...

16 juni 2021

 

De kleinste hond ter wereld is 49 keer gekloond

De kleinste hond ter wereld: Milly the Chihuahua heeft het Guinness World Record.

De kleinste chihuahua ooit.

10 cm hoog.

This tiny pup may have won the smallest dog in the world record but she has also scored a lifetime of health problems. Poor baby. Excessive trait breeding is wrong, wrong, wrong!

De kleinste hond ter wereld is 49 keer gekloond

Tweeënhalf jaar geleden werden genetici uit Zuid-Korea over de hele wereld beroemd door het creëren van 49 kloonpups die kopieën waren van de kleinste hond ter wereld – de Chihuahua Milli. Geen enkele hond is zo vaak gekloond.

Enkele jaren geleden bewonderde de hele wereld de kleine Chihuahua genaamd Wonderful Milli (Miracle Milly), die zo klein was dat hij afnam in een klein theekopje. Kort daarna kwam Millie in het Guinness Book of Records, eerst als de kleinste puppy ter wereld en vervolgens als de kleinste volwassen hond. Millie werd eind 2011 geboren in Puerto Rico en was bij de geboorte kleiner dan het kleinste kitten, dat gemakkelijk in een eetlepel paste. Bij het zien van dit zwakke wezen, waarin het leven nauwelijks opwarmde, zeiden de dierenartsen dat de puppy het niet lang zou volhouden.

Ondanks de ongunstige voorspellingen stierf Millie niet alleen niet, maar bleek ze ook behoorlijk gezond te zijn, hoewel ze voor altijd een dwerghond bleef.

Millie en haar bazin wonen nu in Florida. Milli groeide in deze tijd slechts een klein beetje en haar schofthoogte bereikt niet eens 10 cm en ze weegt slechts 544 gram.

Tiniest dog Milly the Chihuahua in the Guinness Book of Records

Toen de foto’s van schattige Millie over het internet verspreid waren, wilden veel mensen een eigen hond. De situatie werd al snel besloten om te profiteren van de genetica uit Zuid-Korea, die de gastvrouw Millie een lucratief aanbod deed om haar geweldige hond voor geld te klonen. Het is waar dat genetica niet werd geleid door de wens om zo’n huisdier te krijgen en ze zelfs niet te verkopen aan mensen uit verschillende landen, maar om Millie’s DNA te bestuderen en te begrijpen waarom het zo klein is en of er trossen van geassocieerde gevaarlijke ziekten verborgen zijn achter zijn omvang.  De gastvrouw was het er onmiddellijk mee eens. De eerste gekloonde Millies werden geboren in augustus 2017 en werden geproduceerd met dezelfde technologie als de beroemde Dolly-schapen.

Lees ook:   'Verpleegkundige doodde zes kankerpatiënten'

"Hoe heerlijk! Ik wil hetzelfde! ”: De kleinste hond ter wereld is 49 keer gekloond - Paranormal News

 

Er werd aangenomen dat niet elke geplande kloon van Millie zich kan ontwikkelen vanaf het embryo en kan leven tot het moment van de geboorte, dus hebben genetici enkele tientallen Millie-klonen opnieuw verzekerd en “afgestempeld”. Het resultaat was dat hun angsten tevergeefs waren, Milli-klonen overleefden veel meer dan gepland en maar liefst 49 honden werden geboren. Hiervan werden er 12 aan de minnares Millie gegeven en die nam ze mee naar Florida. Millie kwam al snel weer in het Guinness Book of Records, al als de meest gekloonde hond ter wereld.

"Hoe heerlijk! Ik wil hetzelfde! ”: De kleinste hond ter wereld is 49 keer gekloond - Paranormal News

Volgens Vanessa, de minnares van Millie, zijn haar gekloonde exemplaren niet precies identiek aan Millie, sommigen een beetje groter. Deze klonen woonden een tijdje in het huis van Vanessa, maar toen vond ze iedereen nieuwe eigenaren.

Die Milli-klonen die in het Zuid-Koreaanse genetische laboratorium waren achtergebleven, worden nu door wetenschappers onderzocht op hun gelijkenis met het origineel en welke waarschijnlijke genetische fouten werden gemaakt toen ze werden gekloond. In de toekomst zal Millie misschien weer klonen om haar kopieën nog identieker te maken.

Источник: http://paranormal-news.ru/news/samuju_malenkuju_chikhuakhua_milli_klonirovali_49_raz/2020-07-10-17022

milly, the world's smallest living dog!

Guinness World Records Crowns Milly The Chihuahua The ‘World’s Smallest Dog’ via LittleThings.com

miracle milly, the world's smallest dog

Dit is echt bizar klein natuurlijk!
Daar hoef je nooit mee uit natuurlijk, wandeling in de tuin is voor deze al een wereldreis.
En je moet oppassen waar je loopt, moet je met pups ook van dit ras…
Maar grappig wel dat de klonen niet zo superklein zijn.
Leuk verhaal wel.

 

 

 

 

Gerelateerde berichten