web analytics
11:11 Dubbele getallen
DierenPolitiek-Elite

Deze honden bewaken het huis van de Russische president Vladimir Poetin

Zij bijten tenminste niet… zonder commando!

De president van het grootste land ter wereld, de Russische Federatie, bleek een groot hondenliefhebber. Hij is de eigenaar van niet één of twee, maar vijf prachtige huisdieren tegelijk. Dat is niet verrassend, want als ze Poetins genegenheid voor honden kennen, denken politieke leiders van verschillende landen niet lang na over het geschenk. Alle honden van Poetin zijn geschenken van politici. In deze video zullen we het hebben over de honden die leven in de persoonlijke woning van de president, die zijn paleis bewaken, en over hemzelf.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥