Dit is ook ooit aangetoond met baby’s uit andere culturen die elkaar ontmoeten en toch gewoon met elkaar speelden zonder iets te zeggen, waaruit bleek dat de taal die zij spraken ongehoord was maar zeer wel aanwezig moest zijn.
Ook al kon men dit niet waarnemen.

Een kind is een onbeschreven blad in een nieuw aards leven maar niet qua ziel, wel als nieuw levend wezentje met een nieuw gemaakt lichaampje.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥