web analytics
11:11 Dubbele getallen
Dieren

Een man haalde zijn hond uit een meer en huilde, maar plotseling kwam er een meisje en zij verrichtte een wonder

Een man raapte zijn hond op van een meer en huilde, maar plotseling kwam er een meisje en deed een wonder De eigenaar pakte hem op van het meer en huilde op zijn lichaam! De hond verdronk tijdens het zwemmen en spelen in het meer. De eigenaar was zo verdrietig dat hij alleen maar kon huilen!

Maar een meisje kwam langs en probeerde iets! Ik weet niet of er een kans is, maar ze deed één ding dat iedereen bewonderde. De eigenaar kan zijn ogen nog steeds niet geloven en wil nog steeds dat het meisje de hond met rust laat. Maar het meisje ging door!

Ze heeft een bepaald sterk geloof! Geloof jij in God? Geloof jij in wonderen? Bij de volgende poging droeg iedereen bij om het meisje te helpen. De vastberadenheid van het meisje heeft iedereen van gedachten doen veranderen!

Er wordt zo snel mogelijk gereanimeerd om de hond direct te redden! Iedereen staat met spanning te wachten… Het moment dat de hond water spuugde en zijn oogjes opende maakte iedereen blij! Godzijdank! Bedankt lieve meid met een sterk geloof! Wonderen gebeuren over de hele wereld!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥